Benim için çok zor aşk üç harfli bir şey belki de en kolay söylenebilecek kelime ama gerçekten birisine değer vermek bunun farkına varmak bunu kendi kendi içinde kabul etmek gerçekten çok zor ve bir de her iki karşıdaki adam bunu hak etmeyecek birisi ise bunu kendi içinde devam ettirmeye çalışmak daha zor çünkü ben sevince vazgeçemiyorum.
Ben kolay aşık olmam. Zaten aşk bir ya da iki kere kapınızı çalar ve aşk olur. Günümüzde olduğu gibi haftada bir ya da ay bir aşık olmazsın. Ben bu hissi yaşadığımda kolay kolay unutmam ve geçemem. Zor aşık olup, zor unutanım.
Aşık olmak zor değil aslında ama insanlar zorlaştırıyor.. şu an zaten iyi giden bir ilişkim var ve bu şekilde devam etmesini umuyorum :D Aşk güzel şey.. Keyifli günler..
Arkadaş ortamının etkisine göre değişiyor. Hayatımı türlü bahanelerle oyalayan ortam yüzünden aşkı bulmak imkansızlaşıyor. Ortamdan tamamen kurtulsam, aşkı bulma şansım bin kat artıyor. Geçen hafta arkadaşı engelledim, peşimi bırakmayıp tehditle engeli açtırdı. Bütün dünyam altüst oldu, hayallerim enkaza dönüştü. Aşksızlık krizinden sinirliliğim ve aşırı hız isteğim daha da artmaya başladı. Bunalım seviyem boyumu 3 kat arttı.
Genel olarak mantikli biriyim ama gene de kalbimi dinliyorum aşk his konusunda 🤷♀️zor aşık olurum zaten aşık olunca ne mantık kaliyor ne bir şey çogu zaman da duygularımı yogun yaşadigim için bu duygularimi bazen karsi tarafa yansitmakta zorlaniyorum
Aşık olmanın değil ama daha çok aşkı sürdürebilmenin zorluğu var. Herkes bir ilişki yaşayabilir ancak herkes ilişkisini sağlıklı şekilde sürdüremez. Her duygunun olduğu gibi bu duygunun da zor tarafları var. Doğrularıyla, yanlışlarıyla, kolaylığıyla, zorluğuyla yaşamasını iyi bilmek lazım. Fütursuzca yaşanan ilişkiler bitmeye mahkûmdur.
Aşık olmak fazlasıyla kolaydır lakin aşık olduğun kişiyi sevmeye devam etmek çok zordur yürek ister emek ister. Birini sevmeye devam etmek meziyetli iştir herkes yapamadığı için nice evlilikler bitiyor nice yıllık ilişkiler bitiyor zor olan kesinlikle devamlılığıdır.