Olayi soyle anlatayim biz sabah konustuk ve bana dedi ki bu mekan a gitmek yok sahibiyle kavga etim. Bende yok yine giderim orasi asi istemio falan dedim. Sonra konu bi sekilde kapandi. Ve ben aksam kiz arkadasimla oraya gitim cikmaya niyetim yoktu, son dakika ciktim ama onla konsuurken evdeydim. Ciktimda konusmuoduk sonra o mekanda karşılaştık. Bana Yalanci dedi biti dedi. Kendisi de oraya gidecegini haber etmedi ama disarda oldugunu soylemisti sadece. Sizce yalanci sifatini haketimmi? Bitmesi uzmuo beni boyle biseyden bitmesi sacma gelio? Buda mesajin bi kismi
Sevgilimin gitme dediği yere gittim diye benden ayrıldı. Çok saçma değil mi?
Normal değil, zaten konuşmalardan da anlaşıldığı gibi seviyesiz bir ilişkiymiş. Bitmesi hayırlı olmuş. Kaç yaşındasınız ya bekliom, diosun 😒 Gözlerimiz kanadı. Bir de namazı filan karıştırmış beyefendi zaten hemen zayıf nokta arıyor. boş ver salla gitsin.
Bu konuyu 3 başlık ta inceleyelim 1. Sevgi Güven meselesi dir ve güven aynaya benzer. 2. Sen yanlış yapmadığını düşünüyor san geri adım atma karakterinden ödün vermiş olursun. 3. Neden bitti hiç önemli değil bitti ve artık geriye bakmadan yolunda yurumen en mantıklısı olur.
Sana yalancı diyormuşda gitmeni istemediği mekanda kendisinin ne işi varmış. Madem onu adam çağırdıysa yanlış anlaşılmadan ötürü tartıştıkları için. Sana neden söylememiş gitme demesini biliyor 😀
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kesinlikle Bende oyle dusunuyorum ama hakliyken haksiz duruma dusuruyor insani
Yani nasıl biri oldugunu bilmeden ne yapmaya çalıştığını neler gizlediğini bilemem ama bir tuhaflık var gitme dediği yere kendisi gidiyor 😀 dışarda gözü olan biriyse birisini mekana davet etmiştir senle çakışmasın diye tartıştım bahanesi de üretmiş olabilir. Olabilir olabilir olabilir ben şüphe tek gerçektir derim 😀
Allah için şu siteye kimlik ile giriş olsun 15 yaşındaki ergenler yaşını 25 gösterip giremesin. Ne saçma muhabbetler bunlar ya nasıl sorabiliyorsun bu normal mi diye? Anlamamışsındır şimdi tekrar edeyim NaSil sorabİliOsun bo NOrma mi diyE
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Y’a bi var gel y’a 26 yasindayim YURTDISINDA DOGUM BUYUDum. Bu site de Türkce sinavi degil!
Bence iyi olmuş ayrilmaniz. İkiniz de birbirinizi suçluyorsunuz ayrıca aranızda güven bagi bile yok böyle bi ilişki olmaz. Bence üzülme basit bir ilişki olmuş daha iyileri çıkar karşına
Saçma değil ilişkide uyum önemli her iki tarafında birbirine saygılı olması lazım hayattında birisi varken ona uyum sağlamalısın çünkü aşk iki kişiliktir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiri habeşce biliyor mu acaba? Habeş maymunları dolmuş da buraya
Biz konusuoduk evdeydim o sira. Sonra birden cevap vermeyi kestim o sirada son dakika cikma karari aldim arkadasla ciktim ztn evime yakin bi mekan da onla karsilastim sonra Yalanci dedi bana biti dedi oyle iste