Bisex sadece pasif olan değil, aynı zamanda aktifte olur ahali bu konuya aćiklık getireyim. Sevgiliniz Olduki bisex olduğunu itiraf etti. Kabul edersiniz veya etmezsiniz bisex in tercihine saygı duyduğum kadar kararinızada saygı duyarım. aşağılamak ve sorgulamak haddimemi değil. Dürüst bisex kendisini size karşı sorumlu hissettiği ićin açık davrandı. Peki dışarıda seks işçiligi yapan bu kadar trans brey v. s. var bunlarla kim yatıyor kalkıyor düşündünüz mü? Sevgiliniz bir zarflayın bakalım, fantezi dünyasında neler neler var..
İlk önce şaşırırım yani çok aşırı değil çünkü ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum daha sonra şöyle konuşurum yani evet sen böyle olabilirsin bu senin suçun değil bu çünkü anne karnında bir kişinin başına gelebilecek komplikasyon bir durum hastalık değil kesinlikle biseksüel olabilir normal ama yani bir erkekle filan bir şeyler yapacaksa benim eşim olacak kişi ya da sevgilim olacak kişi benim bir şekilde haberim olmasın yapmasın demiyorum çünkü o zaman daha çok hırs yapacak bu sefer benden gidecek o yüzden şöyle derdim yani yapacaksan yap ama haberim olmasın gözüm görmesin kulağım duymasın
Günaydın mutlu sabahlar.. Sevgilimin bisex olduğunu öğrenirsem tabiki ayrılırım arkadaş.. Tabiki üzülürüm Zor olur benim için kolay değil onu psikolojik tedavi olması için önce yönlendirirken düzelene kadar biraz ara veririm ilişkiye... İnsanların Kendi tercihi bir şey diyemem yargılayamamda ama ben kabul edemem eğri oturup doğru konuşmak lazım.. Her insanın görüşü farklıdır kimi kabullenir kimi kabullenmez tercih meselesi bilmiyorum ama bana nedense ters geliyor gibi durumlar yalanda söyleyemem.. Peki ben sana sorayım sen naparsın merak ediyorum fikrini?
Ayrılırım tabi ki öyle birisini hayatımda istemem açıkçası. Hele beni aldatmış ise, seve seve intikam alır ondan sonra itina ile kapının yolunu gösterirdim. Böyle kişileri kolay silerim, arkama dahi bakmam. Gitsin sonra kimi aldatıyor ise aldatsın. Bu oyunda ben olmam, başkası olsun. Bir de bir aldattığı zaman tekrar yaparlar. Sonra da ben artık sinirden tahtalı köyü boylarım.
Önce kusarım 😀 artık yüzüne gözüne sonra sen sağ ben selamet derim..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben biseksüel bir kadınım. Hem adama hem de kadına ilgi duyuyorum. Kendimden pay biçecek olursam eğer, ben bir adamla veya kadınla sevgili olsam onu asla aldatmayacağımdan eminim. Biseksüel olmuş olmam aldatacağım anlamına gelmez çünkü. Her insanın cinsel yönelimi vardır, heteroseksüellerin de var; Karşıcinse ilgi duyuyorlar. O zaman heterolarla da sw olmayalım? Cinsel yönelim ile alakası yok. Karakter ile alakalı.
@lilith_me : ben de size teşekkür ediyorum @çikolatalıpastanızz :Gözleri, saçları. Bu arada hangi cinse ilginiz daha baskın derseniz eğer adamlara duyduğum ilgi daha baskın. Biseksüelliğimde adamlara %60 ilgi duyuyorum, kadınlara ise %40.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Sert ve ağır bir durum. Çok üzülürdüm. Eğer gerçekten seviyorsam düzelmesi için önce ona psikolojik destek olurdum. Direkt ayrılamazdım, uzak dursam bile. Onu ve travmalarını analiz etmeyi ve iyileşmesi için maddi ve manevi mücadele vermeyi dahi göze alabilirdim. Net. #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Owww zormus bu. Ayrilmam desem yalan olur cunku arkadasima gidiyorum dese hep icimde suphe olur. Boynuzlarimda dallanma oldu mu diye dusunur dururum ben kesin o yuzden ayrilirim kesin
Teşekkürler Nataliee sağolasın eğer böyle ise benim için sorun olmazdı ben evlilikte dahi bazen kaçamak yapmak gerektiğini savunuyorum tabiiki bu her iki taraf içinde geçerli o zaman hakkını bu yönde kullanabilir