Bir erkege umut verip bekle deyip sonra yüzüstü birakinca o erkeğin hali ne olur? Aci ceker mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne anliyorsunuz acaba merak ediyorum siz kızları cok mu hosunuza gidiyor yoksa egonuzumu tatmin ediyorsunuz... Bir insana umut ver baglandır sonra yapamadım deyip bırak o zaman hic baslama umut verme benim sevgilim boyle birsey yapsa eger bu dunyada olmasa obur dunyada hesaplasirim hakkimi asla ama asla helal etmem... Ben onu cok seviyorum gözleri icin canimi verecek derecede hemde egerki o insanda benim gibi seviyorsa omur boyu bekler seni emin ola bilirsin... Ha birde su huyunuza sinir oluyorum " severim dedim ama sevemedim" ne demek bu ya duygularla oynamak bu kadar kolaymi? kitap aliyorsun ve okumuyorsun bahane ne eee ben bunu okurum sandim ama hicde iyi degilmiş kitapmı saniyorsun ya da bir kıyafet mi kolay mi bu kadar duygularla oynamak...
416 Yorumla
Soran+1 yılCanini vericek derecede sevdiğini sanmıyorum fakat duyguları yoğun ne diyip bitircem ben uzmeden onu
Cevap sahibi+1 yılneden umut verdin neden ayrılmak istiyorsun bekle diyeceksin neden beklicek?
Soran+1 yılHoşuma gitti ilgisi ayni şeyleri hissedemedim
Cevap sahibi+1 yılne gibi ilgi gosteriyordu mesela sana yüz yüze görüstünüz mü?
Soran+1 yılGörüştük, sürekli konuşmak istiyordu değer verdiğini her firsatta belli ediyodu
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilini unutmak icin mi o cocuga umut verdin?
Soran+1 yılEvet aci cekiyodum o dönemler acimi dindirdi
Cevap sahibi+1 yılsimdide yol verip baskasina bakayim diyorsun yani oylemi
Soran+1 yılHayir tabii ki üzmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılne kadardir berabersiniz... O zaman bırakma hatası varsa soyle tatli dille bırakmak neden yani
Soran+1 yıl6 aydir konusuyoruz hatasi yok her dediğimi yapiyo fakat ben ayni şeyleri hissedemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltipi ile ilgili mi peki yaptiklari hosuna gitmiyor mu nedir sorun yani nedir?
Soran+1 yılTipini ilk basta görüyorum zaten dimi onla alakasi yok gayet yakisikli fakat uzakta biraz ben uzulurum kiskanc biriyim napiyo ne ediyor diye düşünür kendimi yerim
Cevap sahibi+1 yılne kadar uzaklikta? eger sana deger veriyorsa o kişi aldatma kesinlikle söz konusu olmaz olamaz eskiden kalma bir guven problemin var senin o cocuk değil kimden hoslanirsan hoslan bu her zman boyle devam edecek bence once kendini duzeltmen gerek ayrilma cocukla yuz ustu bırakma once kendi icini rahat tutman gerek
Soran+1 yılŞehirler farkli kmler var arada ben kendimi biliyorum yol yakinken dönmem gerek yoksa uzulurum su an duygularım nötrken en mantiklisi
Cevap sahibi+1 yılvalla karsı tarafı dusun derim uzaklik bir bahanedir bence uzaktan sevilmez yalan benim sevgilim yurt dısına gidio yarin ve yaza kadarda gorusemicez bu ona olan sevgimi azaltirmi hayır ozlem olmasi lazim arada zaten
En İyi Cevaplar
Umut verdiğin kişi kız veya erkek fark etmez, seviyorsa acı çeker. Belli etmesede çeker.
Bir erkeği veya kadını bile bile umut vererek yine bile bile yüz üstü bırakmaksa g*tlüktür.
Tabi hesapta olmayan şeylerden bırakırsan orasıda ayrı.
Ha yapan yapıyorsada bilemem artık. :D06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalmak istesem kabul eder mi
Soran+1 yılPeki nasil bir konuşma yapmaliyim
Soran+1 yılPeki tsk ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği kadını yok bunun. Üzülür doğal olarak belki lakin kimsenin tapulu malı değilsin. Zaten bıraktın diye burdaki iyilik meleği modundaki insanların dediği gibi sana zarar verirse, bırakılmayı çoktan hak etmiş demektir. Haliyle salla.
20 Yorumla
+1 yılyüzüstü bırakılan bir kız nasıl hissederse oda bunları hisseder, insandır, günahtır.
Erkekler daha iyi anlatır hemcinslerini. Ben kul hakkı demek için gelmiştim Hoşçakalın :)01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sen de
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
55Cevap
Boşuna uğraşmayın kız çocuğu sevse bile deli gibi aşık olsa bile kendisine yazan ilk erkeğe şans verecektir sevdiği adamın canını yakacaktır çünkü ilgi duyma ve sevildiğini hissettirdiğin. Sürece sana ses çıkarmaz eğer iyiseniz ve aradığını bulamadıysa diğer erkeği kırmadan nasıl terk edeceğini soracaktır he eğer aradığını bulduysa zaten ilgisizdi deyip nasıl terk edeceğini soracaktır sonrada duygu sömürüsü ve vicdan gibi davranıp başka insanlara el sallıyacaktır 100 kadından 99 da başarılı olmuştur o yüzden dşnsizin hakkındn imansız gelir bana uzak olsunlar canını yakarım
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Karakterine göre değişir şahsen bana öyle bir şey yapmış olsaydılar canımı çok sıkardı morelim bozulurdu.. Sonra durumu toparlamak için bir ay canım sıkkın bir şekilde gezerdim ortalıklarda.. Ama buda hiç hoş bir davranış değil.. Allah öyle yapanları aynısını yaşatsın inşAllah..
41 Yorumla- +1 yıl
Amin kardesım benım çok sevdigım kız var 3 yıl önce başakasıyla beraberdi ondan sonra benimle oldu sevdım adam gibi gibi sevdim ama yone bıraktı ona gitti şimdi tekrar oldu beraber bugun yine bıraktı yine onunla beraber Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz çok zor bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun
+1 yılDöneklikten başka bişey değil bu madem yüzüatü brakıp gidecektin neden umut verdin çocuga.
yazık günah değilmi ayni ölçüde sewmemekten kaynaklanıyo.
kısacası değer kymet bilmeme verilen değeri hak etmeme.
kaşarlıkta masterlik seviyeside olabilir.
amma velakin bu duruma düşmektense maymun iştahtan dolayı olur bunlar herzaman.
umut vermemk gerek kendine mukayyet olup çocugun iyi niyetini suistimal etöeök gerek.
kendine güvenin yoksa ilişki kurmican kardeşim.
sonra sizin gibiler yüzünden bizim elemanlar odun duygusuz herifler olup çıkıyoruz ortaya.01 Yorumla- +1 yıl
Ve bu yapılanın cinsiyetide olmaz.
kız erege yüz verdiyse ve erken onu sevdiyse yüz üstü bıraktıgı zaman o erkegin cekecegi acını hesabını sormak bile büyük hatadır öyle yüz veren sonra yüzüstü bırak kızlar var ya onlar kadar igrenç bişi yok ama sevenlere sözüm yok
33 Yorumla
Soran+1 yılKoru körüne asik değil hoslaniyor değer veriyo
Soran+1 yılPeki dikkate alirim
her ilişki düzgün gidecek diye birşey yok sonuç olarak hoşlanmışlar çıkmışlar ama ısınamamış erkek veya kadın sevememiş ne yapsın zorla olacak işler değil bence bişey olmaz takma kafana bu arada başka birindemi hoşlanıyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılHayir hoslanmiyorum sorun da o ya hani baskasi olsa sogusam neyse ben daha fazla umut vermek istemiyorum yoksa onunla konusmayi seviyorum
herhalde aynı şeyi biz yapsak üzülmezmisin inasnız biz sonuçta bize odunsuzuz diye diye duygusuz yaptınız herhalde acı çekeriz ağlarızda belli etmesekde kırılırızda inasnız biz (şiir gibi oldu bu galiba )
012 Yorumla
Soran+1 yılSiir için teşekkürler zarar vermeden, almadan nasil uzaklastirabilirim bir de değer veriyo
Soran+1 yılBilmem ayni duyguları hissedemiyorum ne bahane edicem ben şimdi çok utanirim söylerken kendimden
Soran+1 yılYaklaşık 6 aydir
Soran+1 yılGezmedim bir kaç kere görüştük yuzyuze ama iletişim hic kopmadi hoslandim ondan o siralar fakat su an istemiyorum
Soran+1 yılHayır ben daha fazla umut vermek istemiyorum
Soran+1 yıl:D peki sağol yine de
- Ev & Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBirine verecek sevginiz yoksa neden bir insana umut dolu gözlerle bakıyorsunuz? Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa?
15 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ki onu cok üzülüyorum ama nasil bitiricem ne dicem
- +1 yıl
Ne oldu da soğudum ondan? Birde çocuğun ilki misin?
Soran+1 yılDeğilim , soğuma belki de bahanedir olmayacagi bastan belliydi ilgisi hoşuma gitti
- +1 yıl
Baştan belliydi de neden umut verdin be güzelim çocuğun ilki misin?
Soran+1 yılDeğilim , ilgisi hoşuma gitti tamamen ego
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlen beni sevgilim birakicak . Lisesinin onune gider cikista ayrilma sebebini ogrenirim sonra bagrisma filan i an kan beynime cikar deliririm. Kollarimi jiletle derince keser gozleri onunde olumu bklerim. kendine baglayip siktirip gitmeyin aminakoyum duygularla oynayan o* desek yeri olur
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabi böyle durumlarda çok enteresan küfürler icat edebilir. Yanlız şu var. Yarı yolda bırakılan bir insanın vebalini kimse ödeyemez.
14 Yorumla
Soran+1 yılVicdan mi yapayim bir de soguma gibi bir durum olduysa
- +1 yıl
Ne durum olursa olsun. Karşında ki insanın sana kötülüğü olmadığı halde, vaad verip yarı yolda bırakıyorsan bu iki yüzlülüktür. Ve ilerde aynı şeyleri sende yaşarsın illa ki. Dediğim gibi mevlananın bir sözü var bu konu hakkında: "İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin"
Soran+1 yılPeki bunca sevgililer neden ayriliyo ayrilan taraf hep mutlu?
+1 yılSenin yuzunden kadin dusmani olur buda sana mutluluk verirse o zaman bir aynada kendini sorgula amacin ne
04 Yorumla
Soran+1 yılMutluluk vermez verse uzulmem nasil dicem diye dusunmem pat diye yüzüstü birakirim
- +1 yıl
O anki ruh halin nasil bilemem neden bole bisey yapmak istediginide ama sole dusun erkek sana surekli bekle diyo sonra ben gidiyorum sen nasil dusunursun
Soran+1 yılUzulurum tabii
- +1 yıl
O zaman ne uz nede uzul adil davran
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç dizi film izlemedin mi nası kötü oluo insan şöyle düşün; baba kız trafik kazası geçirmiş ve babaya kızının öldüğünü söylemiolar, babası kızını görmeye gider baktıki kızının yüzünü örtmüşler öyle dikilip kalırsın..
05 Yorumla
Soran+1 yılYok artik alt tarafı bir flört ben uzmeden nasil yapicagimi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılumut kavramını küçümseme en aza indirmek istiıosan şahsen bana bu yapılsaydı beni anlayışla, samimiyetinle benim üzüntümü en aza indirirdin böle dene bence.. yani karşındakinin seni anlamasını sağla (:
Soran+1 yılPeki arkadaş olarak kalip yaninda olayim
Cevap sahibi+1 yılen iisi bence en azından terketti, biraktı gibi duygularına fazla kapılmaz..
Soran+1 yılPeki tskler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim başıma geldi ve çok kötü oldu hmde 10 gün falan sürmüştü ama sonuç olarak kızı erkeği yok ya bu işin
14 Yorumla
Soran+1 yıl10 gunse iyimis
Cevap sahibi+1 yılYani ama bna gün sayısı farketmez ve iki üç hafta sonra birisi ile çıkması da çabası bulanık yani
Soran+1 yılÇok kotu ya onunla konuşmaya baslayinca birakmistir seni emin ol
Cevap sahibi+1 yılİlk bn dedim hoşlanıyorum diye oda hoşlandığını söledi ufak bir anlaşmazlık oldu aramızda ama ayrıldığımz günü masaya otırsuk ayrılmak istiyorum dört gün sonra ailesi ile tatile gidio gelio iki hafta sonra başkasıyla çıktı bnde eminim ama kendis yok dedi
SENİ SEVİYORSA EVET ACI ÇEKER AMA SEVMİYORSA SIKINTI ETMEZ
00 YorumlaBence hiçbir koşul bir insanı "Seni hep sevdim" deyip gitmek zorunda bırakacak kadar o*r*s*u çocuğu olmamalı.
20 YorumlaTabi ki acı çeker ve buna sebep olan kişininde yaptığı yanına kalmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki beddua etmesine nasil mani olurum
Soran+1 yılPeki
- Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin karakterine göre değişir gamsız bir tipse çükünde olmaz..
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğer verdigi bir kiz bunu yapan
- +1 yıl
Gamsızın anlamını bilmiyorsun sanırım..
Soran+1 yılCabuk unutabilen bir tip değil
- +1 yıl
O zmn gamsız değil.. Takar..
Benim basima geldi kac defa ama cooook aci cektim beee ne hayellerim vardi. Cok kötüsünüz yaa . Saclarim beyazladi o yüzden
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoslaniyo saci beyazlicak kadar sevdiğini sanmiyorum
+1 yılseni seviyorsa elbette yıkılır.
güçlü biriyse yani kişilik olarak zamanda atlatacaktır.
ama zayıf biriyse çok kilo verebilir, bunalıma girebilir.11 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veriyor bir çok şey yapiyo nasil uzulmesine engel olurum?
+1 yılO kadar zayıfsa hak ediyor. Ama bu umudu veren de kazık gibi bir şeyi hak ediyor desek oldukça tutarlı olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılDuygu değişimi yasamissam
- +1 yıl
Duygu değişimi yaşadığın için yüzüstü bırakmak zorunda değilsin.
Soran+1 yılNapmaliyim
- +1 yıl
Yüzüstü bırakmak yerine, arkadaş olarak kazanmayı dene. Birden yalnızlığa sürükleme onu.
Soran+1 yılPeki, kabul eder mi ki bisiler hissettiği kiza
- +1 yıl
Onu bilmem ben.
hiç çekmem bekle dediği an siler geçerim zaten :D ne la bu dolmuş mu bekliycekmişim :D hanfendi gitcek işine gelenleri bindircek işine gelmezse durağamı döncek amaç ne beklemekteki ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılBekleme asamasi çoktan geçti tamamen bitmesi lazim artik
Soran+1 yılBence de ama bitirmedi iste bekle desem belki yine bekler
Zaten seni beklicek kadar seviyosa anası mikilir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBekledi de iste ben hissedemedim
+1 yılbir kızın yapabileceği en büyük orospuluk budur benim gözümde.
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olarak kalmak istesem
- +1 yıl
önce umut ver sonra arkadaş kalalım yok kardeş amacını açıkla daha fazla üzme çocuğu arkadaş felan olmazsınız siz çünkü önceden niyetiniz belli sevgili olmak için konusmussunuz
Soran+1 yılTam da ondan ben olurum o da kabul eder inşallah cünku seviyorum onu
- +1 yıl
ne b*k yemeye yüz üstü bırakıp gitmek diye soruyon ozaman amacın ne kızım?
Soran+1 yılAnlamadin herhalde arkadaş olarak seviyorum diyorum
- +1 yıl
düzgün bir şekilde anlatsan anlarız herhalde neyse olmaz arkadaş felan diyorum
Ev & Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. herkes karakterini yansıtır sende öyle yap sana yakışanı yap
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılErkeklerin kalpleri yok senin kafaya göre. Akıllarınızı mikeyim. Aynısını erkek yapsa hüngür hüngür ağlar, küfür edersiniz.
10 YorumlaAynısını yaşıyorum bir erkek olarak çok zor bir süreç hatta ben 2 defa terk edildim hatta psikolojik tedavi gördüm daha önce cidden o kişiye Allah yardım etsin
10 Yorumla
+1 yılbir pok olmuyor, skora oynamaya devam eder...
siz de kendinizi avutmaya devam edersiniz04 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum yeni biri bulana kadar az biraz kafa yorar gibi geliyor
- +1 yıl
emin ol kafa bile yormaz (:
Soran+1 yılErkeklerin anatomisi diyosun
- +1 yıl
oyle de diyebiiliriz
+1 yılYok çekmez ya erkek insan değil zaten, duyguları falan yok. Benim anlamadığım madem olmayacaktı neden umut veriyorsun?
014 Yorumla
Soran+1 yılAsik olurum sandim bir şeyler eksik olmuyor onun kadar hoslanmiyorum
- +1 yıl
en azından bir süre flört edin, beraber zaman geçirin. Olmuyorsa da o zaman söylersin olmuyor diye.
Soran+1 yılO zaman çok daha kotu olmaz mi onun acisindan
- +1 yıl
eh bir kaç ayını feda edeceksin, bunu çocuğu kendine bağlamadan evvel düşünecektin. Ya da kendinden tiksindir, soğut bir şekilde madem istemiyosun. Benim anlamadığım bir anda insan isterken, nasıl fikir değiştirebiliyor bu denli.
Soran+1 yılİşte insan dengesiz olmasin arkadaş olarak kalmak istesem?
- +1 yıl
bir bıçak alıp o çocuğa sapla daha iyi. Neden dengesizsin? önceden acı bir tecrüben mi oldu? Bir de merak ettim kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl18, aci çektim önceden fakat benim bitirdigim bir iliskiydi o yine hem de ilkti :)
- +1 yıl
Ya canım benim, çocuksun deyip seni üzmek istemem ama öylesin. Aşk bu kadar basit değil, demek ki aşık olmamışsın. Keşke çocuğa da umut vermeseydin, bence kendinden soğut yavaş yavaş. Daha sonra da yapamadığını falan söyle ve dua et çocuk sana beddua etmesin. Çünkü tutuyor böyle durumlarda beddua.
Soran+1 yılÇocuk gibi davraniyorum evet kendi de diyo zaten asik olmadim evet umut verdim evet nasil sogutacagimi da bilmiyorum ki ne oldu sana bir sorun var dicek o zaman ne diyecegimi inan hic bilmiyorum utaniyorum :(
- +1 yıl
Bana özelden mesaj at, ben sana izleyeceğin yolu anlatayım. burada ulu orta anlatamam.
Soran+1 yılXperim 2 olunca atabilirmisim seninki de 1 :(
- +1 yıl
evet bende o yüzden dedim zaten, yarına artar merak etme.
Soran+1 yılPeki o zaman atsam yardimci olursun dimi?
- +1 yıl
e heralde, olmak istemesem dönüp dönüp cevap vermezdim sana merak etme
+1 yılhayır çekmeyiz eskisini haketmiyorska ne yapayım o boktan kişiyi ister umut verip yolda bıraksın
00 Yorumlaumut verip yüzüstü bırakmak öyle mi empati yap bakalım canım :)
10 YorumlaErkek senden hoşlanıyorsa acı ceker ama hoşlanmıyorsu oh beni uğraştırtmadı der
02 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyo, arkadaş olmak istesem tepkisi ne olur
+1 yılacık çekmez intihar eder kökündne temizler herşeyi.
20 Yorumlakarakter yoksunu insanların yapacağı davranış şeklidir :)
00 YorumlaBen o durumu yasadim ve lisede ayni siniftaki kiz yapti
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptin peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gün aynı kaderi paylaşır o kadın. kimsenin ahı kimseye kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılşu hayatta iğrendiğim dişi tipisin. bitseniz keşke
17 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama erkekler boyle derin değillerdir herhalde sevgili bile olmadik
- +1 yıl
böyle derin değillerdir derken?
Soran+1 yılYani ben çok üzülüyorum nasil dicem etcem diye fakat onun fazla da uzulecegini sanmıyorum erkek sonuçta
- +1 yıl
erkeğiz diye taş kalpli mi olucaz? yerine göre sağlamız evet ama bir kadını istiyor düşünüyorsak ona bağlandıysak zamanla (ki bekleyen erkek böyledir) umutları suya düşünce hayal kırıklığı yaşayınca üzülür. ben üzülmüştüm, ordan biliyorum. ama yapacak bir şey de yok, sevmiyorsan onu üzmemek için birlikte olmaya kalkma sakın. olamaz zaten böyle bir birliktelik. onu üzeceksin ve o da üzülecek bu kaçınılmaz. üzüldüm o çocuğa. bir daha böyle iğrençliğini tarif edecek kelime bile bulamadığım davranışlar içinde olma. ne kadar etkili olur bunu söylemem ama sadece bunu isteyebilirim senden, hepsi o, "olma".
Soran+1 yılOlmam agzim yandi
- +1 yıl
olmam derler. umarım dediğin gibi olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkanızdan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtalık malı şeklinde hakaretler ederiz, net.
00 Yorumlaçüküm düştü acıdan l*n it
00 Yorumla
+1 yılgenelde erkeklerin yaptığı eylemsidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılRoller degisse
- +1 yıl
durum aynıdır. hepimiz farklı bedenler aslında benzer yürekleri taşırız aslında. incindiğimiz şeyler de çok farklılık teşkil etmez.
gerçekten sewiosa cok acı ceker
00 Yorumlaerkekten erkeğe değişir.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇevresi olan bir erkek ondan ona kosan biri de değil ama çok değer veriyo
Soran+1 yılGururlu evet ne diyip bitireyim peki
Soran+1 yılBen de hoslanmistim fakat olmuyo şimdi
+1 yılkaşarlıktır bu düpedüz erkeği kadını olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılKendince sebepleri varsa?
- +1 yıl
Yüzüstü bırakmanın ne gibi haklı sebebi olabilir ki?
Soran+1 yılAyni yoğunlukta duyguları hissedememe
- +1 yıl
bekletmiceksin o zaman bu mu bahanen?
Soran+1 yılEvet bu çok üzgünüm baştan bitirmedigime bekle desem belki yine bekler ama ben yapamam bitirmek istiyorum
İntihar bile eder ve çok ciddiyim
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Yav he he
+1 yılelbete acı çeker, dikkat et intikamını almasın
03 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum ya iste zarar almadan nasil bitirecegimi düşünüyorum
- +1 yıl
güzel bir bahane bulman lazım mesela şey de senin beni sevdiğinden emin değilim falan
Soran+1 yıl:) ne yönden derse peki ne diyim
+1 yılEmpati yap sen acı cekermıydın?
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar değer verdiğime bagli
- +1 yıl
O sana cok deger verıyorsa sende yuz ustu bırakıyon.
Soran+1 yılYanlis zamanda tanistik bekle de diyemem duygularimdan da emin değilim napim
- +1 yıl
Bıraz zaman ıste ama guzellıkle anlat.
Soran+1 yılZaman çok istedim verdi konuşmam gerekiyo ama nasil uzmeden kirmadan
+1 yılTam bir fahise ruhlu insanlarn isi
00 Yorumla
+1 yılİlk gun uzulebilir sonra uzuleceklerini sanmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de yeni biri buluncaya kadar
- +1 yıl
Evet aynen oyle
Çok Çekiyoruz yapmayın sizede yaparlar
06 Yorumla
Soran+1 yılTepkisi ne olur peki
Soran+1 yılMutlu mu peki
Soran+1 yılHerkes birilerinden ayriliyo hepsi mi mutsuz
o kızın derisini yüzmek lazım
00 YorumlaHayvan bile yapmaz senin yaptigini
00 Yorumla
+1 yılYo cekmez cunku o duygusuz ya :-)
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. seviyorsa çeker.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor
bir insan sevmediği insana neden ümit verirki?
01 Yorumla
Soran+1 yılVakit geçirme bir müddet asik olurum düşüncesi sonrasi fiyasko
+1 yılAğzına bile sıçar
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya
+1 yılşu an ki durumunuz nedir merak ettim
00 YorumlaOrospulugun efendisi derler bunu yapanlara
00 Yorumla
+1 yılTam küfür etmelik :D
00 Yorumlahobilerimden :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTepkileri ne oluyo
- +1 yıl
şimdi şak a olarak söylemiştim ama madem sordun bir kaç kere oldu , ben alıştırıyorum başta sevmediğimi belli ediyorum sonra uzatmayalım görüşmesek iyi diyorum bitiyo , bunlar sevgili aşamasında olmuyor zaten arkadaştan öte bir durum oluyorya sevgililik öncesi o durumda oluyor , bekle deyip kendisi beklememesi de ahlaksızca aslında ama insanında duyguları değişebilir sonuçta kız için de erkek içinde geçerli , ben anlayışsız bir erkekle karşılaşmadım bu konuda ama zaten az çok bırakacağımı anlarlar o yüzden belkide
Soran+1 yılPeki tsk ettim :)
+1 yılçeker ama çok değil
02 Yorumla
Soran+1 yılManita yapinca geçer diyosun
- +1 yıl
yani :)
+1 yılSeni e.. şşek tepsin
00 Yorumla
+1 yılGot gibi kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılKalir ama eyleme geçip zarar vermek ister mi
- +1 yıl
Ben bacana sicarim öyle kızın bol bol küfür yer benden fiziksel şiddet bana ters
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem