Aramızda duygusal bir bağ mı var ?

yaklaşık bir buçuk ay önce bir çocukla tanıştım.ilk başlarda baya mesafeli davrandım. faceden 2 3sohbet ettikten sonra 2 kere tel numaramı istedi tanımadığım için red cevabı aldı sadece biraz daha tanımak istiyordum.çünkü gerçek anlamda hiçbir tanışıklığım yoktu.bir ara konuşmayı kestik ilişki durumunu var yaptı ve sonra tekrar yazmaya başladı.sohbet sonrası tekrar tel numaramı istedi bende yine vermedim.madem sevgilin var neden tel numaramı istiyorsun ki? yani benm onun bana sarktığını söylediğimi ima etti.ve kırıldığını söyledi beni faceden sildi. sonra de ona durumu izah ettim ve dedim ki ''art niyeti omayan bir özüre karşılık sizin yaptığınızı saygısızca yapılmış bir hakaret olarak algılarım dedim'' ve benimle dalga geçer gibi''gülücük o zaman'' dedi.bende hiç birşey yazmadım.aradan1 buçuk ay geçti aynı şehirdeyiz sürekli birbirimizi görüyoruz.tesadüfen karşılaşıyoruz.karşılaştığımız zaman sürekli göz göze geliyoruz ve birbirimizi görmezden gelemiyoruz. ben yolda yürürken.bana bakarken yakalıyorum..sürekli aklıma geliyor.yaptığı şeyi hala anlayabilmiş değilim zaten..acaba telepatik aramızda bir bağ mı oluştu.? çünkü duyduğuma göre psikolojik araştırmalara göre birini düşünüyorsak ve aklımızdan çıkaramıyorsak büyük ihtimalle o kişide bizi düşünüyor olurmuş.bana karşı bir hissi var mı acaba ?
Aramızda duygusal bir bağ mı var ?