Sevgilim okulda farklı okul dışı farklı davranıyor?

Arkadaşlar cidden çıkmaza düştüm. Sevgilimle aynı okulda farklı sınıflardayız sevgili olduğumuzdan bu yana okulda hiç konuşmuyoruz çünkü o kimsenin bilmesini istemiyor en baştan beri sadece en yakınlarımız ve bizim aramızda kalsın diye uyardı bugün okulun yarısının bizi öğrendiğini duydu benden ayrılmak istediğini falan arkadaşıma demiş güvenimi kırdı diye sonradan ağladığımı falan gördü ve bişey demedi ardına mesaj attı ben seni çok seviyorum bırakmam sadece moralim bozuktu sevgili olduğumuzu yayan kızada seslendim cevap vermedi iyice moralim bozuldu ondan öyle davrandım dedi normalde okul dışı melek gibi davranır bana tam bi sevgili gibi dün mesela denedim onu bi arkadaşıma dedimki beni sevdiğini sevgilime söyle bakalım kıskancakmı diye baya sinirlenmiş kıskanç zaten normalde de ama bugün olanları neden yaptı bilmiyorum özellikle erkekler siz cevap verseniz sizce sadece özelinin bilinmesinden nefret mi ediyor cidden seviyor mu yoksa benle oynuyor mu? Cidden seviyorsa şunu dene bence' dediğiniz bişey varsa söyler misiniz rica etsem
Sevgilim okulda farklı okul dışı farklı davranıyor?