Ne yapalım asık suratlı, gergin biri mi olalım. Önemlisin ki güldürmeye, eğlendirmeye çalışıyoruz. İlla gerelim mi, ağır kadın olucaz diye somurtuk mu olalım?
Erkeklerin yüzüne gülünce neden zayıf, basit sanarlar?
insanlar maalesef duygularını düşüncelerini kelimeler ile tam olarak aktaramadığı için yanlış anlaşılır hele ki o düşünler kendi içinde çelişiyorsa ve gerçeği yansıtmıyorsa. değerli görmediğiniz insanların fikrileri umurunuzda olmasın. yok değer verdiğin biri ise bunu size söyleyen şahıs neden öyle düşündüğünü düzgünce sana aktaramıyorsa o onun yanılgısıdır üstünde fazla durmamak gerekir.
Öyle bir şey benim adıma sorarsanız yok. Çünkü erkekler genelde kızların soğuk, egolu ve mesafeli olduklarından şikayetçiler. Kızlarda öyle bir algı oluştuğu için sürekli olarak olumsuz davranıyorlar. Neşeli ve dolu dolu bir kız bulmak artık bu şey yüzünden imkansız.
Yetişme şekline bağlı erkeğin Gülünce seni istiyorum gözüm sende sanarak yetiştirilen kişilerde öyle ya da giydiģi kıyafet bile güzel yakışmış desen bu bana asıķ sananlar var
Ben erkeklerin gülümseyen kadınları basit gördüklerini düşünmüyorum. Helede zayıf olduklarını düşündüklerini hiç zannetmiyorum. Aksine erkek gülümseyen kadının karşısında zayiflar.