Alkol kullanan sigara kullanan ya da birtakım kötü alışkanlıkları olan birisi benim evlenebileceğim bir insan olamaz bundan dolayı zaten Evlilik yapmadım bir insanla yalnız bile kalmak dinen Uygun olmadığı halde bu insanla öpüşmek benim için hiç uygun değildir yani Bir Müslüman olarak böyle bir şeyi kabul edemem.
Sonuç olarak da hayatımda olan eşin içki alkol ve sigara ya da diğer kötü alışkanlıklar sahip olan birisi olmayacağı için sıkıntı olmaz ama diğer türlü şeyi kabul edemem.
Ben sigara kullanmam. Sigara içen biriyle de öpüşeceksem dişini fırçalar gibi dilini fırçalaması gerekir. Öpüşmek seksüel bir eylemdir ama öpüşeceğim diye kül tablasını yalamam.
Kesinlikle ben de öpüşmek istemem. Naneli şeker yesin dnjekwjsjdk Çikolata yesin ya da öpüşürken yesin 😄🤣🤣 fantezi bile yaptım size alin işte Daha ne olsun 🤭💞
Eski sevgilimle ayrılma konumuz “ Seni öperken kültablası yalıyorum gibi geliyor” demişti. Karakterli kızdı yol verdi bana hatırladım şimdi vallahi helal olsun 👏👏👏
Partnerim sigara icmiyorsa bulusacagim zaman sigara içmeden giderim yanında da içmem zaten. Bırak opusmeyi nlyan yana dururken bile rahatsız ediyor içmeyen insani