Kıskanmayan eşi ben ne yapayım erkek eşini esen rüzgarın yelinden bile kıskanmalı Çünkü eşi olacak kadın ona allah katından bir nimet onun değerini bilmeli ve ona güzel yaklaşmalı
Güven olduktan sonra, kıskançlık biraz bu durumda saçma olabilir. Fakat, biraz olsun kıskanç bir sevgilimin olmasını isterim. Kıskanılmak, azıcık bile olsa güzel bir şey. Hiç kıskanmamak, umursanmamak gibi geliyor bana.
Bu senin düşüncen. Bir tek ben değil birçok kız azıcık bile olsa kıskanılmak ister. Örnek vereyim. Çok sevdiğin ve değer verdiğin bir kız var hayatında. Karşı cinsin ona karşı olan yakınlığı karşısında da kıskanman hiç mi olmaz. Benim hayatımda böyle biri olsa, net ayrılık sebebi olur. Ben değer verilmek ve kıskanılmak isterim. Rahatlık bana göre hiç değil.
Bak buna katılıyorum. Benimde hayatımda ki erkeğin kız arkadaşı olamaz. Kız yanından geçemez geçtiği an işte tam bir canavara dönerim kasıp, kavururum 😄😄
Hiç kıskanmıyorsa yapamam. Böyle atıfta bulunmak şeklinde müdahale etmek yerine şirin şirin olan kıskançlıklar hoşuma gidiyor. İlişkiye renk katıyor. Aşırı kıskanç ve müdahalede bulunan kişiyle daha da imkansız ama.
Kıskanma sevgi değil ahlaklı ararsın bulursun ona güvenirsin Diğeri hastalık kadınlar sanıyor beni seviyorda kıskanıyor hayır seni avcunaalmak istediğini yaptırmak için buna kıskanma diyor
Kiskancligini tetikleyecek ya da bana yansımasını sağlayacak tavırlarım davranişlarim olmaz benim ilişki icinde. Buna rağmen kıskancvari tavırlala yaklaşıyosa bana sıkıntı vardır demektir. Takıntılı olduğunu dusunmeme neden olur bu durum benim