Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
55
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sana ne milletin memesinden, ne takıp ne takmadığından? Bu ülkedeki sorun bu abi. Herkes milleti eleştirip, merak edeceğini sadece kendine odaklansa sorun yok. Milletin memesine kadar karışıyorsunuz ya. Vallahi bıktım şu düşüncedeki insanlardan ya
@masöralp dış görünüşle ilgili yargılardan bıktım çünkü. Bunun gibi insanlar yüzünden (ergenliğimde 60 kiloydum) ergenliğimi ağlayarak, kendimi sevmeyerek geçirdim. Lisede at gibi oldum, o laf eden insanların ağzına tıktım orası ayrı 😅 ama karışmayalım abi milletçek mememize, popomuza, yüzümüze, sivilcemize, açıklığımıza, kapalılığımıza kısaca dış görünüşle ilgile birbirmizin hiçbir şeyine karışmayalım ya. Bu kadar zor mu? Kime ne? Bize ne? O öyle seviyor yapıyor, bitti bundan ibaret her şey.
Haklısın sana spnına kadar katılıyorum kimse kimseye karısmaya hakkı yok ama bn soruyu o şekilde sordugunu zannetmiyorum sadece :) at gibi oldun heee ahaaa
@masöralp nasıl sorduysa sordu. Ama onu kimsenin memesi ilgilendirmiyor. Kendime yaptığım hem en büyük iyilik, hemde en büyük kötülüktü. 6 ay boyunca aç kaldım. Sadece tek öğün yedim. Şimdi şeker intoleransım var. Aç kalamıyorum, şekerim düşüyor. Elim ayağım titriyor. Kısaca eleştiri yapan insanlar bir insanın hayatının içine edebiliyor 😬😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Sana ne milletin memesinden, ne takıp ne takmadığından? Bu ülkedeki sorun bu abi. Herkes milleti eleştirip, merak edeceğini sadece kendine odaklansa sorun yok. Milletin memesine kadar karışıyorsunuz ya. Vallahi bıktım şu düşüncedeki insanlardan ya
Neden kızıyosun sadece meraketmiş sormuş yargılamak için sölemeişki :) çok sinirlisin
@masöralp dış görünüşle ilgili yargılardan bıktım çünkü. Bunun gibi insanlar yüzünden (ergenliğimde 60 kiloydum) ergenliğimi ağlayarak, kendimi sevmeyerek geçirdim. Lisede at gibi oldum, o laf eden insanların ağzına tıktım orası ayrı 😅 ama karışmayalım abi milletçek mememize, popomuza, yüzümüze, sivilcemize, açıklığımıza, kapalılığımıza kısaca dış görünüşle ilgile birbirmizin hiçbir şeyine karışmayalım ya. Bu kadar zor mu? Kime ne? Bize ne? O öyle seviyor yapıyor, bitti bundan ibaret her şey.
Haklısın sana spnına kadar katılıyorum kimse kimseye karısmaya hakkı yok ama bn soruyu o şekilde sordugunu zannetmiyorum sadece :) at gibi oldun heee ahaaa
@masöralp nasıl sorduysa sordu. Ama onu kimsenin memesi ilgilendirmiyor. Kendime yaptığım hem en büyük iyilik, hemde en büyük kötülüktü. 6 ay boyunca aç kaldım. Sadece tek öğün yedim. Şimdi şeker intoleransım var. Aç kalamıyorum, şekerim düşüyor. Elim ayağım titriyor. Kısaca eleştiri yapan insanlar bir insanın hayatının içine edebiliyor 😬😬
Of ne diyon kızım ya kimsenin dis görüşüne bir şey dediğim yok Ap*tlmsn acaba sadecd niye takmıyor lar diyorum
Yaşamayan bikemez tabiji
Apta*l sensin troll erkek. Kadın olsan bu sorunun cevabını biliyor olurdun zaten. Sensin alemin akıllısı inandık
Erkek olduğumu ispat et o zman komsiksiniz
SANA NE MİLLETİN MEMESİNDEN SANA NEEEE? Git sevgili falan yap, sevgiline sor bunları. Çünkü sadece sevgilinin memeleri seni ilgilendirir.
Aşkım lezbiyen değilim üzgünüm olsaydim sorardım
Lezbiyen değilim ama kadın memesi hoşuma gidiyor o ayrı mesele
Bisexual mişsin. Ne farkeder? Meme göreceksin işte. Gördüğün memeliye sorarsın
Ya yeter beee evet takmıyolarsa neden takmazlar sütyen bende merakettim
Sebebi basit! Özgür olmak istiyordur, Rahat etmek istiyordur! Rahatsız olan bakmasın bence! 🙄 biraz medeni olursak sorun kalmaz!
Evin içinde rahat olmak için bana kalsa dışardada takmam ama insanların bakış açısı bir farklı südyen insan vücüduna zararlı
Bende görüyorum uçları belli oluyor. Ve çok ilgi çekici
Senin yaş kaç?
26 y
Hmmm sen takiyon mu peki onlara
Bazen takmıyorum sırtımı ağrıtıyor
Tanımak isterim seni
Bütün gün hapis hayatı yaşıyorlar zaten ikizler, evde bari rahat etsinler, memmeleree özgürlük
Milletin yoldan çıkarmak dikkat çekmek ya da ahlak kavramı olmadığı icin
Ben takmayan görmedim gördüklerimde hep vardı ben çıkardım çünkü
Memeler kanser olmasın memelere özgürlük kahrolsun sutyenler yaşasın memeler
Sende olan bişeyi neden soru açarsınki anlamıyorum:))
Böyle bişi mi var hiç duymadım evli biri olmama rağmen
Bunun evlilikle bir alakasi olduğunu sanmıyorum. Genel olarak teşhirciliği seviyor kızlar.
Bence evlilikle alâkası yok, sütyen fiyatları arttı diye bunlar hep :D
Sutyene gerek kalmiyor ki. Cinsel ozgurluklerine erismis oluyorlar
nasıl olsa sarksada önemli değil die düşünüyo olabilirler :D
Bende senin gibi memeciyim kanka ama göremiyorum ksjdks
Saçmalama ya.. olsa ben gorurüm zaten meme hastasıyım..
Görecek olan gördü. Ha 1 kişi, ha bütün dünya felsefesi.
Bunu nasıl anlıyoruz yardımcı olursan bizde farklı bakalım 👀👀🙈
Abazalar laf atınca herkesi abaza konumunda tutuyorlar ama kendileri davetiye veriyor gösteriyor
Biz neden görmüyoruz ya evde takmıyolar onu bilşyorumda dışarda hiç denk gelmedim
Artık kızlar kadınlar göstermeyi seviyor bir yerlerini o derece düştüler.
Memelerine bakma kadınların. Salmışlar demekki :)
Gözüm kayıyor ya
Senin yokmu?
Var
Eminim yoktur , kadın görünümlü uyanıklardansın sen :)
Ne alaka ya benim sorduğum soru abazan bir şey içermiyor sadece neden takmıyor lar onu merak ediyorum
Kızlar bunu merak etmez.
Yorum yapma o zman
Kandırma milleti
Yapıyor :) sen kadın görünümlü erkek gibi bişeysin :)
Aynen kanka erkeğim meme arzuluyorum
:) bunu gerçekten söyle , gizli profillerle senin gibilerle yazışırsın :)
Bisexualim sıkıntı yok
Sıkıyordu artık o sudyen onun için takmiyorlardir
Uçları çıkıyor gel bakma ondan sonra 🙄
bana denk gelmedi yani
Çok sıkıyor takamıyorum.
Niye milletin gögüslerine bakıyorsun
:D hiç denk gelmedim belki de bakmadığım içindir
Bir harun abi daha bamya cikabilir dikkat.
yapma yaaa
bıkkınlık mıdır
daha hızlı işe koyulmak için :D
Aceleyle çıkıyolardır işleri oluyo malum
ben görmüyom öyle bişey
Öylemi hayret sarkmaz mı
Milletin memesine bakacak kadar ne yaşadın
Hoşuma gidiyor
iyi de evli olduklarını nereden biliyorsun ki?
Özgüveni gelmiştir bence çok hoşlar
Yaani çok karsilasmadim
İşsizliğin sonu milletin memesinden sanane
Sadece meraketmiş :) niye kızıyosunuz
Ben niye hiç görmedim :) be
Başkalarını etkileyip farklı meyve yemek
Rahatlık bide eşler evde takma diyodur
Don giymeyen var sen sutyen diyon
Nasıl bir disariymis orası acaba 😂😂😂
umursamıyorlardır ilgi çekmek istiyorlardır
Rahatsız edicidir ondan
Dikkatini çeken şeylerden biri bu mu