Seviyorum ama asla açılamıyorum?

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Melis. 19 yaşındayım ve liseden mezunum. Üniversiteye hazırlanan bir öğrenciyim. Ama aynı zamanda da birine de platonik olarak aşık biriyim. Bu sevdiğim kişi de 28 yaşında biriydi. Aynı zamanda çocuk cafenin sahibi ve baristaydı. Aslında olay şöyle başlamıştı. Bir gün aynı apartmanda oturduğumuz arkadaşım beni cafeye götürmüştü ve cafede bir çocuk vardı , sevgililerdi. Aradan 1 ay gibi bir zaman geçince bunlar hemen ayrıldılar. Ama ben hep sevdiğim çocuğun başkasına ait oluşunu, başka birine sarılışını izledim. Canım yanıyordu ama elimden hiçbir şey gelmiyordu. Bir yanda platonik olarak aşık olduğum çocuk. Diğer yanda en yakın arkadaşım. Sadece uzaktan sevmeyle yetiniyordum. Dediğim gibi aradan 1 ay gibi zaman geçince bunlar ayrıldılar , kizla benim de ailevi sorunlar yüzünden aramız açıldı artık görüşmemeye başlamıştık, mesafeliydik. Kız da iş dolayısıyla başka bir şehre gitmişti ve bende üniversiteye hazırlık için kursa gidiyordum. Bir gün bu çocuğun cafesine ders çalışmaya gittim. Ailevi sorunlarım vardı ve stresliydim. Benimle oturup dertleşti ve bana akıl verdi. Daha sonra bir gün de yine ders çalışmaya gittiğimde numarasını almıştım ve bana vermişti. Annem de bu çocuğu tanıyordu. Ama hiç kimse benim bu çocuğa karşı olan hislerimi bilmiyordu. Çocuk baya çılgın biriydi ve eğlenceliydi. Şimdiki baristaları bilirsiniz o tarz. Hatta birkaç defa akşamları gizlice yanına gittim. Halini hatırını soruyordum ve ayaküstü konuşuyorduk.
Ama bu sefer bana karşı mesafeliydi. Meğerse onun da ailevi sorunları varmış ve beni de kardeşi olarak görüyordu. Ben onu çok seviyorum ve açılamıyorum ve şu an söyleyemem. Çünkü önümde hazırlandığım bir sınav var. Eğer söylersem beni reddetmesinden korkuyorum. Eğer söylemezsem de bir gün hayatına başka birinin girmesinden ve yine onun başkasına ait olmasından korkuyorum. İki arada kaldım. Aklım ve duygularım karmakarışık Sizce ne yapabilirim.
Seviyorum ama asla açılamıyorum?