Merhaba , 12 yıldır tanıdığım , hem üniversiteden hem aynı mahalleden oturduğum biri var. Arkadaşız kendisiyle, hiçbir zaman ötesi olmadı. Hatta birbirimize ilişkilerimizi sevgililerimizi falan anlatırdık, sohbet ederdik. Şimdi kendisi ailesinden ayrı eve çıktı , beni de evine davet etti. Kendisi dümdüz , öyle gözleri fıldır fıldır oynamayan sakin bir çocuk. Ve onu hep beğenirdim, hoş ve düzgün biri imajı çizmişti bana hep. Neyse evlerine gittim, yemek yedik sohbet ettik goygoy yaptık biraz falan, sonra hadi film izleyelim dedik. Açtık film izledik, asla farklı bir hamlesi bir yaklaşımı olmadı , hani bi yakınlaşma çabası vs. Hatta birini bitirdik ikinci filme geçtik , yine hiçbir şey olmadı , bir ara ikimiz de aynı kanepede ve aynı yastıktan izlemeye devam ettik filmi , ben başımı yaslamıştım yastığa o da dirseğini koymuştu , sesi ve nefesi arkamdaydı yani, ama yine farklı bi şey olmadı 😌 bana sürekli yastık battaniye yorgan getirip durdu aman üşüme Aman rahatsın dimi diye diye 😌filmin sonlarına doğru sıkılmaya başladım ben doğruldum ayaklanır gibi oldum, istersen gel yanımda seyret dedi , o zaman da ben çekindim yanına yaklaşamadım ne bileyim işte 😂neydi buuuu? Neydi buuu 😂😂😂 bana çok garip geldi, hadi film izleyelim deyip de bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmek 😂 tamam arkadaşız biz, ama aynı kanepede aynı yastıkta dizi izlemek de ne bileyim, bu da mı arkadaşlığa dahil bir olay 😂 ya da beni gerçekten sadece arkadaşı olarak görüyordu… sizce? Yorumlarınızı bekliyorum 😌
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yani bunca şeye rağmen beni arkadaşı olarak görüyormu diye sorgulaman bruh
Nasıl yani bebişim
Ne güzel işte arkadaşın böylesi herkese lazım ama senin için bozuk fesat düşünmeye çoktan başlamışsın
Yani çocuk beni dümdüz arkadaşı olarak mı görüyormuş hep 😂
Siz kızlar daha sapıksınız ya ben bişey demiyorum
Ya ne ilgisi var sapıklıkla :( ben sevişmekten bahSetmiyorum , düşünsene ikiniz aynı evdesiniz , aynı odada aynı kanepede ve sadece arkadaşça film izliyorsunuz garip değil mi? Düşünsene kız arkadaşının bunu bir erkekle yaptığını, AA onlar sadece arkadaş ya izlesinler diyebilir misin
Güvendiğim bir dostumsa derim ama dediğim gibi böylesi herkese lazım sapık cehennemi bir ülkedeyiz bu tür insanlar çok nadirdir çağdaş modern insan böyle olur
Çok haklısın orada, Abaza bi tavrı olsa direkt soğurdum zaten ama böyle hareketsiz dümdüz oluşu da biraz garip hissettirdi , ne yani bana karşı hiçbir çekim hissetmiyor musun diye düşündüm yani ilgisini çekmiyormuşum diye düşündüm bu biraz incitti , çünkü genelde erkekler böyle fırsatları kaçırmaz istemez biliyoruz🥲🥲
Bak abla alakası yok her güzel kızla cinsellik düşünülmez o adam yalnız yaşadığı için arkadaş istiyor sıkılıyor anlıyor musun sen de güzel vakit geçirmiş oluyorsun bak babam bile bugüne kadar battaniyeyle üstümü örtmedi adam seni ne kadar düşünüyor kıymetini bil
Haklısın bu ince davranışları da çok hoşuma gitti aslında, ama yine de bir tık da olsa yakın olmasını isterdim herhalde sanırım hoşlandım ay skdkdkd
Avını kaçırmak istemeyen avcı o arkadaşın. Dikkat et 😂
Nasıl yani 😂
İlerde senin için farklı şeyler düşünebilir 😄
Neydi bu diyor ya jsjsjsjjsjsj acaba benim eve gelenler de mi böyle düşünüyor
Ne ya ne düşünmem gerekiyordu 😂
O değil de ben rahat takılıyorum evde kız stres oluyor bakıyorum konuşurken kekeliyor yerim lan sjjsjsjsjsj
Ya garip değil mi ama
Seni seviyor aşık sana ama acilamazki çekingen demekki bide senin ne tepki vereceğini bilmiyor demekki sen bı hamle yap belli et hoslansigini oda adım atsın seviyorsan
Yani bu belli sana deli hibi aşık hoslaniyor senden ama çekingen senden karşılık gelip gelemiyecegini bilmiyor çünkü sen hep arkadaşı gibi davranirsan böyle yapmakta haklı çocuk
Seni kardeşi olarak görüyor
Hşskskdkdkd galiba cidden ya
Sende onu kardeşin olarak görüyor musun
Hayır 😂 kardeşim değil sonuçta 😅
Çok s. alak o ama ya. nasıl katlanıyorsun
Neden öyle dedin? Bu işte bi terslik var dimi😂
var tabi. yumşakmı o ne
Normal.
Neden
Kardeş çocuk temiz okey güzelce filmler izlenmiş falanda ben hikayenin sonunda bi atak bekledim elemandan tabi bir şeyler yaşayın gibi değil ne bilim sarılma falan o yüzden arkadaşsınız siz.
Benden hiç etkilenmiyor , hiçbir çekim oluşmamış yani aramızda öyle mi
Maleesef kardeş.
Sen ne olsun istiyidun😂
Yaşlarınız kaç 🤔
28
Sen bişi olsun istemişsin anlaşılan 😂 ama tehlikeli yaşlar 😂😂