Erkek arkadaşla sadece film izlemek normal mi 😄?

Merhaba , 12 yıldır tanıdığım , hem üniversiteden hem aynı mahalleden oturduğum biri var. Arkadaşız kendisiyle, hiçbir zaman ötesi olmadı. Hatta birbirimize ilişkilerimizi sevgililerimizi falan anlatırdık, sohbet ederdik. Şimdi kendisi ailesinden ayrı eve çıktı , beni de evine davet etti. Kendisi dümdüz , öyle gözleri fıldır fıldır oynamayan sakin bir çocuk. Ve onu hep beğenirdim, hoş ve düzgün biri imajı çizmişti bana hep. Neyse evlerine gittim, yemek yedik sohbet ettik goygoy yaptık biraz falan, sonra hadi film izleyelim dedik. Açtık film izledik, asla farklı bir hamlesi bir yaklaşımı olmadı , hani bi yakınlaşma çabası vs. Hatta birini bitirdik ikinci filme geçtik , yine hiçbir şey olmadı , bir ara ikimiz de aynı kanepede ve aynı yastıktan izlemeye devam ettik filmi , ben başımı yaslamıştım yastığa o da dirseğini koymuştu , sesi ve nefesi arkamdaydı yani, ama yine farklı bi şey olmadı 😌 bana sürekli yastık battaniye yorgan getirip durdu aman üşüme Aman rahatsın dimi diye diye 😌filmin sonlarına doğru sıkılmaya başladım ben doğruldum ayaklanır gibi oldum, istersen gel yanımda seyret dedi , o zaman da ben çekindim yanına yaklaşamadım ne bileyim işte 😂neydi buuuu? Neydi buuu 😂😂😂 bana çok garip geldi, hadi film izleyelim deyip de bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmek 😂 tamam arkadaşız biz, ama aynı kanepede aynı yastıkta dizi izlemek de ne bileyim, bu da mı arkadaşlığa dahil bir olay 😂 ya da beni gerçekten sadece arkadaşı olarak görüyordu… sizce? Yorumlarınızı bekliyorum 😌
Erkek arkadaşla sadece film izlemek normal mi 😄?