Şu sıralar evlilik veya ilişki isteyipte karşısına istediği gibi birisi çıkan var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır yok. Bir ara vardı o da hayal kırıklığına uğrattı.
Benimde bi kere uğradım devamı da şeye sardi
Evet ama sürekli tekralayarak bir döngüye girmek insanı yıpratıyor. Ve şunu anlıyorsun ki kimsenin sevmediğini öğreniyorsun. Sürekli içinde bir şüphe oluyor. Kesin bu gider gözüyle bakmak insanı mutsuz ediyor.
Canım öyle doğru ki bu her gelenle olmaz gözüyle bakıyorsun işin komik tarafı bana karşı olumlu olanlar görüşmek isteyenler de asla sevebileceğim kişiler değil ben kimi begensem sevmeye kalksam karaktersiz çıkıyor bu döngü bitmedi hala
daha çok var işlere, okullar bitecek işim olcak birini sevecem.. off zor işler yaa
Coookkk
Sıkıntı da o yok yani çoğu kız yaralı olduğu için önyargiya güvensizliğe sürüklenmiş
Öyle güzel anlattın ki illa ki kıyas oluyor e çok güvenilir diyelim ama etkilenemedin o zaman da kabul edemezsin ki
Bak görüp etkilenmemek farklı bir şey ama eskiden yaşamış olduğu bir şey yüzünden önyargı oluşması farklı bir şey misal sen belli kriterlerin var o yüzden de bu çöplük dünyada kalan iyiler içerisinden biri olsun istiyorsun
Cook haklısın güven meselesini geçtim dicem ama insanın her beğendiği karkatersiz çıkarmı ya kimi istesem bi yalanı çıkıyor. Kriterlerim var bana gelenler de güvenilir olsada ona uymuyor
Sakıncası yoksa kriter ne?
Bana kalsın ama herşeyden önce beğenmek
Ama şu da var beğendiğin zaman bazı duygular da kayboluyor işte hata da burada yapılıyor bunu da söylemek istedim iyi günler
Hata değil bu sizede
Sen benim dediğimi anlamadığin için bir şey demiyorum 👍
Bencede
Yok maalesefffff. Okul da bitti nerden bulacaz bilmiyorum.
Evdeyim aynı şekilde canım
Millet nasıl buluyor ya 😭
Kız bilmiyorum ben aşık oluyorum olmuyor birini begensem bir şey çıkıyor görücü usulü zaten yakiskli söyleme ihtimalleri sıfır
Valla aynısını yaşıyormuşuz resmen. Görücü usulü gelen de özgüvensiz ezikler ana kuzusu oluyor. bulusmaya bile anasıyla geliyor
Yani diş görünüş olarak kötü oluyorlar bana da gelenler hep bi eziklik var hepsinden çok haklısın istediklerimlede olmadı kafayi yicem
Benim beğendiğim de beni beğenmiyor doğru diyorsun 🥺 of iyice umutlarım tükeniyor
Ne yapacağız bilmiyorum
Oyundan internetten bile evlenen oldu arkadaşlarımdan ama bize de anca böyle Sercan gibi mallar denk gelir ki
Hahahahaha öyle güzel söyledin ki yine de internetten istemezdim sanırım ya gerçekten birbirlerini bi ortamda görüp etkilenip ciddi şekilde başlayan öyle güzel ilişkiler duydum ki bize niye denk gelmiyor
Evet ben de internetten istemezdim o yüzden hiç arayışa bile girmedim. Benim hayalim de senin dediğin gibi olması ahh ahhh
Olacak mi bilmiyorum yasotlarim cogu seyi yasadi hem cok yorgunum hem o kadar şey yaşadım hala o insan çıkmadı ya
24 yaşındayım millet 19sunda 20sinde buldu yaaa
Allah'ım inşallah ikimizin de karşısına çıkarsın artık o kisiyi
Bende 24 um ya cogu kisi sevdigiyle evleniyor bi sevdigim olsaydi bu kadar goruxu usuku hayal kirkkligi yasamasaydim keske olmadi 2 3 kisiyi cok istedim olmadi ya
Görücü usulü işleri beni de yaşlandırdı resmen. Çok zor çok zorrrr
Yani her gelen öncekinden kötü oluyor
Valla oyle ya ben umudu kestim görücü işinden. anormal erkekler geliyor. Akıllı olan erkek zaten beğendiği kızı elde ediyor görücüye kalmıyor
Artık bende öyle düşünüyorum her gelende bi tuhaflık vardi ya hareketlerinde ya giyiminde ya tipin de behendigim kişiler de benim için mücadele etmediki
Ayynennnn kader ortağım yaa aynennnnnnnnn. Birbirimize dua edelim bari, birbirine edilen dualar Kabul olunurmuş ya...
Evet lütfen bana eder misin çok ihtiyacım var bende sana aedicem
Tabiki canım 💞💕
Çok sağol 🍁
Sen de sağol 💞
Hayır yok
Daha 21 sin
Çocuğu olup, benimle yaşıt arkadaşlarım var 😅
24 oldum ben öleyim o zaman
Sende gençsin bence hani bulursun elbet
Canım yok asla begendiklerimle bi yola bile çıkamıyorum
Hayırlısı olsun ya çok isteyince de olmuyor, akışına bırak
Bırakamıyorum
Anladım
Maalesef istiyorum ama yok
Herkeste aynı dert
Düzelir umarım
Insallah
Bulduğumuzda istediğimiz gibi çıkmıyor zaten
Benimde bana gelenler istediğim gibi çıkmıyor
Aynen yalnız kaldık valla
Ben 24 oldum
30 a kadar yolu var
Ya artık cok takiyorum
Evlenenlerinde %50 si boşanmış geçen yıl evlenincede mutlu olacağımızın garantisi yok en iyisi bekarlık boş ver
Evlenmek için evlenmek değil ki istediğim gibi biriyle evli olmadigim için üzülüyorum
Istediğin gibi biriyle evlenmek şans işi biraz çoğu insan artık evlenmek için evleniyor kendi gibi birini bulamayınca maalesef zaten 2 yıl falan tanışma süreci oluyor sadece oyüzden iyice sıkıntı
2 yıl falan girmem o işlere ben ya tamamen olanların ki şans
Yani birini kısa sürede tanımak çok zor zaten evlenince bambaşka biri olduğunu öğrenirsen bu sefer yanarsın benim ablamla eniştem 5 yıl çıktılar evlenmeden önce şu an mutlular mesela
Ya ben istemiyorum o şekilde şartlar uymadıysa beş yıl 2 yıl bekleyemem baştan belli oluyor çoğu sey
Kendini tehlikeye atarsın genelde kısa sürede tanışıp evlenen ınsnaların sonu hüsranla bitiyor başta birbirini sevselerde
Zannetmiyorum herkesin kendi fikri
Sen bilirsin uyarmadı deme 😄
Offfffffffff ok
Yok oyle birsey yalan kimse soylemesin
Ne
zor tercih
Var diyelim neden sordun
Bulursam birisini düşünüyorum ama nasip
Hadi inşallah
Var tabiki
maalesef yok çok istiyorum ama yok karşıma cikan
Cok isteyince imtihan mi olduk bilmiyorum ki
Vala üniversite bitti yaşımda 26 oldu artık ama istedikçe olmuyor
Benimde oyle cok kötü bir durum
İnsan artık bı sevdiği olsun istiyor evde değer verdiği bı eş eve gelince sarılıp sevgisini hissetmek beraber sarılıp film izlemek beraber yaşadığı bı hayat arkadaşı
Akşamları iki sohbet edebileceği yürüyüşe çıkabileceği öyle haklısın ki ama anlamiyroum yok
Aynı durumdayım beraber yürüyüp sohbet edip evdede herşeyi beraber yapmak istiyorum ömür boyu sevecek bı eş yaş kaç bu arada
Yaş 24 nolur tanışalım demede djnddjd ya bi aile bi yuva istiyor insan
Demem merak etme 🤣🤣 şimdi daha tanımadan tanışalım diyince abaza gibi kaçar zaten insnain tanisacagi varsada tanışmaz valla bnde16 oldum işte ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ama ortam yok ve dışarda birisinden hoşlansam gitsem tanışmaya kabul edecek mi etmiycekmi belli değil iki kez denedim etmedi yani disardanda insanlara tuhaf geliyor belki bende artık sanaldan deniycem işte en son bu siteyi açtım ama okadar sapik erkek varki burdakiniizlarda guvenemiyor haklilarda
Yaa mesela işten geldim eşime sarılıp halini hatrini sormak istiyorum evde bekleyenim ve sevdiğin olması çok güzel bı duygudur eminim beraber yemek hazırlamak ya da dışarda başbaşa yemek beraber el ele gezmek sarılarak gezmek seveceğim bı eş harika bı duygu bence yaa uyurken onu izlemek sabah o kalkınca ve ok sürat ifadesi ev haali her şey bence çok güzel olur
Evet böyle düşününce harika duruyor gerçekten bende aynialri istiyorum
İşte meselede orada sadece istiyoruz ama ciddi düşünen yokki🤣 yani istiyorum ama mesela üni bitti o tanışma ortamı yok sokaktan tanımadığım birinede teklif etmem sapik gibi bende sanaldan denemek istiyorum
Anladim
Öyle yani
Bide burdaki insanlarada insan guvenemiyor ama başka bı yer yok tanışma ortami yani çoğu kişi sanaldan olmaz diyor ama zaten direk evlenecek deilizki mesela tanırsın baktın kafana yatıyor instami verirsin baktın ilerledi WhatsApp sonra reele dönüşür baktın anlasiyosun tamam bu benim hayattaki beni anlayan hayat ortağım dersin aileler tanışır falan filan yani aslında sanaldan insnalar şunu algiliyor sanaldan direk evlilik olacak gibi sanaldan tanıyamassin diyorlar ama sanaldan herseyini tanirsan reele dokersin mesela reelde de tanıma firsatin olacak canlı canlı gerekirse 2 sene tarnirsin uyusursa kafaya yatarsan onaylarsin
Tamam burası yeri değil 😂
🤣🤣 niye
İstiyorum ama yok. Sende durumlar nasıl?
Istediklerimle olmadi bana gelenleri ben isteyemedim
Sen de bizim gibi yalnızsın desene 😀 gzlden çıksam ms jAtar msn?
Ay hayır
Peki ısrar yok :)
hayır