Aşk İlişkileri Kocamin dibinden ayrilmiyorum bunalir mķ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce benden sıkılır mı tv izlerken bile illa yanina kedi gibi sokuluyorum. surekli sarilmak istiyorum cunku. onunda hosuna gidiyor ama hep daha fazlasini istediginden bende artik sarilasim kalmadi bi erkek tek sarilmayla kalamaz mi? Güncellemeler+1 yıl Mı olacaktı*🤦🏻♀️😅 Kocamin dibinden ayrilmiyorum bunalir mķ? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Ben okurken bile bunalıyorum böyle temas bağımlılarından 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺nasil boyle seyleri sevmiyorsunuz bende onu anlamiyorum Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Kişilik farklılığı Yorumla
malesefbakirerkek4 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kalabilir.. Ama bu çok güzel. Ben de istiyorum bundan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş verir gibi soylemissin ya ahshshha Yorumla malesefbakirerkek4 +1 yıl Valla artık ne anlaşıldı bilmiyorum ama kedi gibi kızı severim. Biraz da söz dinliyorsa tamam Yorumla
tipini-seveyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sanırım bunalmaz ilgi güzel ama sen yinede abartma fazla 0 0 Yorumla
Kendal_Dagdeviren Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Açsa kalamaz. Doyunca öyle bir kalıyor ki.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimki doymuyo o zmn Yorumla Kendal_Dagdeviren +1 yıl Doygun erkek değil. İnsan sevdiğine doymaz. Benim dediğim açlık doygunluk, kızlara açlık kızlara doygunluk anlamında. Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Fazla bunaltma adımı😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bisseydende memnun olun be ne yapsak suc Yorumla
observer_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Koalası mısın bacım sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne var ya Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sıkılır tabi bi uzaklaşta nefes alsın adam 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kalmamalı daha fazlası nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerde genetik mi acaba bu ahsgshcjn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede oyle dhsisjsvskal Yorumla
ulanburki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Temas bagimlisiysa bisi olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben okurken bile bunalıyorum böyle temas bağımlılarından
🥺🥺nasil boyle seyleri sevmiyorsunuz bende onu anlamiyorum
Kişilik farklılığı
Kalabilir.. Ama bu çok güzel. Ben de istiyorum bundan
Sipariş verir gibi soylemissin ya ahshshha
Valla artık ne anlaşıldı bilmiyorum ama kedi gibi kızı severim. Biraz da söz dinliyorsa tamam
Sanırım bunalmaz ilgi güzel ama sen yinede abartma fazla
Açsa kalamaz. Doyunca öyle bir kalıyor ki..
Benimki doymuyo o zmn
Doygun erkek değil. İnsan sevdiğine doymaz. Benim dediğim açlık doygunluk, kızlara açlık kızlara doygunluk anlamında.
Fazla bunaltma adımı😊
Bisseydende memnun olun be ne yapsak suc
Koalası mısın bacım sen
Ne var ya
Sıkılır tabi bi uzaklaşta nefes alsın adam
Belli bir süre sonra sıkılır
Kalmamalı daha fazlası nedir?
Erkeklerde genetik mi acaba bu ahsgshcjn
Bencede oyle dhsisjsvskal
Temas bagimlisiysa bisi olmaz
alan bırak ona
Cinselik nasl