Aşk İlişkileri Evlenme kriterlerinizde sarışın/esmer olsun gibi bir şartınız var mı? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Varsa , sarışın mı olmasını isterdiniz , esmer mi kumral mı? Şimdi tabikide kısmet işleri bunlar ancak herkesin vardır bir kriteri diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum sevgili KS üyeleri 😎 Evlenme kriterlerinizde sarışın/esmer olsun gibi bir şartınız var mı? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Şart değil ama mavi gözlü beyaz tenli sarışın olmasını isterim 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Adminim sizde bendensiniz 😄 birazdan size bir link atacağım Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet sarışın erkekler kapatılsın 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Hjajsjsjsjsj Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Erkekte esmerlik kadında sarisinlik çekicidir. Şimdi ben de doğal olarak esmer herifleri beğenirim ama onlar beni beğenmez. 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şartım yok gönül bu kime konacağı belli olmaz ancak sarışın pek sevmem mümkünse sarışın olmasın.. 1 0 Yorumla
asfgjfdaf Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Tercihim esmer gamzeli gulusu guzel uzun boy. d bakalim sansa ne gelcek gönül bulduguna ragzi gelir bence. d 1 0 Yorumla
_Nağma_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayir gozume hos gorundukten sonra nasil gorundugunun onemi yok. 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Sevgili sarışın olsun.Eş dikkat çekmesin derler.. 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kızılımsı ya da kumralımsı olursa tadından yenmez ama gönül işte dediğini yutturur insana🙄 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Esmer seviyorum gönlüm esmerden yana😄 7 0 Yorumla
farklibirakrep Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Beyaz tenli olması tercihim onun harici siyah, sarı veya kumral saçlı olması çok fark etmiyor seveyim o da beni sevsin yeter. Ben de sarışınım eskiden siyah saçlı olsun derdim ama şu an fark etmez. Güzellik zaten 2-3. Kriter 0 0 Yorumla
Aylan0102 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kriterlerim yok tabiki karaktere göre insan seçıyorum ama esmer olursa fena olmaz😄 1 0 Yorumla
Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçim kime isindiysa o olur 1 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Yok fiziksel değil kriterim. 1 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Esmer erkekler daha bir çekici geliyor 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. yok ama sarısın tercihim 1 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Yok adam olaun yeter 1 0 Yorumla