Aşk İlişkileri Şu an kimi hunharca sevmek isterdiniz? SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor şu an kimi haşin sevmek isterdiniz? Isırmak kaburgalarda hissedilecek şekilde sarılmak vs vs Şu an kimi hunharca sevmek isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Piyasa da henüz sevecek erkek yok gibi ne zaman adam akıllı denk gelirsem birine ama ısırmak kaburgaları hissetmek şekilde sarılmak nedir yahu 😂 2 2 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Eh tüm kadınların derdi bu son günlerde.. Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Hm sanki erkekler 😂 melek Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. manitayı ısıra ısıra sevmek isterdim ama kavgalıyız şu an burada olsa döve döve severdim sanırsam 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sevdiğim adamı 😌 3 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ayy halim yok😒😒 1 0 Yorumla
BjkliiiHatunn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annemi 0 3 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Analar can gerisi heyecan fgdlk Yorumla BjkliiiHatunn +1 yıl Sen kimi sevmek isterdin dldmf Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl benim bunu yapabileceğim kadar cesur birini flkg Yorumla
Belladonna-1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kimseyi 2 1 Yorumla war_2022 +1 yıl @belladonna-1 önyargılı olma hayat bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Piyasa da henüz sevecek erkek yok gibi ne zaman adam akıllı denk gelirsem birine ama ısırmak kaburgaları hissetmek şekilde sarılmak nedir yahu 😂
Eh tüm kadınların derdi bu son günlerde..
Hm sanki erkekler 😂 melek
manitayı ısıra ısıra sevmek isterdim ama kavgalıyız şu an burada olsa döve döve severdim sanırsam
Sevdiğim adamı 😌
2013 geri dönemem gerek.
Ayy halim yok😒😒
Hiç kimseyi şu an çok sevgisizim :)
Annemi
Analar can gerisi heyecan fgdlk
Sen kimi sevmek isterdin dldmf
benim bunu yapabileceğim kadar cesur birini flkg
Kuzenlerimi
Kimseyi
@belladonna-1 önyargılı olma hayat bu
kedimi