Sevgimi nasıl azaltabilirim?

Merhaba arkadaşlar :) Sevgilime olan sevgimi nasıl azaltabilirim? Ben sevgilimi onun beni sevdiğinden daha çok seviyorum ve bu bana çok ama çok acı veriyor. Hep ben yazıyorum. Sevgilimi sıkmakda istemiyorum ama o bana yazmadığı zaman merak edip neden yazmıyorsun diye sorduğumda direkt “yeni uyandım”(ki bunu saat akşam 6da yazıyor ve tüm gün çevrim içi oluyor genellikle). Bir gün olsun bile benimle kendi isteğiyle buluşmadı… hep ben sordum (2 haftada bir sorarım) yakınımda yaşıyor özellikle. Buluştuğumuzda hiç bir şeyi ona ödettirmem, hep ben öderim, yük olmak istemem (o yüzden parası olmadığından buluşmadığını sanmıyorum. Saflık olabilir veya mallık biliyorum ama param yok dediğinde parada veriyorum genellikle her ay oluyor bu durum, asla öyle parayı kendisinden sakındığım için yazmıyorum şu an bunu ama arada kullanılmış gibide hissediyorum bu para meselesinde). Arkadaşımın sevgilisi arada bir gül alıyor arkadaşıma, çok saçma ama insan özeniyor… bu zamana kadar kendisinden bir şey istememişimdir. Ama gül konusunu açtım belki alır diye… dalga geçer gibi, beni onlarla karşılaştırma diyor. Çok yoruldum ben. Vazgeçemiyorum onsuz yapamıyorum çok denedim. Sevgimi azaltabilir miyim? Nasıl yaparım? Şimdiden sizdende özür dilerim, uzun oldu soru. (Türkçem de iyi değil kusura bakmayın).
Sevgimi nasıl azaltabilirim?