Hesabı ödediği için teşekkür beklemesi?

Bugün sevgilim acıktığı için beraber yemek yiyelim diye beni çağırdı gittim ekmek aradı bir şeyler yedik. Hatta eve de 2 tane paket yaptırıp götürdü. Ve hesabı ödedi hesap ta 110 tl geldi. Ben çeyrek istemiştim kendisi üç çeyrek bana da yarım söyledi yarısını yiyemediğim için ona verdim bu da çok gereksiz bir detay ama yarısını yemedim bile hani. Herneyse normalde haftada en az 1 defa buluşuruz ve hep dışarıda oluruz. Bende bu hesap mevzularına takığımdır birisi ödeyince mahcup oluyorum yetiştirilişim böyle kendi babamda aynı şekilde hiç para lafını geçiren bir insan değil hep de o ödemek ister bende ona çekmişim o konuda her şeyi ben ödemek istiyorum. Her buluştuğumuzda da tabi ki benim ödemem hep ona ayıp olacağı için arada bir şey demiyorum çünkü sürekli bu konuda kavga ediyoruz ben ödeyeceğim diye. Atıyorum içecek içtik bir yerde o ödedi yemeği de ben ödüyorum. Hatta o kadar takıntılıyım ki ayıp olmasın diye gün içinde ondan daha fazla ödemeye bakıyorum hep bu çok yanlış bir şeydir tabi benim kadar takıntılı olmak çündü hesaplıyorum mesela 2 yere oturduk 70 tl o verdi benim kesinlikle 70 tl den fazla bir para harcamam lazım o gün. Kötü bir durum farkındayım ama bunu kendimi anlatmak için söyledim. Herneyse bugün yedik ve kalktık öğlenden sonraydı. Gece uyumadan önce yemek için teşekkür ederim dedi. Bende o ödediği için ne alaka oldum niye dedim. Sen etmedin de ben ettim senin yerine dedi ve güldü kibar sevgilim yazdı bir de. Bende aa çok ayıp yazdım çünkü bunu beklemek bana çok ayıp geldi bir de sabah olmuş mesele ve geceye kadar bunu beklemiş. Sonra teşekkür ettim. Aaa hiç önemli değil yazmış. Gerçekten ben hiç beklemediğim için belkide bana çok yanlış geldi bir hediyeye veya iltifata teşekkür bekleyebilirsin ki genelde bir şey ısmarlandığında ben sağol derim ona da derim ama hani kendisi de bana hiç söylemediği ve uzun bir ilişkimiz olduğu için her bir hesapta teşekkür ederim demedim çünkü sürekli hesaplaşıyoruz. Ben çok üzüldüm bilmiyorum belki haksızımdır size ayıp gelmez ama dediğim gibi ben bu tür bir şey hiç beklemem ve dikkat ettiğim için bu tarz meselelere benim gücüme gitti. Sizce ben mi haklıyım ve bir şey demeli miyim bu konuda?
Hesabı ödediği için teşekkür beklemesi?