Elliot Rodger Cinayetlerinden benim sorumlu tutulma ihtimalim var mı?

Elliot Rodger ile KizlarSoruyor'un ingilizce versiyonu olan girlsaskguys'da tanışmıştım. Yazdığım yazılar, sorduğum sorular ilgisini çekmişti. Sonrasında biraz sohbet ettikten sonra mail arkadaşı olduk. Sürekli mailleşiyorduk. Ben tipsiz bir erkek olarak , hiç bir kızın bana bakmayacağını nedenleriyle birlikte anlatıyordum. " Love is a poison for ugly guys, strange part is that it poisons them when they didn't get it" Bu lafım çok hoşuna gitmişti , anlamı " Aşk , çirkin erkekler için bir zehirdir, garip olan ise elde edemediklerinde zehirlemesi." Olay çok uzun. Kendisi de kızların ona ilgi göstermemesinden yakınıyordu. Sonunda bi silahla 6 kişiyi öldürüp intihar etmiş. Bugun bir siteye ait şifremi kontrol için eski maillere bakarken onunla olan maillerime denk geldim. İçim bir garip oldu , belki de ben sebep oldum diye düşündüm. Ben kimseyi öldürmedim, sonuçta kendi suçu. Sorum şu bu çocuğun mailleri falan yarın bir gün açığa çıkarsa bu cinayetlerden ben sorumlu tutulabilir miyim? Avukat arkadaşlarıma sordum ama uyuyorlar bekleyemem sabaha kadar.
Elliot Rodger Cinayetlerinden benim sorumlu tutulma ihtimalim var mı?