Erkek Kızı ilk defa Maskesiz görürse?

Kasaba gibi biyerde oturuyoruz herkes bir birini taniyor ama ben kimseyi tanimiyorum sadece ev okul iş güç.. Evimizin önündeki markete gidip geliyordum market acıldıgından 4-5 aydir..24yasında bakımlı 54kilo 168boy güzel aslan burcuyum.. Hep maske ile girdim markete.. beni tanıyorlar markette, ismimi biliyor 2-3 calışan (erkek).. Gecen defa düşündüm ki yeter ya hoşlandıgım bu defa maskesiz giricem dedim kendime ve o gün maskesiz girdim markete 2defa.. saat 1de ve 6da. İnanır mısınız ilk defa maskesiz girdiğimde bana bakmalarını görmeniz lazımdı yani sanki şok gecirmişcesine.. en çok beni sevmeyen bi kız var onun gözleri benim yüzümde kalmıştı ya bu nedir dedim yani.. Sonra özel olarak 2ci kez yine maskesiz gittim inanır mısınız markette girmeden bakışları hiss ediyordum ama bakamıyordum kimsenin yüzüne ciddi olmam lazim diyordum kendime ve ciddi şekilde girdim sakin sakin ama en çok hodlabdıgım güvenlik görevlisi çocugun yandan bakışlarını görüyordum caktirmiyordum yani.. böylece geziniyorum kendi kendime maskesiz (maske zorunlulugu yok) a bi de ne göreyim kasiyer erkek yerinden kalkmış guya dolanıyor arkamdan "selaaaaaamm" dedi gülerek nasılsın ben de gülerek sagol sen nasılsın diye falan sonra geçti gitti yerine. ben de hafif makyajda sadece kiprik var ruj falan hicbişey yok, saclarım hafif dalgali hacimli hem de, giyimim falan hersey 10numara yani.. Sonra yavaş yavaş geldim kasiyer tarafa, o her defa kendini umursamaz gibi gosteren güvenlik göreclisi cocuk durmuş öyle kapinin yaninda nasilbakiyor bana yani her zaman bunlar hic boyle yapmazdilar diyorum kendime nasıl heyecanlanmışlar yani.. Sonra yine ciddi şekilde geldim eve.. Ama çok merak ediyorum neler düşünmüşler acaba benimle ilgili?
Erkek Kızı ilk defa Maskesiz görürse?