+1 yılKonunu biraz dağıtıcam.
Hayır ben anlamıyorum, yorum yazanlarda kadın, sende kadınsın, bu kadar aşağılanamaz. Sizene arkadaşım? Kız isterse namussuz olur, isterse sevgilisiyle yatar kalkar. Anası var babası var, size mi kaldı namus dersi? O kadar harika namuslu çicek gibi kızlarsınız madem, ordek gibi dudagınızı buzup agzınızı gozunuzu yamultup fotoğraf koyup burada ne işiniz var, yapma arkadaşım yorum, soruya cevap veremiyorsan yapma. O onla yatmış bu bundan hamileymiş, mahallenin namus bekcileri sanki bunlar, komşusunun evini izleyen cirkef kadınlar gibisiniz, gerçekten. Olmasaymış daha iyi olurmuş tabi, ama olmuş. Bu kızda boyle yasamak istiyor hayatını, yok sevgilin seni bırakıcak, yok sana mustehak, sanki kızın anası sizsiniz, ne ilginç insanlarsınız.
Canım sana gelince, hic eczaneden test alma, tak koluna sevgilini, bir kan testi yaptır, sonra kararınızı verin artık. Bunda ayıplanıcak birsey yok cocuk degilsin koskoca kadınsın, ister bebegini dogurur buyutursun pasalar gibi, yok istemiyorum dersen uzulerek aldırırsın..
Ha bu arada; İnsan yadırgadığı şeyleri yaşamadan asla ölmezmiş sayın namus bekçisi çiçek kızlar.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakma ama o haltı yemeden önce düşünmen gerekirdi. Yani o haltı yemeyi öğrendin de korunmayı mı öğrenemedin. İçimden yazıklar olsun demek geliyor. Bizim de ailemiz var. Senin de belki birgün kızın olacak belki o da aynı haltı yiyecek o zaman da bu kadar pervasız olacakmısın merak ediyorum. Namus kavramı ne yazık ki bacak arasında değil beyindedir diyenlerdensin sanırım.
Neyse bari bilgi vereyim daha büyük hatalar yapma. Hamilelik testi için eczaneye felan boşa gitme sonuç alamazsın. Aldığın sonuç seni yanıltacaktır. Sağlıklı bir sonuç için mutlaka kadın doğum uzmanına görün. Adet konusu ise farklı olguların bir araya gelmesi ile de gecikebilir. Hastalık, stres, korku, endişe bunu tetikler. Yaşın kaç bilmiyorum ama gebelik durumu oluştu ise sana önerim sıkıntı yaşamamak için bir şekilde evlilik hazırlıklarına başla ve ne aileni küçük duruma düşür ne de boynu bükük bir şekilde gelin ol. Aksi taktir de emin ol her zaman ezilirsin.
Umarım gebelik oluşmamıştır ve umarım bu sana ders olur. Öğrencisin daha hayatın gerçeklerini bile görmemişsin ne diyim sana...13 Yorumla
Soran+1 yıl23"( ne deseniz hak ama durumumu bir dusunun"(
- +1 yıl
Önerim mutlaka bir doktora gitmen. Sevgilini de yanına al orada sahipsiz hissettirme kimseye kendini. Umarım dik durabilecek birisidir ve sonuna kadar dik durur ve sahiplenir.
Soran+1 yılEvet simdiden bile olumlu yaklasip isim düşünüyor baba mi olcam dio
Sıkıntıdan da gecikebilmekte.. Zina ettiysen bu sonucları düsünmn gerek eğer ikinizde bekarsanız bunun islamda cezası 100 vurus dayaktır erkekte kadında aynıdır, ama türkiyede ölüme kadar gidiyor namus meselesi oldugu icin sıkıntı bir durum ama emin ol korkunda cok etkiliyor bunu git bir kan testi yaptır
013 Yorumla
Soran+1 yılAilemin duymasindan kprkuyorum ben namuzsuz degilim "(
- +1 yıl
Biliyorum kardeşim sen o cocugu bıraktıfgın zaman namussuz olursun, suanlıl cezanız sadece dayak cocuk bile olsa islamda bu ailen dindarsa kuranla söyle ve hamile kalırsanda cocukla evlen hmen ki laf cıkmasın, ayrıca korku ve telas yapmandan dolayı adet gecikebilir benim eski sevgmle bu pisligi yasamıstm oda korkmstı 2 hafta gecikmsti bişey olmadı ama snra bni terketti
Soran+1 yılYo birbirimizi seviyoruz zaten evlenmeyi cok istiyoruz ailem arkadaş oldugumu biliyo ama bu eger olursa ailm kaldiraZ hele babam"(
Soran+1 yıl23 yasindayim
Soran+1 yılO f o kadar basit degil ki :((
Soran+1 yılYok hic bise "((
Soran+1 yılEvet yaptiririm ins aksilik olmazsa
+1 yılCanını sıkma. Hamilelik testinide boşver 1 ay sonra gözükür diye biliyorum o yüzden kan testi yaptır. Sonucu bildirirsen sevinirim merak ettim şimdi :/
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidemem
- +1 yıl
o zaman bekliceksin canım bacım :) başka çaren yok.1 ay dolsun gebelik testi yap
Kızlar Ne Diyor
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yorum... yok... mustahak... size...
seninle evlenicekmi saniyosun kucuk yasta daha kendisi cocuk bee ogrenci safmisiniz kardesim yaa niye birlikte oluyosunus ki cocukta sende deney yapti... buda senin sinavin oldu... birakicak seni eninde... sonunda... gorursun bak...23 Yorumla
Soran+1 yılNe deneyi bilip bilmeden yorum yapip insanin kalbini kiemayin o dunden razi hemen evlwneck
Soran+1 yılKafayi yiyecem bebekleri o kadar seviyorum kii o kadar da cok isterdim ama bu şekilde degil"((
+1 yılAyrıntılı anlatır mısın?10 gün çok uzun bir gecikme değil. Mevsim değişikliği, aşırı stres, uzun süren yolculuk gibi etkenler adet sürecini etkileyebilir. Hamilelik endişeniz sadece adet gecikmesinden mi?
Son ilişkiniz ne zaman oldu?
Son adet ne zaman oldu ve ne zaman bitti?
Genelde kaç ünde bir adet olursun?03 Yorumla
Soran+1 yılAgustos 1 de oldum ve adetten snra birlikte olduk bazen bir ayi dolduruyor bazen erkn oluyodu ama böyle ilk kez oluyor
- +1 yıl
Adettten hemen sonra hamile kalman biraz zor canım. Yumurta daha yerleşmemiştir bile
- +1 yıl
Not: hamile değilsin
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gun uzun bır zaman ve lutfen sabah ılk ısın ecz bır gebelık testı almak olsun... boylece cıdden ters bır durum var mı yok mu ogrenmıs olursun..
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapicam"(
- +1 yıl
gorunur. su anda en acıl test yapabılır. kan testı 2. asama.
Soran+1 yılOn gunde eczaneden algimda cikarmi
- +1 yıl
benımkı cıkmıstı :) :(
Soran+1 yılSitresten bu kadar gecikir mi
- +1 yıl
gecıkırde... ama en ucuz gebelık testı bıle sonucu net gosterıyor. bu sadece ıcını nıspeten rahatlatabılmek ıcın ama garantı ıstıyorsan kan testı asıl sonucu verır.
Soran+1 yılDoktora gitmeye korkuyorum
- +1 yıl
doktora gıtme. gebelık testı al. baslangıc ıcın yeterlı. devamında kan testı ve dr...
Soran+1 yılEgee varsa cikar dimi
- +1 yıl
cıkar.
- +1 yıl
Birde moderatör olacaksın.
Gebelik testinin gerçek sonuç verebilmesi için adetinden 1 ay süre geçmesi gerek.
Soran+1 yılOnerileriniz icin cok tesekkurler "( kimseye birsey diyip akil alamıyorum birsey soramiyorum"(((
- +1 yıl
@Thediffrence06 moderatorlukle alakası yok. anneyım ben ok !
- +1 yıl
sadece merak ettım ne yaptın?
Yazik babana universiteli akilli, NAMUSLU bir kizim var diyor simdi. ama kizinin kasar oldugunu bilmiyor. sen onun basini yere egdin. yani evlat buyut, okut bumuydu mukafati? Allah hickimseye boyle evlat nasip etmesin
24 Yorumla
Soran+1 yılbilip bilmeden insani yargilamayin
- +1 yıl
Simdi seviyorsun cok ciddisin bu seni kurtarmazki. hem o adamda ciddi olsa bile seni arzulamayacak daha. yani iste biriyle sevgili oluyorsun ciddi dusunuyorsun bir birinizi cok arzuluyorsunuz. onun seni cok istedigini hiss ediyorsun bu cok guzel. ama siz simdi oyle degilsiniz
Soran+1 yılOle bise olsa alir beni götürür kimseyi dinlemez kimseti bir baskasi ile bir tutmayın
+1 yılKan testi yaptır. Hamile çıkarsan buradaki yorumlara bakma. Eğer mutaassıp bir ailedeysen aldır. Çünkü bilmiş ol ki asla ama asla kolay olmayacak. Evlenebiliyorsanız acilen bir yıldırım nikahı kıydırın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ole:( ama ikimizde aldirmk istemiyoz tabi sonuca gore
+1 yılOnu peydahlamadan önce düşüncektin güzelim burada yazmanın hiç bir anlamı yok
40 YorumlaGebelik testi yapman lazım, için içini kemirir şimdi...
Birde bunun stresini yaşama.017 Yorumla
Soran+1 yıl"(( olecem sitresten ve bu durum beni bitiriyo"(
Soran+1 yılDusunmktn Uyuyam iyorum
Soran+1 yılBuyutmeyi "(((( aldirmayi dusunmem
Soran+1 yılBen kötü bir evlat deligim23 yasindayim ayaklarimin ustune basiyorum ailem ama bunu hak etmiyo "( ve evt olursa bebegi istiyorum onun ne sucu var"(
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum seni evli ve ayrılığın eşiğinde olan biri olarak.
Kendi kaderini kendin çizmişsin.
Keşke evlenmeden önce birlikte olmasaydın diyeceğim ama o da senin kendi tercihin.
Allah hakkında hayırlısını versin canım.
Zor bir durum ve inşallah pişman olacağın sonuçlar yaşamazsın.
Soran+1 yılInsallah sizede ailenizde huzur mutluluk sevgi versin bir aile dagilmasin insallah
Soran+1 yılKimseye birsey diyemiyorum evli abim ve ablalarim var kimseye bise diyemiyorum tek destekcim sevdigim"((
Soran+1 yılCok gecikti aklim hep olumsuz da
Soran+1 yılKasikta uc gunden beri hafif agri oluyor once adet dedim ama degilmis
Soran+1 yılStresten deyip umursamadim bir hafta arastirma bile yaptim 6hafta oluyor eger varsa aslunda o kadar çok istitoeum ki ama durumlar cok farkli"(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer duruma fazla takıldıysan acaba hamile kalır mıyım falan gibi bunun stresi adet gecikmesine sebep olabilir. Kafan rahat değilse eczanedenbi test al istersen, ama dediğim gibi psikolojik olabilir korkulacak bir şey yoktur belki de
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya sonra tersledi oluyoruz, aklınız nerdeydi, yaparken iyi ama. Kaçıncı yüzyıldayız abla? Hastaneye gidip test yaptır, hemen çıkmaz çubukla
00 Yorumla
+1 yılhamileysen doğurcan senin dikkatsiizce yediğin b. kun acısını gunahsız bir yavru mu cekecek.
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılHey ALLAH'ım ne günlere kaldık !!!
Bayan olmaktan utanıyorum artık !!!11 Yorumla
+1 yılÖncelikle bir test yap. Yazın adet periyodları değişebiliyor. Ya da stresten gecikmiş olabilirsin.
10 Yorumlaİyi halt edicen. Kendin istedin, sonuçlarını da düşünmeliydin.
10 Yorumlakendini strese sokarsan reglin daha da gecikir, psikolojik bir durum da olabilir. elinden geldiğince rahat olmaya çalış
00 YorumlaTest yaptır. burada sorma amacın ne? Millet küfür edicek ne bekliyorsun başka. Yok yanı arkadasım bu neyın kafası?
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılhamileysem ne yapacagım ne demek ya. direk kürtajımı belirtiyosun sen. madem bı halt işlediniz evlenın. cok sevıyosa tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorulardan bıktım abi dikkat edin o işi yapmayı biliyorsunuz da korunmayı mı bilmiyorsunuz çocuk değilsiniz her haltı yiyip buraya geliyosunuz ya.
10 Yorumlabir halt yiyosunuz bari onuda adam akıllı yapın mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine boşaldıysa hamilesindir.. bir doktora git test yaptır ya da eczaneden al test
10 Yorumla
+1 yılMerak ettim sonuc ne acaba?
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye adetten kaç gün sonra girdiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliski sırasında nelere yaşandı
01 Yorumla- +1 yıl
Pozisyonları falanda anlatsın mı?
Yapin yapin sonra ay ben napicam.
10 YorumlaTest yaptir doktora falan görün
00 YorumlaTek bununla anlayamazsn ki hamile olup olmadigini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuc ne acabaa
00 YorumlaTest alsana
00 Yorumla
+1 yılKac yasındasıınn?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine bosaldımı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay nasıl oldu
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Özel Günler & Hijyen konusunda 7,2b cevap paylaştı. "kondom kullanın" dediğim zaman erkekler de kızlar da bik bik bik konuşuyor.. neymiş efendim hissetmek lazımmış.. kondomla hisedilmiyormuş..
şimdi hissedin bakalım size giren kazığı..10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1oRb7KhYxPf sesli cevap
00 Yorumla
+1 yılAnasaını s@tym yiyin bütün haltı sonra yandım Allah kurtar beni... 5 dk lık zevk için hayatınızı söndürmeye koşarak gidiyorsunuz dur demiyorsunuz :/ İnşallah kötü bir durum yoktur da bu da size bir ders olur...
00 YorumlaHamile olduğun kanısına nereden vardın onu önce bir söyle her adeti geçiken kız hamile olacak diye bir durum yok kendini üzme
03 Yorumla
Soran+1 yılAma 10 gunu geçti
Dua et baban duymasın adamlar yemiyor içmiyor okutuyor büyütüyor sizin yaptığınıza bak, ne biliyorsun kesin evlenip evlenmeyeceğinizi
02 Yorumla
Soran+1 yılCahil bir insan değilim evet biliyorum karsilikli ailelerimizin birlikteliğmizden haberi var hatta Nisan olacakti erteledim
- +1 yıl
tamam evlenirsiniz yinede gelinliği karnın şişik olarak giymek istemezsin dimi. evlenmeden yapmamalıydın azcık sabredemediniz mi
+1 yılHamileysen o karnindaki cocuga elinizi surmeyinde ne yaparsan yap
00 YorumlaHer şeyin bir bedeli var... bak şimdi müslüm baba geldi aklıma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yol var aldirmak , ya da dogurup bakmak baska bisey varmi?
00 Yorumlaşimdi ilişkiye girerken bir kez daha düşünürsün umarım
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bole şeyler normal evet adet kendini toparlama sürecinde olabilir bu durum hamilesin demeye yetmez
00 Yorumlane yapacağına ilişkiye girmeden karar vermiş olmalıydın ya da korumasız ilişkiye girmemeliydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo cocuk seni bir dehlesinde patlak patlak millete yalanlar anlatirsin bol bol
00 Yorumlatest al yap sonra pozitifse doktora git. gidemezsen bol bol zıpla düşer
00 Yorumla
+1 yılZina yapacak kadar nasıl duşebiliyorsunuz Allah aşkınaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan cocuğun cinseyeti gözüküyor hamilemiyim diye soruyor. biraz o deliğine sahip cık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinana hortum sookk belki hamile kalmassin sok. s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz bide ben namussuz degilim degilim demis evet sen namussuz degilsin sen acik o* cocugusun
00 Yorumlatest yaptır. İnşallah kazanamazsın testi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGuldurdun bu sikintinin icinde cok saol ins kazanamam;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha öncede düzensizlik varmıydı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama en fazla bes ya da bir hafta
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha bekle bakalım. zaten 1 hafta daha olmazsa bir test yaparsın. korunmadanmı birlikte olmuştunuz.
Soran+1 yılEvet ama icine bosalnadi
Cevap sahibi+1 yılillaki içine boşalması gerekmiyo. sen eğer tam zamanndaysan yani yumurtlama dönemindeysen, sevgilininde zevk sıvısında sperm hücreleri mevcutsa, haamilelik riski yükselir. geneldede erkeklerde bu durum vardır.
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn son ne zaman ilişki yaşadın?
00 Yorumla Özel Günler & Hijyen konusunda 752 cevap paylaştı. Geçmiş olsun test çubugu dene
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 364 cevap paylaştı. kondom kullanmadınız mı?
00 Yorumla
+1 yılbazen stress yaptıgın zmnlarda da gecıkme olabılır
00 YorumlaHamileysen isin zor... aldirmak büyük günahj
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünmüyorum hiç
Soran+1 yılEvet bidaha da ailemi goremrm"(
Soran+1 yılAilem kaldiramaz
- Özel Günler & Hijyen konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkunun ecele faydası yok
00 Yorumla Insallah hamilesindir
00 Yorumla
+1 yılYaparken banami sordun
00 YorumlaTest al cift czgi ise hyi olsun
00 Yorumlakürtaja gir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffet sevgilim
00 Yorumla- Daha fazla (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?