Çocuk & Ebeveyn 2 ay Hamile miyim korkuyorum? Gizemmgfgbvxzxffc Takip Et Xper 3 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Reglimin ilk günü sevgilimle yaptık hamilemiyim acaba Güncellemeler2 ay 13 günde test yaptım negatif çıktı şans var mı hala Hamile miyim korkuyorum? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% 2 ay regl iken içine bile boşalsa hamile kalamazsın azıcık biyoloji:) döllenememiş yumurtayı atıyorsun zaten neyi dölleyecek içerde spermler 0 2 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Bazıları olur falan diyo korkuyroum GaraGuru 2 ay zaten negatif cıkmış daha da olmaz
Soulforged Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 93% 2 ay Gebelik ihtimali düşük, midesizlik ihtimali ise yüksek... 1 1 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Neye göre Yorumla
isimsizbilen Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Allah aşkına bu cahillikle hala yalıyorsun ha pes!!! Hem adetliyken yapmışsınız iğrenç bir şey hemde adetliyken hamile kalamazsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Aradan 3 günden fazla zamam geçmediyse ertesi gün hapı al tüket bir tane. 0 4 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay 13 gün oldu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hamile kaldığını farkettiğin an zigotu aldırabilirsin vakumla. Önemli olan şey dini boyutunu araştırman. Helal mi haram mı net bilgim yok. Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Test yaptım negatif Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayırlısı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay son günü desen neyse de ilk günü ihtimal düşmez artar. Sala'k içine mi boşaldı 0 8 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay HAyir Yorumla Cevap sahibi 2 ay tamam nerene geldi? vulva? Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Kenara dedi peçete verdi sil diye Yorumla Cevap sahibi 2 ay he iyi bir sey olmaz. Ama bosaldiktan sonra 8 dk içinde tekrar soktuysa olur Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Reglimin ilk günü olur mu Yorumla Cevap sahibi 2 ay ilk gün daha atılmış sayılmaz yumurtalar. Hatta daha verimli hake gelirler. Bosalmadan da cok düşük ihtimal penisten gelen zevk suyunda sperm olabilir bu arada... Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Offff npcm bn Yorumla Cevap sahibi 2 ay eee vacişe hakim olcan, yoksa böyle of çekersin. İyi şanslar~ Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 3 Yaş: 33 2 ay Bizim bilme ihtimalimiz var mı sence? Sevgilin seni terkerse farkedersin anca hamile olduğunu. Terketmezse değilsindir. 0 2 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Terketmedi yanında olurum faalan diyoda istemiyroum onu Yorumla Feel-me 2 ay İstemiyorsan boş ver istediğin birine git. Yorumla
Maviiii40 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 2 ay Hamile değilsindir. İçine boşalma gibi bir durum da olmamıştır. Bence stres yapma 0 0 Yorumla
minimamoralia Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% 2 ay Sosyal bilimci olduğu ne kadar belli... 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 569 cevap paylaştı. Kesin değilsin. 0 3 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay İnsallah Yorumla gone_with_the_wind 2 ay içine akıtmış mıydı? Anlarım bu konulardan sorun varsa sorabilirsin? Yorumla gone_with_the_wind 2 ay başka sorun olursa her zaman yazabilirsin. Yorumla
peraaa16 Takip Et Guru Yaş: 28 2 ay Korunmadınız mı 0 4 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Hyr Yorumla peraaa16 2 ay Birdaha böyle riske girmezsin herhalde Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Aslaaa bilmiyodum Yorumla peraaa16 2 ay Neyi bilmiyordun Yorumla
Hayall_Et Takip Et Xper 3 Yaş: 32 2 ay Yüksek ihtimal 1 1 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Nası yani Yorumla
Engin28 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 2 ay Kesin 0 6 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Ney kesin Yorumla Engin28 2 ay Hamile olabilirsin Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Reglin ilk günüydu Yorumla Engin28 2 ay Olsun içine akıtmasa telaş yapmazdın sanırım Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Olmadı öyle bişey inşallah olmaz Yorumla Engin28 2 ay Ee sorun ne ozaman Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% 2 ay çok düşük ihtimal 0 11 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay İnşallah Yorumla tnaberlant 2 ay çok tereddüysen ella iç Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay 16 gün geçti Yorumla tnaberlant 2 ay ee test yap o zaman Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Yptm negatif Yorumla tnaberlant 2 ay ee o zaman neden tatava yapıyon Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Hemn beli olur mu Yorumla tnaberlant 2 ay olur tabi korkma bi şey olmaz Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay İnşallah teşekür ederim Yorumla tnaberlant 2 ay bir mucize bekliyor yazıyor ilişki durumunda ama sevgilin var ben anlamadım Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Sevmiyorum Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Böyle bir şey çok zor 1 1 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Çok teşekür ederim Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Yoda Yaş: 33 2 ay Aferin 0 7 Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Noldu Yorumla GGwrRespectGG 2 ay 19 yaşındasın dimi Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Evet Yorumla GGwrRespectGG 2 ay Bu yaşta neden böyle bir saçmalık yaptın Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Ya beni kandırdı. bilemedim annemle taniştircam dedi yalan söyledi götürdü Yorumla GGwrRespectGG 2 ay Sende o kadar satsın ha Yorumla Gizemmgfgbvxzxffc 2 ay Zihniyetini ne bilebilirim Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. muhtemelen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
regl iken içine bile boşalsa hamile kalamazsın azıcık biyoloji:) döllenememiş yumurtayı atıyorsun zaten neyi dölleyecek içerde spermler
Bazıları olur falan diyo korkuyroum
zaten negatif cıkmış daha da olmaz
Gebelik ihtimali düşük, midesizlik ihtimali ise yüksek...
Neye göre
Allah aşkına bu cahillikle hala yalıyorsun ha pes!!! Hem adetliyken yapmışsınız iğrenç bir şey hemde adetliyken hamile kalamazsın.
Aradan 3 günden fazla zamam geçmediyse ertesi gün hapı al tüket bir tane.
13 gün oldu
Hamile kaldığını farkettiğin an zigotu aldırabilirsin vakumla. Önemli olan şey dini boyutunu araştırman. Helal mi haram mı net bilgim yok.
Test yaptım negatif
Hayırlısı
son günü desen neyse de ilk günü ihtimal düşmez artar. Sala'k içine mi boşaldı
HAyir
tamam nerene geldi? vulva?
Kenara dedi peçete verdi sil diye
he iyi bir sey olmaz. Ama bosaldiktan sonra 8 dk içinde tekrar soktuysa olur
Reglimin ilk günü olur mu
ilk gün daha atılmış sayılmaz yumurtalar. Hatta daha verimli hake gelirler. Bosalmadan da cok düşük ihtimal penisten gelen zevk suyunda sperm olabilir bu arada...
Offff npcm bn
eee vacişe hakim olcan, yoksa böyle of çekersin. İyi şanslar~
Bizim bilme ihtimalimiz var mı sence? Sevgilin seni terkerse farkedersin anca hamile olduğunu. Terketmezse değilsindir.
Terketmedi yanında olurum faalan diyoda istemiyroum onu
İstemiyorsan boş ver istediğin birine git.
Hamile değilsindir. İçine boşalma gibi bir durum da olmamıştır. Bence stres yapma
Sosyal bilimci olduğu ne kadar belli...
Korunmadıysan her şey olur
Kesin değilsin.
İnsallah
içine akıtmış mıydı? Anlarım bu konulardan sorun varsa sorabilirsin?
başka sorun olursa her zaman yazabilirsin.
Korunmadınız mı
Hyr
Birdaha böyle riske girmezsin herhalde
Aslaaa bilmiyodum
Neyi bilmiyordun
kanaman yok muydu
Vardı
Yüksek ihtimal
Nası yani
Kesin
Ney kesin
Hamile olabilirsin