Terk edilmekten asla korkmam. Gideceği var ise gitsin. Açıkçası hiç umurumda dahi olmaz. Bir ilişkide kimseye çabuk bağlanmam. Onlar her an gidecekmiş gibi yaşarım. En azından üzülmem kimse için. Karşı tarafa ne kadar terk edilme korkusunu gösterir isen göster. Kendilerini her zaman bir şey sanırlar. Bir de böyle tiplerin bana dön, sensiz yapamıyorum diyen versiyonları da var. Bence kimse kendisini bu yönden kasmasın. O zaman her şey daha çabuk bitiyor.
Terk edilmekten korkmam. Onu benimle olsun diye sevmedim. Sevmek istedim ve sevdim. Öyle ki ona olan sevgim onu bile ilgilendirmez. Bu benimle ruhum arasinda.
Gitmesi tabi üzer ama ruhu benimle olmayan birinin vücudu yanimda olsa ne fayda.
Öncedendi korkmak. Şimdi kim nereye kime gitmek istiyorsa gitsin. Nerde vazgeçtiyse benden orada kalsın. Kaldığı yer ne kadar mutlu ederse o kadar boğulsun o mutlulukta. O kadar boğulsun ki hemde nefes almaya vakti kalmasın...
Zaten bir gün hayatımdan çıkar düşüncesi var kimi hayatıma alırsam alayım bende. Herkes hayatımdan anında çıkacak beni üzüntüye bırakacak gibi hissediyorum. Ama bunu bilip insanlara yaklaşmak onlardan bir beklenti içinde olmamak güzel. Öyle yaşayıp gidiyorum adı yaşamak olsun işte.
Hacuuu umurumda değil işte kapı işte sapı derim gidene ne dur derim hatta kafam atarsa gitsin diye elimden gel. Soğukluğu yapar lafları derim sonra bu bakmışsın kuyruğunu sıkıştırmış geliyor ama. yermi tantuni ver odunu yahu ben horozum bindigimsurece sorun yok fsfdfd
Açıkçası korkmuyorum. Bir ilişki de güzel şeylerin yanında kötü şeyler de yaşanıyor. Elbette üzülürüm bu duruma ama yapacak bir şey de yok. Toparlanmaya çalışırım.