Saygı duyarım ilk başlarda zamana bırakırım zamanla hala beni istemiyorsa en azından sevişmiyorsa beni sevmiyor demektir. Çünkü insan sevdiğini arzular...
Üff sende ya biliyorum herşeyi sen merak etme bence sen başka bişeye gıcık oldun şimdi böyle konuşuyosun seninle konuşulmuyo bile ne anlıyosan anla senin de ne dediğin belli değil sen biliyo musun acaba düzgün konuşmayı imalı tripli konuşmamayı kız gibi
Evet insan gibi muhabbet edemiyosun illa bi laf sokma çabası kendini bişey sanma düzgünce saygılı fikrini söyliyebiliyosan söylerdin ama söyleyemiyosun yok ama ne demek yok bu mu yok şu mu git sen önce eveleyip gevelemeden konuşmayı öğren
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
deliğe girmeden her şey.
Nasıl durabiliyosunuz ki yapan onu da yapar
yoo hiç de lazım değil. sevişmek daha tatlı
İsteğiniz az bence ben duramazdım
libidomu görsen evden çıkamazsın korkudan. ama karşıdakini düşünürüm. zarar görmesini istemem
dl banyosu yaparsın. ne güzel işte
Sevgilim olunca söylerim
Önceki sevgililerinle peki
Yaşadım
Peki hiçbişey yaşamak istemeyen bie kızla sevgili olur musun
Saygı duyarım ilk başlarda zamana bırakırım zamanla hala beni istemiyorsa en azından sevişmiyorsa beni sevmiyor demektir. Çünkü insan sevdiğini arzular...
Arzular ama günah diye yapmak istemeyebilir
Nikahsız sesini duymak elini tutmakta günah
Okadar da değil ama ozaman eski sevgilileri var mesela onları da sevmiş ozaman kız hepsiyle ilişkiye mi girseydi ben anlamadım çok saçma
Hepsiyle ilişkiye girip girmemesi ona kalmış bana fikrimi soruyorsun bende kendime göre cevapliyorum ayrıca o kadarda değil dediğin olay ne 😂
Elini tutmak sesini tutmak vs yani bunlar normal
Peki kızı çok seviyosun kız hiş sevişmek istemiyo naparsın
Senin daha dinden imandan haberin yok kalkmış namuslu ayağı yapıyorsun. Neyin günah olup olmadığını öğren sonra bida sor bu soruyu.
Hayır günah olduğunu biliyorum ama bunları yaşardım dedim
Tam zina değildir bence elele tutuşmak
Bunun azı çoğu mu olur nefsin kandırıyor seni madem sevabı günahı düşünüyorsun sevgilin olmucak
E nasıl bir gün evlenicem peki görücü deme ailemin çevresi yok ben kendim biriyle tanışıp evlenmek istiyorum
Evlenmek maksadıyla biriyle bir yerde oturup muhabbet edebilirsin ama sevgili olamazsn
O mihabbetinde ölçüsü var öyle günlerce değil tabiki
Evet ama erkekler de sonuçta ilk başta sevgili olup tanımak istemez mi direk konıya mı dalıcsz ben 1 yıl sevgili olup sonra evlenmek istiyorum
Ya anlaşamazsak
Sen ne istiyosan onu yap ama o bir yıl günah işlemiş olucan bunuda bil
Öyle ama en azından başka şeyler yapmamış olucam
Dini kendine göre yorumlama günah günahtır
Haklısın
Ama bana niye kızıyo gibi konuştuğunu anlamıyorum
Çünkü dini yontmaya çalışıyorsun senin yazdıklarını okuyan günah işlemede daha cüretkar olacak
Tamam daha çok dikkat edicem ama bence fazla üstüme geldin
Ben günah değil demedim günah ama bu kadarını işlerim dedim
Elele tutuşmak gibi
Ama kelimesinin anlamını biliyor musun
Üff sende ya biliyorum herşeyi sen merak etme bence sen başka bişeye gıcık oldun şimdi böyle konuşuyosun seninle konuşulmuyo bile ne anlıyosan anla senin de ne dediğin belli değil sen biliyo musun acaba düzgün konuşmayı imalı tripli konuşmamayı kız gibi
Mk şimdi ben suçlu oldum 😂😂
Evet insan gibi muhabbet edemiyosun illa bi laf sokma çabası kendini bişey sanma düzgünce saygılı fikrini söyliyebiliyosan söylerdin ama söyleyemiyosun yok ama ne demek yok bu mu yok şu mu git sen önce eveleyip gevelemeden konuşmayı öğren
Mk onuspusu ne poh yediğin belli değil dini de kendine göre yontuyorsun boş boş konuşuyorsun
Ne ogrenmek istiyisun acik ol
İstekli birimisin
Bişey öğrenmek istemiyorum neler yaşıyosunuz sordum
Gel anlatayim
Kskdkdkdkdkdkdk
Mst yapiyomusun
Herşeyi değil çünkü korkuyor
Neden
İatemiyorum günah
Bencede bende yapmıyorum çünkü hayatımda kimse yok
E korkuyor yazmışsın yukarıda
Ayrıldık
Yapmak istemiyosun yani sen de bence en doğrusu bu
Tabiykide kadınlar cinsel obje değil ki. İstek h rkesde olur ama doğru insanla yapılır
Sana bayıldım 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Teskkur ederim olması gereken bu
Ama ben kendim evlenince yaşıycam sadece inşallah
Bnde aynı
Özldn knslm mı
Sorun yok dimi
Sabah sabah soruya gel
sevgilim olsa neler yapmazdim ki
Hiç sevgilim olmadı benim
Sana ne lazım
Duruma bağlı
Herşeyi yaptım baya yaptım ben ya
Yaşına göre normal yani
20 yaşında başladım ama ben farklı hazları da denedim yani
Gay mi oldun
Tam değilde 1 kere verdim diyelim
Asla bir erkekle birlikte olan bir erkekle olmam ben
Neden söylemesem bilemezdin ki
Erkeksiliği azaltır bu gözümdeki erkeksiliğin düştü
Seksiliği azaltıyo
Hımm sen bide seni bizden görmeye başladım tam olsun ':)
Okadar değil
İyi bari erkekliğim kaldı yerinde yani :) aslında benim istediğimle olmamıştı bu durum istemsiz oldu
😂😂😂😂😂😂😂
Ne gülüyon 😁😁😁
Sabah sabah komik soru ve biraz da saçma
Ok
Sen ne yaşadın peki
Hiçbişey
Yokkı kanks
Korkuyormusun
Korkmam günah
Muhafazakar kapalimisin
Hayır
Günahtanmi korkuyorsun