07 Ocak 2022 Cuma Saat 20.46
İlk görüşte aşk nedir?
07 Ocak 2022 Cuma Saat 20.46

Hoşlanabilirsin tipini beğenebilirsin ama aşk farklı bir duygu ilk görüşte dakikasında o hisse kaplamazsin bir insani tanıdıkça sever ya da soğursun. İlk görüşte hoşlandığın birinden tek hareketinde nefret edebilirsin
İlk görüşte aşk yok yazanlar ne yaşıyorsunuz ya? İlk görüşte aşk vardır. Onu görünce heyecan yapıyor ise, yan yana geldiğiniz zaman kalbiniz yerinden çıkacakmış gibi olur. Ya yüzüne vurulursun, ya gözlerine, ya da sesine. Onun bir seni seviyorum kelimesi bile her şeye bedel.
O kişi hiç aklından çıkmaz bile.
Şimdi ki aşklara bakmayın siz. İlk görüşte aşka eskiden çok inanılırdı. Devir kötü olunca, bu unutuldu ama. İlk görüşte aşka inanırım. Bu durumu yaşadığım için bilirim yani. İkimizde birbirimizi gördüğümüz an aşık olmuştuk. Keşke o günler gelse neyse.
İlk Görüşte Aşk Olmaz Diyenler Yanlış Düşünüyorlar Tamam Aşk Zamanla daha çok artar Başlarda çok olmaz ama İlk görüşte Aşk Olur Zaten insan nasıl aşık oluyor Görünce Kişinin sesine aşık olursun yüzüne aşık olursun Ama asıl Önemli olan kalbe aşık olmaktır bi kişiyi kalpten Sevince insan ondan vazgeçemez Yaa aşık olmak o kadar çok Güzel ki 😊 İnsana huzur veriyor onu görmek kalpte nasıl atışlara neden oluyor Hele Yanına giderse insan Kalbi yerinden çıkacak gibi olur 🤭 vayy Bee
Hacı içindekileri döktün 🤣
Nasıl yani 😅
Hacı belli ki Bir kız var 🤣
Nasıl anladın 😅 Var da Maalesef Tek Taraflı Yani ben Seviyorum Sevdiğim beni bilmiyor 😔
Anlarız hacı ya kimse canı sıkılıp yazmaz bunları
https://youtu.be/ynFYqvnxZxY
Benden sana gelsin 😎
ilk görüşte Aşk gözler başka bir sey görmezse istediğin arzuladığın o kisi olduğuna inanıyorsan mutluluğu yakaladın demektir Aşk duyğu mutluluk dolu denizde yüzmek üzere
Cevap
9Cevap
İlk görüşte aşk diye bir şey yok.
İlk görüşte etkilenme, beğenme, hoşlanma olur.
Aşk zamanla olur.
İlk görüşte etkilenme, beğeni, hoşlantı olabilir en fazla
Bende ilk hızlıca okudum beni etiketleme anladım 😂
Görmüşsündür pat sen Allah'ın lütfusun çalar içinden
Ebru Gündeş 🤣🤣
Beğenidir o başka bir şey değildir bence, tanımıyorsun karşındakini sadece sana aşırı derecede çekici geliyor o kadar.
Bana göre ilk görüşte aşk yoktur. Sadece hoşlanırsın beğenirsin aşk hemen olunabilen bir şey olduğunu sanmam.
İlk görüşte aşka inanmıyorum olsa olsa etkilenme dikkat çekme olur
Var diye söyleniyor ama rast gelmedim
Anlık birininin birini beğenmesi
Bir yıldırım gibi çarpıyor. Bizzat yaşamıştım ilk görüşte aşkı
İlk görüşte beğeni olabilir bunu aşk diye nitelendiriyoruz
Jüpiter Mars döttenn kanka
He baba ondan 🤣
😎😎😎
Kalbinin attığını hissetmektir
Görüs yazmaya davet etmesen bildirim geliyor çok
Ayarlardan kapatabilirsin bildirim gelmez
https://ibb.co/BtbRdcw