Erkekler gereksiz alışveriş gibi görmeyin sevgiliniz istese her şeyi alıyorsunuz.
Nişan alışverişine ne zaman çıkılır?
Erkekler gereksiz alışveriş gibi görmeyin sevgiliniz istese her şeyi alıyorsunuz.

Valla şansın varsa babaları da ayrı tanıştırın, bi yemeğe vs gidin. Biz farklı illerdeydik, hiç kimse tanışmadan nişan yaptık, herkes nişanda tanıştı. Kimse konuşamadı bu sebeple, garip bi ortamdı :D
Nişan alışverişini sonra yapsanız da olur, acelesi yok pek. Araya ne kadar vakit koyduğunuza bağlı ama istemeye odaklanın bence.
Demi bir değişik olur ilk kez babam görürse falan
Ya bir de ben utanıyorum nişan alışverişi yapalım demeye onların mı teklif etmesi lazım bizim mi
Nişan alışverişini de biz beraber yapmadık açıkçası. Ben ayrı yaptım eşime attım eşim de aldıklarını bana attı. Biz farklı illerdeyiz diye böyle oldu tabii o yüzden kim söyler bilmiyorum :/
Ay o nasıl oluyor öyle yani sonuçta bir alışveriş olmuş bunu kim diyor hadi bana bunları mi al dedin
Alınacak şeyler belli açıkçası, kaynanam aradı bi site attı ordan iç çamaşırı seç dedi seçtim. Yine pijama seç dedi Trendyol linki attı oradan seçtim o şekilde oldu :D
Ooo kaynana teknolojik
Farklı illerde olunca ister istemez böyle oluyor maalesef
Cevap
3Cevap
Bundan ailenin haberi varmj abla
Var
Ok peki
Ohoooooo ona daha cok var
Düğünde
Ne düğünü ya ona kadar kaç kez alışveriş edersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?