Elde kalan son enerjimle de size soru soruyorum o yüzden cevap vermek zorundasınız😠 Emeğe saygı ya yetti be😒Bence sefgililer hastayken mesafeli olmalı🥺
Çünkü bilerek sevdiğine hastalık bulaştırabilemezsin😅
Sevgiliniz salya sümük hastayken ona yaklaşıp öper misiniz yoksa uzak durmayı mı tercih edersiniz?
işte türkiyenin ve türk milletinin en büyük sorunu. hastalığı izole etmek yerine sevgi patlaması yaşayıp hastalığa ortak olunuyor. sizde sadece hafif belirti ile geçerken başka birine bulaştırdığınızda hayatını kaybetse bunun vicdan azabı daha mı güzel
Önemli olan senin hayatın değil diğer bulaş ettiğin insanlar ve bu insanların hayatlarını bilmiyorsun..! Bilmemen de çok normal çünkü daha sorumsuz bir ergensin
Diğer insanlar derken sokağa çıkıp insanları yalamıyorum😅 Sevgilim ve benim aramda bulaşır durur. En fazla 100 yaşımda bitmemiş ergenliğimde ölmüş olurum
haklısınız aynı evde yaşayıp orada ölecekseniz sorun yok.. sevgilin dışarı çıkarsa sorun orada ben bunu akıl edememiştim kusura bakma ya. size bol öpüşmeler yeterki başka insanlara bulaştırmayın
Oo bnmki koronaydı ben olmadım bütğn gün basında bekledim yemeğini yedirdim aynı bardaktan su içtim hiç düşünmedim bende olurum diye ki bunlara ragmen olmadım doktor bagısıklığın oldukça yüksek ondan olmadın ki buna da az rastlanır dedi yani korona derdim yok 😅
Valla ben ağrı eşiği yüksek ve dirençli biri olarak iki gündür yataktan kalkamıyorum ki sevgilimin de böyle çekmesini istemem o yüzden ben hastayken kendimden uzak tutarım😅