Güncellemeler
+1 yıl
Neden yapıyorsunuz diye sormam lafın gelişi arkadaşlar hepiniz öyle yapıyorsunuz demedim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve evet erkeklerde yapıyor bunu ikiside hoş değim ama biraz objektif olalım ve bu eylemi gerçekleştiren kadın sayısının daha fazla olduğunu kabullenelim erkeklerde başka bir hatada çoğunlukludur mesela ama bu hatada kadınlar daha çoğunluklu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkek, bir kızın sevgilisi olduğu halde neden kuza yürüyorsa aynı sebepten. İkisi de ş*refsiz. Kendini nimet sanma bu arada. Peşindeki ş*erefsiz.
Aksini idda etmedim zaten ve kendimi nimetten sandığımıma dair bir şeyde belirtmedim neden bukadar sinrilendin ve sanki sana demişim gibi alındın ki üzerine?
""Sevgilim olduğunu bile bile peşimden ayrılmıyorlar neden yapıyorsunuz bunu kızlar?"" Bu açıklama cümlen kendini nimetten saydığının göstergesidir.
Aksini iddia etmiyorum diyorsun. O zaman sorunun cevabını da biliyırsun denektir. Cevabını bildiğin bşr soruyu sormak da kendini nimet saymaktır.
Ablacım sitenin amacı insanlardan fikir almak değil mi belki yanlış biliyorum? Çok gereksiz çıkarımlarda bulunuyorsun ve herkes düzgünce yazarken sen neden bukadar sinirlendin anlamadım sende mi onlardansında bukadar üzerine alındın yoksa hemen bi savunmaya geçiyorsun?
Muhatabım değilsin.
Hem onca şeyi kendin bana yazıp köşeye sıkışıncada hemen muhatabım değilsin diyip kaçmaya çalışmak... yapma abla rezil ediyorsun kendini 😁
Evladım IQ su düşük insanla muhatap olacağımı bilemiyordum yazarken. O yüzden muhatap olmamak en iyisi çünkü sahip olduğun IQ kadar algılıyorsun beni😏
Abla yaşın 25 görünüyor ama kullandığın kelimeler ilk okul 3. Sınıf bir çocukla aynı bu arada hani ben sana herhangibi bir hakarette bulunmamama rağmen kendini insan gibi ifade etmek yerine iğneleme ve laf sokma çabalarına girmen falan...
Aynen abla bencede muhatap olma iletişimin çok zayıf çünkü. Konuştukça dahada batıyorsun.
Hakaret etmediğini sandığına göre günlük hayatta baya hakaretvari konuşuyorsun ki konuştuğun hakaret cümlelerini anlayamıyorsun. Cidden IQ düşük. Sana sadece gülüyorum gizli nimet haha😃😃 senin gibiler beni sarsmaz ancak güldürür 😃😃😃😃😃 bak gizli nimet süper oldu sana 😃
Nerde hakaret ettim bi örnek göstersene bilinçlenelim bizde 😃
Valla yazdıklarını oku gizli nimet 😃 bi daha açıklama yapamayacam. Gizli nimet cidden güzel oldu sana 😃😃😃
Ablacım açıklama yap demedim zaten örnek göster dedim sana. Ben hangisinin hakeret olduğunu bilmiyorum cahilim ben hadi bi örnek gösterde cahil kalmayalım bilinçlenelim madem...
Bana açıklama yapma delil sun
Sana hiçbir şey sunmak zorunda değilim gizli nimet.
Nimet olduğumu idda etmedim hiçbir yerde ama madem okadar ısrar ettin nimet nimet diye peki öyle olsun
👍
Niyetleri kötü.
Bide kadın kadına bu kötülüğü yapıyor ya.
Zaten varken koşar bu kız milleti yokken yüzümüze bakmz
Dimi dimi
evli adamlara karısının yanında yuruyorlar. sevgili neymis
Hiç evlenmediğim için bilemiyorum orasını ama doğrudur
Benim kocamn önüne gelmis kız memesini sağa hoplatıyor sola hoplatıyor eşime göz süzüyor. İgrenc
Dertleri bir aksiyon aramak mıdır neyse artık...
manyak bekarlarn suyu çikmş sanki. illa gel kaşımı gözümu yar diyor
Tıpa tıp sevgilim gibi konuşuyorsun oda bu tarz konuşur hep onu hatırlattın bana 😂😂
😀Bakma sen bana bu eski huyum şimdi kocam eğer bakiyorsa direk si.. ktir git o kadının ol derim cünku benim yanımda baska bayana bakacak adam umrumda olmaz gurur denen bişey var. Ona kz cok sa bana da erkek çok kz falan eklerim sanane dedigi an direk bana da erkek cok diyorum. Hemen yelkenleri indiriyor 2 surat assam köpek gibi gezer etrafmda yanmda bakamaz başka bayana baksa bende erkeklere bakarm
Ben birini sevince istesemde başkasına bakamıyorum valla. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum açıkçası...
Yoo ben görünce vay anasını ne yakısıklilar varmş diyorum😀ama 1 kere göz göze geldikten sonra bakmıyorum seytan dürter
İkinizde az değilsiniz he söyliyim 😂😂
😀eşim saf biraz
İşte aradığım ideal ilişki ya 😂😂😂
Hemen yakalarm. Ne tamam yesin yakalanmadan yapsn ama
ne b.. k yerse yesin yakalanmadan yapsa sorun yok
O zaman kolay gelsin size ne diyim 😂😂
sağol😀
Ama benim aşkito dünyalar tatlısı ve güzeli olduğundan güzeli olduğundan başka bir kıza bakmaya ihtiyacım yok çok seviyoruz birbirimizi :)
Ne sevmediğm erkek tipi kılıbık
Ne? Ne alaka?
Karaktersixlik baska bir cevabı olamaz.
Mal olduğu için olabilir
Kişilik yoksunu, k@sar bunlar.
Ben öyle yapmazdım karakter meselesi
Hepiniz yapıyorsunuz demedim zaten yapanlar neden yapar diye sordum sadece yanlış anlaşıldı galiba sorum
Yurumek ıskelet kas sağlığı acısında mühim
Çünkü şerefsizdir
Kaşar olduğu için
Abaza
Enteressann