ne hakla!! Ne hakla ya günlüğümü okumuş elinde yakaldım baya sinirlendim bağırdım ne hakla okursun ahlak yoksunu. Felan dedim sakin ol dedi özel hayat diye bir şey var sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kocan özel hayatının neresinde :d tamam okuması yanlış ama verdiğin tepki büyük saçmalık o senin kocan özel hayatın onun üstüne kurulu sen iyimisin :d
Özel hayt sadece yatak değil. Benim hislerim takrığım şeyler bunlar benim özelim
ben yataktan bahsetmedim özel hayatın kocan dedim senin için özel hayat sadece yataktan ibaretse bişey diyemem
Özel hayatım kocam mı hisselerim duygularım iç dünyam bunlae kocaam mı
hislerinde kocan yoksa iç dünyada kocan yoksa duygularında kocan yoksa sevgini tekrar sorgula bayan
Beyinsiz ahmak. Kocama olan hislerim ile hayata olan hislerim aynı mı beyinsiz gçzüekiyim diye özel çaba harcama bence. Ne kadar aptalll varsa burada.
sana hayatta başarılar diliyorum gerçi yanında kocan olmasa düz yürüyemezsin de :d
İki üniversite mezunuyum yaşın kadar ülke gezdim. 4 yabancı dilim var. Amele.
ve Türkiye gibi bi yerde yaşayıp önemsiz bi soru için KS de gezen zeki koca yürekli gizli soran seni de unutmayacaz :d
Evet Türkiye de yaşıyorum. Ama en azından ömrümü burada çürütmem. Yallah
Bir hatadır, yapmış. Bir daha tekrarlamaması için sıkı sıkı tembihlerim ben olsam.
Öyle yapcam
Alt tarafı günlük. Zaten seni senden iyi tanıyordur. Çok fazla tepki göstermişsin. Yapmanı istemiyorum dersin olur biter
İstemiyorum alt tarafı günlük ne ya? Benim için değerli ve bana Özel istemiyorum dedim ama gizli yapmaaı hoş değil
Ya hu evlendiğin insan zaten. Her duygunu biliyor seni tanıyor ki eşin olmuş. Hoş değil ama kıyamet koparılacak bir durum yok. Hem olan olmuş. Kızman neyi değiştiriyor? Ben olsam uzatmam uyarırım geçer biter
Hasssiyetimi bilyor dikkr etsin
Fikrimi sormadın mı arkadaşım? Benim fikrimde bu. Beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez. Git o zaman eşine söyle bunları. Bana ne
Sakin ol. Bende senin fikrine karşıt fikir sunuyorum cahilliğin alemi yok
Sen önce edebini bil. burada vaktimi ayırıp, sorununa büyütmemen için öneri yazıyorum. Eşinin sinirini saçma sapan çıkarma. Ergen misin nesin? Uğraşamıcam. Ne halt yapıyorsan yap. Bana ne kardeşim? İyilik de yaramıyor
Hani fikirlere saygılı oluyorduk? Ergen dediğin kadın senin yaşın kadar ülke gezdi. Türkiye dışına bırak şehir dışına çıkmamış amele evde kalmışı bana ergen dedi hadi gülelim ödjdjd
Ergenlik ülke ülke gezince mi geçiyor 😂😂 ya da evlenince ergen olmuyor musun? Günlük tutmak nedir ayrıca ya 😂 sevgili günlük kocam bugün kahvaltımı hazırlamadaaa çok kırıldım 🤭 kiiii evlenip kocom gonloğomo okodo diye zırlayacaksam hiç evlenmeyim 😂 of off ülke gezmeyi, evlenmeyi bi halt zannediyosunuz yazık. Eşine de acıdım. Gonloğomo okodon küselim 😂 mutsuz ev kadınlarından birisi daha. Böyle olacağıma 100 yaşıma kadar evlenmem ıyyk evlilikten soğuttunuz zaten gibiler
Off milletin evde kalmış ezik okumamış kızı ile ben uğraşmam öpüyorum. Tatlım inşallah sende boktann hayatından kurtul kıskanma bizim Gibi kadınları
Keşke sende önce okusaydın. Sonra evliliği düşünseydin. 2 gün sonra aldatılıp, eyvah hamileyim ama işim gücüm yok bırakamıyorum diye kokuşmuş kocalarınıza hizmetçiliğe devam ediyorsunuz 😏 evlenmicem. Sen kocana hizmetçilik yaparken, kokmuş donlarını yıkarken ben arkadaşlarımla ülke ülke geziyo olcam 😇 bu durumda evde kalan sen oluyorsun tatlım 💋 hayatın o ezik günlüğünden ibaret işte 😂 benim daha geniş planlarım var. Bi erkeğe hayatımı adamam için çook gencim. Evlilik bi bo*k değil yani. Hizmetçilikten başka bişey değil. Sana kolay gelsin 😂 mesela evini temizle. Kocanın donlarını yıka. Ütüle. Kocanın karnını doyur. Bulaşığını yıka. Akrabalarını ağırla. Gelinlik yap. Hepsini hoş tut. Haydi hizmetçi görevine 😂😂
Ha ayrıca hayatındaki insanda ortada. Daha en küçük olayına bile saygı duymuyor. Sen daha çok ağlarsın, çok kavga edersin 😂 sonra da evliliği bi b*ok diye yedirmeye çalışın. Resmen o adamın devlet onaylı kölesisin abi. Bununla bide hava atıyorsunuz, yazıkk günlüğüne bunları da yaz ağla hadii 🤣
Allah aşkına sirf bir günlük için byle yapacaksan yarin gozlerini boşanma mahkemesinde açarsın. en iyisi sus
Sırf bir günlük benim için özel
Özel derken. esinden saklayacak kadar ne gibi ozelin var
Eşimden saklamak ne alaka hissettiklerim bazen üzüldüğüm şeyler bunları kocma anlatmak zorunda değilim günlüğüme yazdığım şeyler bna ait.
Bence birazcık abartttin canım . bu gece başını yastığa koy iyice dusun. benimle ayni fikirde olacağını düşünüyorum.
Hayır ben idealleri olan kadınım.
Orasi sana kalmış bir şey. yorumumu yptm sen bilirsin
Çok ama çok boş yapıyorsun.
Kez ne
😂🤣😂 eyvah eyvah boşanma sebebi bu
Günlükte ne yazıyor ku
Hissettiğm duygular
Başkası yoksa sorun etmeyin
Ne saçmalıyorsun?
Evlenmiş gitmişsin ne özeli ne günlüğü adil sen saçmalıyorsun
Beyinsiz evlilik ile özelin ne alakası var? Üzüldüğüm olaylar hissettiğim duygular. Bunlar benim özelim. Ne canım caahik insanaın
Ben mi cahilim kaç yıllık evlisin
Sanane.
Neden öyle dedin ki
Yüzsüz müsün defol
Hayat vurdu bir de sen vur
Defol
Lütfen terbiyesizlik yapma
Git
Gideceğim zaten ama neden böyle konuştun
Sus
Hayattaki en büyük idealin nedir
Olum bak git