Güya genç kızlar olgun erkekleri (yaş olarak) beğeniyor ama 18-24 yaşında kızlara bakıyorum sevgilileri ve flortleri hep aynı yaş grubunda erkekler. 18-24 arası Hangi kıza yürüyecek olsam genç sevgilisi var. 18-24 yaş arası nişanlanan evlenen kızlara bakıyorum sevgilileri hep genç.
Hayır erkek dediğin büyük olacak edebiyatı yapıp sonra gidip ergen erkeklerle sevgili oluyorlar.
32 yaşındayım en son konuştuğum kız 21 yaşındaydı ben erkeğin olgun olmasını isterim erkek en az benden beş yaş büyük olacak diyordu. Birden konuşmayı kesti sonra öğrendim ki kendi okulundan yaşıtı gençle sevgili olmuş.
Çoğu genç kız kendi gibi genç olan erkeklerden hoşlanıyor. Ancak sırf ilgi çekmek için yaşı buyuk erkek sever numarası yapıyor. 30 yaş üstü biz erkeklerin duyguları ile oynamayin.
Hayır erkek dediğin büyük olacak edebiyatı yapıp sonra gidip ergen erkeklerle sevgili oluyorlar.
32 yaşındayım en son konuştuğum kız 21 yaşındaydı ben erkeğin olgun olmasını isterim erkek en az benden beş yaş büyük olacak diyordu. Birden konuşmayı kesti sonra öğrendim ki kendi okulundan yaşıtı gençle sevgili olmuş.
Çoğu genç kız kendi gibi genç olan erkeklerden hoşlanıyor. Ancak sırf ilgi çekmek için yaşı buyuk erkek sever numarası yapıyor. 30 yaş üstü biz erkeklerin duyguları ile oynamayin.
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hicbir zaman olgun erkek diye gezen bir tip olmadim. Bana gore yaslar birbirine yakınsa hayata bakis acisi daha benzer oluyor. Mesela örnek verelim ben uni okuyorum ama diyelim sevgilim benden 10 yas buyuk o evlenmek ve cocuk sahibi olmak istiyor. Ben ise uni bitirip hayatin tadini cikarmak istiyorum diyelim. O yuzden bana göre aramızda maksimum 3 yas olabilir
anlaşmak her zaman ön plandadır. evet yaş olgun ve ağır gözüktüğü için etkileyici ama kendin de dedinki çevrelernden biriyle sevgili olyolar. alıştın insanlar her zaman daha sevmli gelir gözüne ve uyumlularsa yaştı yakşklılktı bi halt etmyor yani
Hayır benim anlamadigim şu, bir kızla flört ettim kız 21 yaşında. Bir keresinde konu açıldığında erkek kızdan en az 5 yaş büyük olmalı ki ilişkiyi çekip cevirsin demişti. Ne olduğunu anlamadım bir süre sonra soğuk davranmayı başladı ve birden iletişimi kestim. Öğrendim ki yaşıtı bir erkekle sevgili.
Ayrıca 25 yaş altında kaç kızla konussam abi muamelesi yapıyor bana. Tinderda da gördüm bazı kızlar 27 yaş üstü, 30 yaş üstü istemediğini belirtmiş
ya aradını bulamadı ya da aradının bu olmadına karar verdi. evet olgunlk isterz ama bazen en gencinden bi kral hareket görnce her şeyin önüne geçer. ayriyeten yaş farkı deneym farkı da getiriyor. o hayatta bişylere daha ilkleri , heyecanlı bakarken senin sakin kalman yalnız hissettirir. kime daha yakın ve rahat hissederse ona giderler net.
bence olması gereken bu yaşıtlar yaşıtlarla olmalı genel itibariyle.
Ama ben yasitim kadınları değil 18-24 yaş arası çıtırlari beğeniyorum. Bu kizlarinda benim gibi olgun erkek varken 20 yaşındaki bebe erkeği seçmesine ayar oluyorum.
e iyide sen nasıl çıtır beğeniyorsan onlar da çıtır beğeniyor.
Ama doğanın gereği kadın daha genç olmalı erkekten. Çünkü kadın erkek çöker
Erken çöker.
yoo öyle bir şey yok. benim annemle babam arasında iki yaş var annem babamın kızı gibi duruyor.
Annen ve babanın yaşları kaç şu an canım?
@Candanbirkızz 40 42
Yoo bu sizin uydurmanız bizde bizim gibi genç erkeklerle sevgili olmak isteriz olgun sever lafı tam bir uydurma
Pili bitik erkeği ne yapalım tabi genç olacak...
32 yaşında erkek neden pili bitik olsun. 30'lu yaskarinda erkek zirveyi görür.
Kafa yapısı onlarla uyusuyordur
Kız yaşıtlarım bana çocuk gibi geliyor erkek en az beş yaş büyük olmalı diyordu gitti yaşıtı çocukla sevgili oldu.
Genelde öyle oluyor
Hani bana umut vermeseydi yani. Ben yaş problem olur mu diye düşünürken böyle diyince umutlandim. Benle muhabbeti kesti sonra bu çocukla çıkmaya başladı. Bu çocukla bir kaç kez story paylaşmıştı. Normal arkadaşım demişti. Benimle muhabbeti kestikten bir süre wonra gitti bu çocukla sevgili oldu.
Onu ayarlayana kadar takılmış senle. Özür dilerim
Çünki kendi yaşıtlarımız daha deli dolu eğlenceli
Tiktok çekmeleri saçma sapan şakaları mı eğlenceli. Genç erkeğin cebindeki para ne ki. Genç erkek seni KYK parası ile mi mutlu edecek. Yeni yetme çaylak maaşıyla mı
Benim tanıdıklarım çekmiyor tiktiokq😂 30 yaşında sevgilim olmuştu bu arada hep seks istiyordu yani yapıyorduk zaten ama aşırı istekli oluyolar o yaştakiler. Ben de ayrıldım
Yanı şunu kabul ederim. Tamam biz gençler gibi ekmek elden su gölden yaşamıyoruz işimiz gücümüz var haliyle yoruluyoruz. Yorgunluk derken fiziksel değil mental. Hadi partileyelim bu akşam kafasında olamayabilirim. Onun dışında jenerasyon farkı var Z kuşağının müzik zevki bizden farklı, mizah anlayışları, jargonlari farklı. Mesela Twitter'da Instagram da Z kuşağı kızların ve erkeklerin paylaşımlarını görüyorum anlamadığım veya tuhaf gördüğüm oluyor.