Erkek, karslı sünni Türk ve Ülkücü. Kız, tuncelili alevi kürt ve solcu. Böyle bir ilişki olursa yürür mü ne diyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de alevi bir ailenin kızıyım eski sevgilim kürttü genelde kürtler çok kısıtlıyorlar kalabalık olurlar kuralcı olurlar ayak uyudurum söz dinletmem dinlerim diyorsan olur ben olduramadım kolay gelsin işin zor
Anna ben kız sandım seni
Cevabın nedir peki?
yok mu cevsp?
Kısıtlamzsan kızı sana saygı duyuyasa sende ona saygı duyarsan kibar bir beyfendi olursan karşıt görüşlü olsanızda bir şey olmaz aslında burada ayrımcılık saygı ve sevgi olmadığında başlıyo oturup bunları güzel bir şekilde birbirinizle ve diğer görüşleri ayrı bi şekilde konuşup kafanızda oturur ve sonra ilişkinizde konuşulmasını istemdiğiniz konuları birbirinize söz verek dile getirseniz ortada hiç bir sorun olmaz. ikinizinde hayata nasıl baktığınız ya da bakmak istediğinize bağlı ortada sorun var diye düşünürsen sorun vardır unutma
Ya şimdi şöyle bir şey var kız çok beğendim çok güzel bir kız o da beni beğeniyor çok hissettiriyor. Ama en zıt iki kutubuz Türkiyedeki en zıt iki kutubuz. Hani alevi Türkmenlerde de aşırı solcu var çogusu milliyetçidir. Alevi Türkmenle sorun olmaz zaten. Ama alevi solcular çok siyasetle iç içeler ben de koyu Mhpliyim sevdalısıyım. Bundan kafam baya karışık.
Alevi kürtler siyasetle çok iç içe pardon.
Bende solcuyum da bunlar sorun olmazki ya bu takım tutmak gibi bişey aslında kafana takma koyu bi mhpli olabilirsin kızın buna bişey diyeceğini düşünmüyprum senin onun gözüne sokmadıkça ve onun görüşüne saygı duyduğun sürece🙂
Nerelisiniz peki?
Amasya
Tuncelili alevi kürtler siyasetle çok iç içe onlar daha çok tkp sempatizanı. Benim Ülkücü olduğumu ögrenince dusunur tahminin?
Ya çok takma olmazsa olmaz gerçekten severseniz aranızda halledersiniz kafana takma olmazsa herkes kendi yoluna yani
Haklısın işte dünya böyle bir yer. Kim derdi böyle bir kızı deli gibi beğenicem hayat gerçekren çok garip. Alevi Türkmenler candır ama hepsini çok severim. Çogusu milliyetçidir sırf mezheplerinden solcuyuz diyorlar. Elimde olsa cemevlerini ibadethane sayar, kamu kuruluşlarında iş verirdim. Bu durum skandal bana göre.
Yaaaaniii biraz zorlar ama kimse bu konuları açmazsa yürür
Alevi kürt solcular çok siyasetle iç içe ama
Hiç o topa girme ya ne gerek var
Bir kiz var çok begeniyorum o da beni beğeniyor kesin ama baya kafam karisik
Cıks bence düşünme
Neyi düşünmeyeyim?
Evliliği😒
Mecnun musun? Soruya odaklan
Kızı çok beğendim baya guzel kiz o da beni beğeniyor bir kiz beğendiği erkek kesin hissettirir bunu ama biz Türkiyedeki en zit kutuplarız yaaa
Siyasete önem vermiyorlarsa yürür yoksa evde kan çıkar
Bir sure sonra kulturel catiama yasarsiniz. Ama bazi seylerde asla yasaadan bilinmez. Her iki tarafinda birbirine tahammul seviyesi onemli.
Bir kiz var baya beğeniyorum o da beni beğeniyor anlıyorum ama kafam çok karisik
Yasamadan bilemezsiniz. Alevi Sunni Kurt ya da Turkten ziyade insan oldugu icin yaklasirsaniz yaklasirsa neden olmasin. Farkli dinden dilden milletten evleniyor insanlar. Siz ayni dili konuauyor ayni topraklarda yasiyorsunuz. Konusun zaman gecirin anlarsini, yuruyup yurumeyeceginu
Haklısında biz Türkiyedeki en zıt kutuplarız ya
Zitlik cekimde getirir. ;) Konusun kormayin en fazla olmaz. Denemedim demezsiniz. Keskeniz olmasin
Haklısın, bakacağım. Peki yanlış anlama sakın sizin mezhebiniz nedir alevi, sunni? Merak ettim sadece.
Sunni, Turkum ;)
Nerelisin?
Çorum. Cok alevi arkadasim var. Cok iyidir arkadasliklari. Hos sohbetli, tam arkadastirlar. Tabiki iyisi kotusu var her iki tarafinda. Bu yuzden insan olsun yeter.
Ya kardeşim ben koyu Ülkücüyüm yani öyle böyle değil. Resmen sevdalıyım Mhp'ye tam fikrim olan bir parti. Karşıdaki alevi kürt solcu. Hani Türkmen alevisi olsa geneli asiri solculari azdir geneli milliyetçidir olur sorun olmazda. Biz tamamen en zittiz daha ötesi yok yani.
Koyu milliyetcilikle olmaz. Herseyin fazlasi zarar. Sonucta oda bir anlayisa gore yetisti, aileainin bir ideolojisi var. Bir sure aonra catisirsiniz. burada tahammul seviyesi onemli. Olmaz diyorsaniz tahammul edemem ben diyorsaniz baslamadan bitsin
Artik bakacağım. Siyaset hiç konuşulmaması mumkun değil. Tunceli alevi kürtleri siyasetle çok iç içe dunya gorusumu hissetireceğim konuşma olursa ona göre hareket ederiz artik.
İmkanı yok savaş çıkar kdkskss
Neden?
😂😂
Neden guldunuz?
Cevap yok mu?
yürür mezhepçilik yapanın zihniyeti bizi yönetenle eşit kalitededir.
ay ben ülkücü istemem ama ya
Mezhepçi olsam böyle soru sorarmıyım? Ama Türkiyedeki en zıt kutuplarız bunun için fikir almak amacı ile soruyu sordum
yok yok asla istemem
solcu olmak zorunda
sünni solcu olsun ama ülkücü olmasın abi
Bizim olmaz mi yani?
kız sorun ediyorsa olmaz veya ailesi
Ya daha konuşma olması ama çok beğendim baya beğendim o da beni baya beğeniyor, hissettiriyor. Ama dünya görüşümü filan öğrenise ne olur diye düşünüyorum? Bir de tuncelili alevi kürtler siyasetle çok iç içedir.
evet bende kürtlük ermenilik ve türkmenlik var mesela kardashyan sülalesi gibiyizdir. iç içeyizdir evet büyüklerimiz içine girmiş zamanında
Nerelisin?
söylemem
bana evlenme teklif edeceksen önce adam olmayı öğreneceksin
Yok ya ne evlenme teklifi etmesi iyi misin? Peki sence kız Ülkücü mü olduğu mu öğrenince düşüncesi ne olur?
seni seviyorsa sorun etmez.
ama senin bir tedaviye ihtiyacın var abi senin kafa gidik.
Nasil kafam gidik? Sana evlenme teklif etmemi nereden çikardin?
En iyi Kürt ölü olanıdır
Soruma cevabin?
Daha cevap var mı byndan öte Kürt’le olmaz yapamazsın
Gina geldi
Ne oldu peki?