Ben hiç kıskanç değilim. Arkadaşlarımı kardeşlerimi sevdiklerimi hiç kıskanmadım. Hep en çok sevilen en çok sözü geçen oldum ya da bilmiyorum ailem bizi böyle yetiştirdi. Kardeşlerimde benim gibiler... Tek kıskandığım kişi sevdiğim adam, onu deli gibi kıskanırım boğarım ama bu kıskançlığım ondan kaynaklı olur. Durduk yere kıskançlık yapmam...
kıskanmak başka şey güvensiz davranmak başka.. sevmek başka şey seviyorum diye boğmak başka..
ben kıskançlığın daha fazla güvensizliği maskelemek adına kullanılan sevimli bir kıyafet olduğunu düşünüyorum. bunu her kim yapıyorsa hayatındaki insana güvenmiyor.. güvenmediği için böyle davranıyor..
Yapmak isteyen aldatmak isteyen ya da onu yok saymak isteyen birisi istediği an yapar buna kimse engel olamaz ki kıskanıyorum diyerek bu kadar bunaltmamak lazım
Çok kıskanç ve sahiplenici bir insanım kabul ediyorum bazen kısıtlamaya gidebilirim hatta ama adilimdir karşılıklı olur tek taraflı kısıtlama değil istemediğim şeyi kendimde yapmam bu şekilde. . Kıskanlığımı da belli ederim ama genel olarak karşındakinin sözüne güvenmeyi tercih ederim. Güvenmiceksem yola çıkmam. Yalan varsa zaten her türlü çıkıyor, çıkar. Yalan söylüyorsa kendine yapıyodur. Benim bir kaybım olmaz. Ben onu seçmişim. O yanlışı seçmişse beni kaybeder.
:D :D hahshah çok güldüm ya.. Şu fotoya bakınca hayır ben kıskanç değilmişim.. Bu nedir ya resmen saplantı ve paranoyada zirve.. Güvenmiyorsam sonlandırırım ben sabretmem kimseye o kadar.. Keyifli geceler..
hemde ne belli etmek ben bi keresinde kıskanıp önce kavga edip sonra sabaha kadar ağlamış ve telefonu kapattırmayıp en sonunda kıskandığım kişiyi engelletmiştim saygılar
Hemen belli ederim. Hic saklamam 😅 bendeki sorun cok fazla mimik kullanan biriyim ve bir sey oldugu zaman aninda yuzumle kasimla gozumle hislerimi belli ederim maalesef 🙄
Yani yerine gore belli ederim mesela sevgilim yanımda kızla konuşursa kıskandığını delli eder ve şiddet eylemli olurum🤣bazende duruma göre sakın olurum
gorsel harıka :) kıskanırsam dırek soylerım ama guvenmeyı secerım zaten verdıgım guven onun ıllakı acık vermesını saglar nasılsa guvenıor dıyerek o yuzden mutlaka ortaya cıkar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok değil kiskanc biriyim ama belli etmem sıkmam çok saçma gelir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
😆 yeter bu kıskançlık be, bu kadarı da karşıdaki insanı zora sokar. Az empati kurmayı bilecek insan
Kıskanmak özgüven eksikliğidir kendine güveniyorsan böyle düşünmezsin seni seçmişki seninle ve yanında öküzün trene baktığı gibi bakanlar gereksiz ayrıntı