Utangaç erkekler bir kıza adım atamadığı için pişman olur mu? Olursa gelme şansları var mı yoksa utangaç oldukları için karşı taraftan mı beklerler yani en azından hislerini belli ederek yaptırmaya mı çalışırlar karşı tarafa?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim olarak düşünürsem karşı taraftan olumlu cevap alcağımdan emin olmadan adım atmam. Belli de etse emin olamam şüpheye düşerim maalesef. Sen adım atıp hisleri hakkındaa daha fazl bilgi toplayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani ne demem lazım ki ona nasıl bir mesaj olmalı daha önce hiç konuşmadık ama bana biraz havalandı gibi de geliyor çünkü beni arkadaşlarına da anlatmış şimdi yazsam dalga geçecekmiş gibi bir his var içimde
En İyi Cevaplar
Senin yaşın küçük ama kafede bir yerxe otururken bir kızla bakissak ben giderim ama muhabbeti nasıl surdururum bilemem ama çok güzel kızsa red yicemi düşünüyosam gitmem ama güzelse giderim
077 Yorumla- +1 yıl
Hımm acaba onun bana gelmeme sebebi benim güzel olduğumu mu düşünüyor acaba?
- +1 yıl
Ya o zaman ben gidiyim ya o da galiba utangaç pek fazla kız ortamı da yok belki hoşuna gider 🙈
- +1 yıl
Ya 2 senedir hoşlanıyorum bu konularda hep utangaç biri oldum adım atamadım. Ama sanki konuşsak olur gibi geliyordu ya sürekli bakışıyorduk. Sonradan tabi bide araya hiç olmayacak yerden yanlış anlaşılmalar girdi. O da utangaç birisi sanırım az çok tanıdığıma göre. O gelmeyecek gibi duruyor o yüzden ben seviyorum aslında olacaksak neden böyle durduk yere olmamazlık olsun diye düşünüyorum o yüzden gidip bi yazsam mı acaba
- +1 yıl
Son bir şey sorabilir miyim acaba size ya
- +1 yıl
Ya sorun değil hatta yaşınız büyük olunca daha mantıklı cevaplar verebilirsiniz bence ben öyle düşünüyorum ki güzel bir ihtimal attınız ortaya
- +1 yıl
Bence bir kız bı yastab sonra paraya giyime kuşama ve olgunluğa bakıyor ve kizlar da pek duygu yok mantık daha çok işliyor erkekler daha çok duyguyla hareket ediyorlar bence erkek güzel kız gordu mu aşık olur çok güzel gordumu mesela ben gitmem reddeder diye peşinde bir sürü erkek vardır falan öyle tayt transparan falan giyen kızla yapamam biraz yobazimdir
- +1 yıl
Ya şimdi benim hoşlandığım çocuk küçük. Ben büyüküm ondan ama benim büyük olduğumu biliyor mu bilmiyorum ama
Şimdi böyle bir erkek yani utangaç bir kız adım atmış olsa sizce o erkek ne düşünürdü?
Yani aslında o da az çok tanıyor beni aynı ortamda çok kaldık ve benimde sakin utangaç biri olduğumu biliyor ama ben onu bulup ilk istek atmıştım ama mesaj konusunda biraz çekingen davrandık o yüzden olmadı. - +1 yıl
Gotu kalkabilir benimde potansiyelim vardır diye gidip gitmemek sana kalmış tabi ama gotu kesin kalkmıştır bence ve şu an da senden belki de bekliyordur adımı veya hiç önemsemiyor bile olabilir nasılsa eldesin ilk sen istek atmissan eğer güzelsen gotu baya kalkmıştır hani bence :D
- +1 yıl
Şu an aşırı kafam karıştı ya 🥴
- +1 yıl
Sırf bu yüzden işte adım atamadım ya.. Aslında hiç kötü biri değilim çok anlayışlı uysal bir yapım var yani erkekler de böyle kızları ezip duruyorlar sürekli bi gururum inciniyor. Yani sizi çok sevip değer verebilecekken bizi kaybedebiliyorsunuz bu da her iki kişiye de yazık oluyor mutlu olabilecekken 🥺
- +1 yıl
Üzülme cancağızım yerim seni ben kıyamam sana :( arada kalma kalbinin sesini dinle o ne diyorsa onu yap bebiş ve haklısın maalesef katılıyorum ama genel de siz de de mantık işliyor.. senin gibi bir yaştasımla sevgili olmak isterdim.. valla birileri görse yanlış anlicaklar bizi ya neyse... sen arada kalma kalbinin sesini dinle yanlış yapmışsın bir dahakine 2 kere düşünürsün mesela
- +1 yıl
Anlamadım son dediğinizi de. m ilk yorumunuza karşı da fikrimi belirtiyim. Yani evet aslında ben onun görünüşünden çok hareketlerini beğendim. Ağır birisi kendi yanıma yakışacak birisi istemiştim hep o yüzden. Yani güzel olmamdan dolayı adım atamıyorsa mecburen ben gidicem. O zaman bir şekilde konuşmak lazım bazı şeyleri netleştirmek..
- +1 yıl
Yok ya foto atmıyorum burdan kimseye. Anlamadım kim kimi neden yanlış anlayacak.. yok ya hiç öyle değil ama arkadaşları öyle biraz işte bu yüzden pasif kalıyor onların yanında galiba
Ve arkadaşları benim yüzümden ona "bu kız sana bakmaz" demişler galiba yani bilmiyorum yaa - +1 yıl
Ya kötü bir şey konuşmuyoruz ki sevgilin varsa olabilir de.. Ya bilmiyorum işte beni nasıl gördüğünü umarım güzel görüyodur mesan atıp herşeyi düzeltmek istiyorum ama umarım beni terslemez. 😔
- +1 yıl
Teşekkür ederim yani küçük ama artık az çok yani bu tip şeyleri algılayabilecek olgunlağa ulaştım. Umarım sizde çok mutlu olursunuz. Fikirleriniz için teşekkür ederim 🙃
- +1 yıl
Ya fazla bir şey yapmadım aslında reddetse bile şu an o suçlu ben ona hiçbir şeyi itiraf etmeden gururlu gururlu gitmiş beni arkadaşlarına anlatmış bende ona onu söylerim. Yani benimde sinir olduğum noktalar var
- +1 yıl
Ama elde görüyorsa da vazgeçiremem ki zaten seviyorum elden bir şey gelmiyor uzaklaşamıyorum ne kadar kızsam küsmeye kalksam da olmuyor yine yüzüne bakarken buluyorum kendimi 😪 yani ilerde açılırsa ayrılırsak da olsun yinede denenmemiş pişmanlık denenmişten kötüdür. Denedik yapamadık deriz ama içinde kalması daha kötü yani.
- +1 yıl
Ama zaten benim hiç sevgilim olmadı konuştum baya birileriyle ama sevgili olmam için benim sevmem gerektiğini farkettim ve sevemedim bilmiyorum uyuşmadık bende o yüzden hepsiyle konuşmayı bitirdim bidaha da yanaşmadım zaten sonra da onu gördüm o olduğundan beri kimseye karşı bir şey hissedemiyorum sevdim mi tam seviyorum bağlı kalıyorum 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Kalanı sana kalmış derken anlayamadım yani gidip gitmemek mi diyorsunuz
- +1 yıl
Ya peki eğer seviyorsa beni kaybedeceğini düşünüp yani beni kabul etme olanağı yok mudur 😪
- +1 yıl
Arkadaşlarının lafına uyarsa egoyu yapar ama sevgisi varsa belki kıymaz bana ama bilmiyorum yani o da mutlu olmak ister bence kim seven bir kızı kaybetmek ister ki yani bilmiyorum ben onun yerinde olsam kabul ederdim yani eğer beğeniyorsa 🤷🏼♀️
Ya bilmiyorum sonra da yapmadım diye pişman olmak istemiyorum sürekli kafamı kurcalayacak en azından reddederse zaten bir süre sonra unutmak zorunda kalıcam mecburen ayrılacak yollarımız. Yani mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum ya inşallah güzel geçer 😔😔 teşekkür ederim fikirleriniz için yok yanlış anlamadım gerçekler aslında maalesef gerçekler konusunda bende netim ama işte.. - +1 yıl
Senin icin hayırlısı bunu söylerken üzülüyorum ama seversen sevmez seni ama sen ona ters yapsaydın ilk ekleyen olmasaydın dibinden ayrılmaz ona göre davranir ben dicemi dedim belki yanılıyorumdur ki umarım yanılıyorumdur... umarım mutlu olursun.. umarım pisman olmazsın rica ederim bu arada
- +1 yıl
Ya şunu da söyleyip konuyu kapatıcam söylemezsem bunu da içimde kalacak galiba çünkü..
Ben bi ara hoşlandığım çocuk ve arkadaşlarıyla markette karşılaştım. Arkadaşları sürekli benim arkamdan geldiler onu da benim karşıma yolladılar ben nereye gitsem gözleriyle beni izledi. Ben o gün 1 kere bile onunla göz göze gelmedim ve sonra çıkışta onun arkasından onu izlerken baya ciddi ciddi bir şeyler konuşuyorlardı ve hoşlandığım çocuğun suratı düşmüştü.. - +1 yıl
Yani aslında ben ona "kaybetme korkusu" yaşattım bana böyle hareketler yaptığı için az çok yani beni tanımıştir diye umuyorum reddederse de kendi bileceği iş ben tamamiyle masumane seviyorum yani kaybeden ben olmam o olur böyle bir sevgiyi 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Doğru yani evet haklısınız ama işte içimde kaldı ya onun da bana hisleri varsa mutlu olmak varken neden kavuşamıyoruz ya 😟
- +1 yıl
Yok hayır ya maalesef ya
- +1 yıl
Aslında bir şeyler yine yaptı ama hala anlayamıyorum onu gerçekten ya
- +1 yıl
Ya işte en büyük sorun o zaten etraftaki söylemlerden korkuyorum zaten yakın oturuyoruz nereye gitsem karşıma çıkacak pis pis sırıtacak bu da ya beni sinir edecek ya da üzecek 😪
- +1 yıl
Ya bilmiyorum düşünüyodum en fazla nolur ben sevgi ve anlayışla yaklaşsam o da reddetse ne derim dedim yani sen bilirsin peki o zaman iyi günler der kapadım konuyu zaten laf anlamaz da değilim bağırıp çağıracak da değilim yani ama
- +1 yıl
Ya aslında size şu son küçük olayı da yazsam bi düşüncenizi söyleyebilir misiniz tabi eğer müsaitseniz
- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
- +1 yıl
Ya şöyle ben onu çok merak ediyorum baya bi kaç ay oluyor ben onun rastgele arkadaşlarından birini ekledim hatta çocuk da benim arkadaşımın arkadaşı okuldan yani çocuk gt yaptı ve 1 ortak arkadaşımız olmuştu hoşlandığık çocukla yani işte belki görür de adım atar diye ama yine adım atmadı bu sefer başka bir şey yaptı ve ben anlayamadım
- +1 yıl
Sonra bi kaç hafta oluyo hoşlandığım çocuk o arkadaşını takipten çıkarmış ve bir iki hafta oluyor yani baya bi süredir ekli değiler birbirlerinde sizce beni kıskandığı için çıkartmış olabilir mi o arkadaşını benim farketmem için mi yapıyordur yani? Bilmiyorum sürekli görüştükleri arkadaşıydı halısahadan yani bi insan arkadaşını neden çıkarır ki özellikle de o arkadaşını
- +1 yıl
Hata yaptım yine beni yanlış anladı ama onun da yaptığı şeyler benim hep kafamı karıştırıyor böyle benim yaptığım şeylere hep bir şeylerle karşılık veriyor ya.. Arkadaşlarımın bazıları kıskançlık yapmış ya dediler yani bilmiyorum hoşuma gitti eğer öyle bir şey varsa ve onun için yaptıysa gidip konuşucam ama hislerini de anlayamadığım için
- +1 yıl
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın ya okursanız çok sevinirim 🙄
- +1 yıl
Ya yok yazmadım arkadaşına ne fotosunu beğendim ne de mesaj attım sadece istek attım ekli şu an hikayelerime bakıyo o kadar yani
- +1 yıl
Ya teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için
- +1 yıl
Ya o zaman aynen benim yazmam gerekiyor ya ondan beklersem geç kalıcam bu gidişle zaten bidahaki sene gidiyorum buradan belki görmezsem acı da çekmem unuturum yani hem yazarsam kafam rahat olur 🥺
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim tekrardan fikirleriniz için iyi akşamlar dilerim 😇🙏
- +1 yıl
Ya bitirmiştim ama son bir şey daha sorabilir miyim size acaba şimdi aklıma geldi ya 🤔🙏
- +1 yıl
Yani doğru tabi ama yani kısaca utangacım yani 😂🤷🏼♀️ ya şey sorucaktım
Sizin karşınıza böyle biri çıksa ama size göre bu hataları yapmış ama bunları açıklayacak size yani mesaj atacak aslında her şeyi sizin için yapmış. Yani güzel de bir kız diyelim ama ego olarak algılamayın yani genelde beğeniliyorum. Mesajına cevap verir miydiniz? - +1 yıl
Ya bir de acaba şu an sevgilisi veya konuştuğu var mı bilmiyorum o yüzden ilk fake hesaptan sordurucam arkadaşımmış gibi sana yazmak istiyor falan diycem eğer kabul ederse direk yazıcam sizce öyle mi yapmalıyım yani kendimi garantiye almak istiyorum sevgilisi olup olmadığı konusunds
- +1 yıl
Ortak arkadaşınız falan yok mu ya da onun tanıdığı bir insani tanıyan bir arkadaşın yok mu :) ben böyle bir şey olsa ben başta inanmazdım derdim bu kız niye bana baksın çok güzel bir kız olabilirsin çünkü ama ne ben bir adım atabilirim diye tahmin ediyorum girişimcilik yaparim en kotu tecrübe olur red yerim ama giderdim bir kavhr içmeyi teklif ederdim tabi kız evi naz evi ilk başta reddetse bı yandan hoşuma da gider zor kız olduğunu anlarım...
- +1 yıl
Yok ya maalesef :(( sadece fake hesaptan takip ediyorum şu an
- +1 yıl
Ama ben ona söyliycem şimdi her şeyi açıklıycam yani o bana değil ki yani bir erkek onu seven 2 senedir bir kız var bunu duysa hoşuna gider mi sence yapılan tüm bu şeylere rağmen yani 🙈
- +1 yıl
Yok ya niye küfredeyim küfretmeyi sevmem zaten. Evet ya yazmazsam üzülcem bari yazarak üzüleyim. Bencede ya karşıma başka birisi mi çıkmayacak sankii 🤷🏼♀️..
- +1 yıl
Peki tekrardan çok teşekkür ederim ya iyi akşamlar dilerim gerçekten bu sondu 😂🙏😇
- +1 yıl
Hehe inşallah devamı da gelir ya 😂🙏 Ya soruyorum tabiki onlara da ama bi erkek düşüncesi lazımdı o yüzden buraya yazmıştım. Sizdee çok yardımcı oldunuz vaktiniz ayırdınız teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yaa ahaha aynen ama güzin abla demeyelik de yardımcı olmak diyelim biz ona 🙏😂
- +1 yıl
Aynen kesinlikle yapıcam ya 2 sene beklemişim zaten kıymet bilen bilir bilmeyen de kendi bilir 🤷🏼♀️😎
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler