Her yerden Engelleyen sevgili?

1.5 yıl çıktık ciddi bir ilskimiz vardı ama son sıra arka arka kavga ettik en son büyük kavgamız oldu bana kırıcı şeyler söyledi engelledi ben altan aldıkça o daha çok üstüme geldi evine gittim konusmak icin bana git görmek istemiyorum seni diye bağırdı benim de yanımda onun bana verdiği bir bileklik vardı onu attım üstüne döndüm geldim akşamına özür mesaji attı keske daha güzel şekilde bittirebilseydik ama alıscaz hergün birbirimizi daha çok unutcaz ama bunu sen de iste dedi ama hala böyle yapmicaktın etmicektin sen istedin seni uyardım diye beni suçlamaya başladı sonra dedim oldu isteğin diye tamam kendine iyi bak dedi beni geri engelle dedim ben umut etmek istemiyorum dedim başka yerden yazamya calısma diye engelledi geri beni 5 gün oldu hala ses yok normalde hep peşinden koşar yalvarırdım ona barısamak için ama yapmıyorum artık bıktım peşinden koşmaktan en son böyle mesajlaştık sizce gelir mi pişman olur mu hatasını anlayıp daha önce de oldu böyle ama ben hep uğraştım barışalım diye Bu sefer suçsuz yere ben ugrasmicam bikere anlasın hatasını
Her yerden Engelleyen sevgili?