kadınlar kendi aralarında en çok konuştuğunuz 4 şey ya da konu nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kpss
İçimizden birinin kocası varsa kendi kaynanasını, eltilerini anlatır.
İçimizden birinin sevgilisi varsa onun hakkında, onun ailesi hakkında konuşur. Düğün müğün falan.
Ekonomi, siyset.
Yemek tarifi
böyle
Onun hakkında nesini konuşuyorsunuz mesela? Bir de eğer kişinin hakkında bir şey bilmiyorsanız o zaman ne konuşuyorsunuz?
Ben tavsiyede bulunurum. Kanki kaynananı/eltini sevmiyorsan medeni bir insan gibi onları karşına al ve birbirinize karşı duygularınızı söyleyin. Ben olsam “ANNE/ELTİM HATÇE 2-3 yıldan beri bu ailedenim. Sayısız kez bir araya geldik. Her bir araya gelişimizde ya bana laf sokuyorsunuz ya da benimle tartışıyorsunuz. Sizin beni sevmediğinizi ben de biliyorum. Siz de benim sizi sevmediğimi iyi biliyorsunuz. Gelin buna bir çare bulalım. Siz benim evime gelmeyin, ben de sizin evinize gelmeyeyim. Birbirimizi hiç tanımamışçasına, ben kocamla sen oğlunla yüz yüze gelmeden yaşayalım gidelim. Olmaz mı?” desene kanki derim o da ya olacak şey konuş sen evlen seni de göreceğiz der. Ama ben evlensem de böyle diyeceğim.
Yok ben sevgiliyi sormuştum eltiyi kaynanayı değil 😂 ayrıca eğer bir kadın benim anneme böyle bir cümle kurarsa kendini anında babasının evinde bulurdu 😁
Valla anasına eltisine bir şey demeyip bana bunları yaşatıyorsa beni babamın evine yollamak için evde bulabilmesi gerekir. Ama ben de evde olmam 😂😂😂😂👍 yoksa kocamla mı evlendim elalemin suratı buruşuk dassshağa benzeten moruk karısıyla mı evlendim değil mi? Herkes kendi eviyle kocasıyla ailesiyle ilgilenecek. Kadının kocasıyla gittiği tatil dışarıda yediği yemek giydiği kıyafet evine aldığı eşya kocasının ona güzel davranması her şey batıyor. Çünkü kendisi yaşlanmış, katana gibi olmuş hiçbir tazeliği diriliği kalmamış elvis binayı terk etmiş binayı örümcek ağları kaplamış buna laf ediyor. 😂😂😂👍
Sen kaynana çok dolmuşsun galiba 😅
Bir dokunduk bin ah işittik senden 😃
Kızın kaynanası da s... a... la... k büyük gelininin dediğine göre hareket ediyor bu en güççük gelin. Diğerleri azman. O evlendikten sonra onun yaşadığı problemleri gördükten sonra ben de farklı bakmaya başladım. Ayrıca yok efendim babasının evine yollarım falan değil. Kimse kimseyi yollayamaz. Erkeklerdeki bu kafa yapısından dolayı bir kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması ve birikim yapmasından yanayım. Senden ayrıldıktan sonra ille de babasının evine mi gidecek? Gitmesin gitsin bir otel tutsun pansiyon orada kalsın sonra bir ev tutsun baksın başının çaresine. O mezun olur olmaz evlendi. Ben ona evlenme demiştim. Biraz bekle demiştim. Ama evlendi işte. Libidosu ağır bastı sanırım. Demin dedin ya anneme böyle laf edecek kadın kendini babasının evinde bulur diye bu cümle en medeni halidir. Yetişkin insanlar duygularını düzgünce ifade ederler ve eğer birbirlerini sevmiyorlarsa anlaşamıyorlarsa bir arada bulunmazlar. Yoksa böyle karşılıklı laf sokmalı, nispet yapmalı, arkasından çekiştirmeli ilişkilerin sonu benim buruşuk dassshaklı suratlı diye başlayan cümleleri duymasına kadar gider.
durumum yoktu 😁neyse sen haklısın peki 😃
sevgili veya eski sevgili
sevmediği kızların dedikodusu bunlar hahahh
2 etti 😃
bu kadar var ha bi de ders ve erkekler olabilir
Erkeklerle ilgili ne konuşuyorsunuz mesela?
şu çok yakışıklı değil mi kanka diyoruz
O kadarcık mı 😃 başka?
ne olacak başka biz terbiyeli kızlarız
Yok ben size terbiyesizsiniz demedim zaten. başka ne konuşuluyor dedim 😃
ahahhaah bundan başka yok konuştuğumuz
Çocuk yakışıklı değilse hiç konusu bile edilmiyor yani öyle mi
evet
Çirkin olmak da zor valla be. Bana da Üni derken yakışıklı ama çok öküz diyorlardı
evet yakışıklısın dur kankama göstereyim senin de dedikodunu yapalım ahahaahha
Öyle diyorlardı ama okuldan 13 sevgilim oldu hepsiyle de yattım 😅 sadece yakışıklı olarak. Vallahi bizim kızlar çok şekilci ya
siz daha da şekilcisiniz ahahah
Yok be aralarında çirkin olanlar da vardı. Hoş sohbet makara ortalama bir kız dururken kasıntı kendini beğenmiş güzel kızı hiç seçmedim
Hatta biri 37 yaşındaydı ben 23 düşün. Çıtırlar dururken onu kokladım niye çünkü bana kendimi iyi hissettirdiği için