iş yeri ilişkileri genellikle cinsellik için bakılan ve sonunda dedikodularla yayılan güvensiz bir yoldur bence ve arkadaş aralarında konuşulan istediği alınınca başkalarınında yaşamaya çalıştığı kadın haline gelinen türdür uzak dur daha güvenli ilişkiler kur
Biraz uzak mesafe zararsız güvenilir gizli kalabilecek ve sana herşeyin en mükemmel olanını verebilecek bir tür ilişki kur sen istemeden rahatsız bile etmesin
Aynen bende bundan korkuyorum çoğu arkadaşım yazmamı istemiyor bu yüzden her yerde mal gibi bakıyor takip ediyor beni konuşmak mı zor geliyor resmen dalga geçiyor ya aynı servisteyiz üstelik
Ohoo bu senin ona yürüdüğünü göstermeye çalışıyor sonra da hava atar büyük ihtimalle numarayı verebiliyorsa gelsin sana versin seninkini de alsın bu kadar imkan varken
Aşkım benzerini yaşadım her yerde takip ediyordu sonra arkadaşlarına benim ona aşık olduğumu söylemiş onlar yürümesin diye ben de küfürü basmistim ztn arkadaşları da yürüdü rezil kendisi oldu. Çok iletişim istiyorsa kendi gelsin konuşsun ne bu kaçarak oynamak
İstiyorsa gelir yüzüme konuşur bugün arkamdan yürürken şarkı söylüyor dikkatimi çekmek için çok fena ya gelip insan gibi konuşmuyor amacı farklı bence ondan bu şekil davranıyor anladım ben
Aynen kendisi ilk yazsin mal mı ne valla ne fark eder olsun deriz yazarız modern bir dünya sonuçta bunlar farklı yerlere çeker en iyisi isteyenin yazması
Kızım yanlış anlaşılman önemli değil seviyorsan belli edeceksin olursa olur ilerlerse ilerler ilerlemesede denedik olmadı ama konuşmazsan içinde hep biraz pişmanlık sevgi kalır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben işyerinde aşk meşk işlerine karşıyım. İşe alacağım elemanlara baştan söylüyorum "telefonla oynamak, aranızda aşk meşk yok" diye. Bakışmalar kesişmelerden verim alınamıyoruz. Dışarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar...
Abi haklısın ama kalbe söz geçiremiyorsun ki seviyorum suçlumuyum?:((
İş yerinde ciddiyet lütfen.
Gostermis iste seninle ilgilendigini seninde bir adim atip yazmani bekliyor
Sence yazmam doğru olur mu o niye ilk yazmıyor çok mu zor
Aynısını neden kızlar yapmıyor acaba. Çünkü bazı vajina için ölümü göze alıyorlar.
ne alaka ya boş konuşma
Nsıl yapsın? Usulünce yapmış kendi çapında. Bi bok arama
Ne mi yapsın gelsin benden istesin numaramı sonuçta bakışıyoruz zaten
Çekinmiştir aynı iş yeri diye belki
Herkesle konuşuyor bir benimle konuşamıyor inanamıyorum ya
Sen herkes değilsin demek ki 😉 sana olan düşünceleri heyecana sebep oluyordur
Bunu duymak çok hoşuma gitti ya inşallah öyledir 🥰
Sen fırsat buldukça göz göze gelmeye devam et. Bu ona cesaret verir. 🖖🤗
Öyle zaten gözlerim hep onu arıyor ☺️
Hadi hayırlısı 🙂
Senim ondan hoşlandığını bildiği için seni zikmek istiyordur
Harbi mi
iş yeri ilişkiler en saçma ve sakıncalı bir ilişkidir
Aynı aynı ortamda olduğumuz için bir taraftan istemiyorum ama hoşlanıyorum ondan :(
iş yeri ilişkileri genellikle cinsellik için bakılan ve sonunda dedikodularla yayılan güvensiz bir yoldur bence ve arkadaş aralarında konuşulan istediği alınınca başkalarınında yaşamaya çalıştığı kadın haline gelinen türdür uzak dur daha güvenli ilişkiler kur
Katılıyorum sana kesinlikle dediğin gibi oluyor.
ve ne oluyor o iş yerindeki erkekler sen farkında olmadan senle yatmış oluyor ve sana aramızda kalsın diyerek çok sakıncalı
numarası bende duruyor ama bir şey yazmıycam zaten bu şekil yaklaşması benim hiç hoşuma gitmedi
Biraz uzak mesafe zararsız güvenilir gizli kalabilecek ve sana herşeyin en mükemmel olanını verebilecek bir tür ilişki kur sen istemeden rahatsız bile etmesin
bunun hayatına katacaklarını asla unutamazsın özgürlüğü yaşarsın
Utanmış sana vermeye dolaylı vermis
Sence yazmalımıyım ona yoksa beklemelimiyim
Yaz zaten yaz diye vermiş o da
Tamam da ne yazıcam çok saçma o niye bana ulaşmıyor şimdi ben yazıcam yarın öbür gün birine Ebru bana ilk yazdı falan derse…
Şey de selam numarani vermişsin falan diye senin bulup yazmadığın belli olsun. Bu arada haklısın ilk yazdı diyebilir kafam karıştı.
Aynen bende bundan korkuyorum çoğu arkadaşım yazmamı istemiyor bu yüzden her yerde mal gibi bakıyor takip ediyor beni konuşmak mı zor geliyor resmen dalga geçiyor ya aynı servisteyiz üstelik
Ohoo bu senin ona yürüdüğünü göstermeye çalışıyor sonra da hava atar büyük ihtimalle numarayı verebiliyorsa gelsin sana versin seninkini de alsın bu kadar imkan varken
Evet bunu yapmıyor her saat önümden geçiyor nereye gitsem o tarafa geliyor gidip başkasına numara bırakıyor sanki ben istedim ondan numara
Yok ben bir şey yapmıycam kendi gelsin abi ayağıma kadar
Sen olsaydın ne yapardın?
Aşkım benzerini yaşadım her yerde takip ediyordu sonra arkadaşlarına benim ona aşık olduğumu söylemiş onlar yürümesin diye ben de küfürü basmistim ztn arkadaşları da yürüdü rezil kendisi oldu. Çok iletişim istiyorsa kendi gelsin konuşsun ne bu kaçarak oynamak
Ben fazla arkadaş canlısı kibarim diye yanlış anlasiliyorum
Aynı bu da onlardan havasını yesinler ne canım ya
İstiyorsa gelir yüzüme konuşur bugün arkamdan yürürken şarkı söylüyor dikkatimi çekmek için çok fena ya gelip insan gibi konuşmuyor amacı farklı bence ondan bu şekil davranıyor anladım ben
Aynen kendisi ilk yazsin mal mı ne valla ne fark eder olsun deriz yazarız modern bir dünya sonuçta bunlar farklı yerlere çeker en iyisi isteyenin yazması
Evet kendi gelecek yoksa mal mal bakmaya devam etsin yiyorsa 🥵😂
Son iki gündür deli gibi etrafımda dolaşıyor bende bunu görünce erkeklerle konuşuyorum kıdursun
Aynısı resmen ıslık şarkı pes pese arkamdan arkadaşlarıyla beni düşürmek için lan mal söyle o zaman
Kudurt kız
Ne cesaretsizler biz öyle değiliz
onu delirticem o görür 😂
Aynen değiliz vallahi bunlar lafta erkek adam değiller ki
Ahfj delirtttt ilgiliyse gerçekten çıkar ortaya
Değiller
Aynen öyle emin oluruz bizde
Aynen bundan sonra tuzağa düşmek yok isteyen söylesin anacım söylemeye yemiyorsa izlicek b zahmet
Evet aşkım 😍 çok sağol beni anlayan tek sen oldun 😍😍
Yaa rica ederim aşkım💓💗💓💗
Senin hoşlandığını anlamış
Aynen olabilir. Sürekli bakışıyoruz zaten
Adımı sen at merhaba yaz sohbet et ikinciyi sen yazma kapıyı aç girmek isteyen girer
Birde seviyorum diye herşeyi olumlu yazma istemediğin birşeyde tepkini koy
Yazsam basit gibi görünmem dimi ona karşı bir şeyler hissediyorum
Yok ya neden basit görüneceksin sadece dediğimi yap herşeye peki deme sürekli sen konuşma konuyu birazda o açsın
Tamam ama yazmak istemiyorum yanlış anlaşılabilirim işyeri sonuçta
Kızım yanlış anlaşılman önemli değil seviyorsan belli edeceksin olursa olur ilerlerse ilerler ilerlemesede denedik olmadı ama konuşmazsan içinde hep biraz pişmanlık sevgi kalır
Senden çekinmis
Bakmayı biliyor ama
Açılır zamanla
Ee numarası bende ama asla mesaj ya da arama yapmam bunu yapması hoşuma gitmedi
Sen de kendi numaranı ona ver
Ara diye
Aramam asla
Niye
O arasın benden niye bekliyor
Anladım 🤦
Aramanı bekliyor
Aramam
Hoşlanıyorum diyorsun
Evet ama böyle değil kendi yazsın arasın bana topu atmak amacı farklı olabilir emin olmam lazım
Sen ver numaranı arar o zaman
Gelsin istesin vereyim yüzüme konuşsun ya
O iş herkesin harcı değil
Herkesle konuşuyor bana da gelsin konuşsun anca mal mal bakıyor ya
O konuşma ile diğer türlü konuşma bir mi
Değil tabi ama o kadar bakışıyoruz insan bir kolay gelsin der ne bileyim ben erkek olsam illa kızla konuşurdum
İşte herkes aynı değil bende konuşurdum ama işte herkes aynı değil
Offf 5 aydır o var aklımdan çıkmıyor
İşte bazen senin adım atman gerekiyor