Sevgilimin ve kardeşinin ilk iş günüydü bugün. Halası kardeşini aramış benimki aramamış. Durum bu. Şimdi de kafam allak bullak diyor. Ben ne yaptım ne diyim şaşırdım
Bak şimdi erkekler ben kelimesinden nefret eder. Tamam yanında olmaya çalışıyorsun çok güzel bir şey bu ama sürekli de bu yapılmaz ki. Onlara bu konuşma itici ve samimiyetsiz söylediğini anlar ve bozuntuya verirler. Kendini bu konuda değiştir bence. Misal ben kelimesi kullanmak yerine başka şeyler yaz. Bir de hep böyle yaptığını yazmış, bunun gibilere ne desek, ne yapsak suç.
Abla iyi ki karalamışsın :( Gürkan yazdığını falan görürdük sonra :( Ha bir de profil fotoğrafını da iyi ki karalamışsın :( Arkada kocaman fotoğrafınız yok zaten :( Neyse soruya gelince bence erkek arkadaşına onu "Şansım" diye kaydettiğini göster ve " Her an kötü şansım" olarak değiştirebilirim, benimle düzgün konuş diye tehdit et :(
Adam işin mantığını sorgulamak istemiş sen ise romantizme bağlamış (Özetle adam neden sevmiyor demiş sen ise olsun ben seni seviyorum demişsin yaniii cidden wtf)