değil bence bi limiti yok bunun ister 24 ister 30 hayatının kalan vaktini yaşayacağın aynı yatakta uyuyacağın insanı iyi seçmen lazım yaşın geçiyo diye sosyal medyadan falan seçmezsin tabiki, bizim milletin ağzı boş laf lazım herşeye bi kalıp bulurlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
annenin sözüne göre düşünürsen 30 dan sonra seni koca karı bile yapar, doğru insanı bulunca sevgili olursun geç değil
24 geç değil dimi kadın iyice canımı sıktı
Grzekali ya başıma ağrı girdi yemin ederim
değil bence bi limiti yok bunun ister 24 ister 30 hayatının kalan vaktini yaşayacağın aynı yatakta uyuyacağın insanı iyi seçmen lazım yaşın geçiyo diye sosyal medyadan falan seçmezsin tabiki, bizim milletin ağzı boş laf lazım herşeye bi kalıp bulurlar
Sosyal medya aynen ben güvenemem yani ne yani reelde bulamadım diye orada mi bulayım başımı derde sokamam ben sosyal medyadan
Aynen boş insanlar
yaşın genç daha bence , 30 dan sonra evde kalırsın, anne bir an önce seni evermek istiyo anlaşılan :D
yazış sohbet et en azından yalnız kalma çevrene gir sosyalleş insanlarla kaynaş ki nasibini bulasın arkadaşların bile tanıştırabilir yani
Al benden de o kadar. İşsiz güçsüz yatıyoruz evde, bide evlilik imaları falan.
E bul sende zengin koca
Gel buraya, calis.
Kalmazsın merak etme
Evde kaldın.
Niye 😀
Kasa😀
Ay laa yazdım kasa ne alaka be
😄
Oha kasa var kalmazsın gibi oldu bu djdjdjdj tobe tobe şeytan mı yazdırdı fjfjfj
Cidden laa yazmistim kasa oldu 😀
Tamam.