Annem ile eşim arasında kaldım napıcam ben?

Arkadaşlar merhaba 5 yıllık bir ilişkim var 3 yılı evli olarak geçirdik. Birde oğlum var 15 aylık. Eşim ile annem sürekli didişip duruyorlar aslında annem ona değilde sonrasında şöyle yaptı böyle surat astı diye bana sürekli laf sokuyo eşimde sürekli anneme aileme surat asıyor tabi bu durumda keyifler kaçıyor ve ben arada kalıyorum. Ama eşim inadına surat asıyor ortada sebep yokken. Özetlemem gerekirse annem ve babam 15 yıl önce boşandı biz annemle yaşıyoruz babamla da görüşüyoruz öyle düşmanlığımız yok ama babamın maddi anlamda hiç yardımı olmadı bize, hep annem ben ve kardeşim çalışarak geçindik. Sonrasında ben evlendim falan evlilik sürecinde annem çok yardımcı oldu doğuluyum ben bilirsiniz altın çok isterler ama annem asla istemedi zorlamadı yani 4 bilezik almışlardı ev tutma zamanı baktı annem tutamıyoruz zorlanıcaz bir bileziğinizi satın evinizi tutun vs dedi annem eşimi belediyede işe koydu benide aynı şekilde kamuda işe koydu sayısız yardımı oldu vs vs. yanı benim anneme minnetim çok fazla bağlılığımda oyle eşime daha aklıma gelmeyen sayamadığım nice iyilikleri oldu ama eşimde nankörlük var hemde fazlasıyla akrep burcu sonucta ha annemde melek değil tabi oda fena vaktinde oda az laf sokmadı eşime ama annem artık duruldu birde asla kötü niyeti yok ve artık eşime bisey demiyor genelde beni yiyor. Eşim ise aramızda olan her türlü tartışma olsun iyi bir an olsun sürekli annemi öne katıyor anlatamıyorum anlamıyor annemle görüşmiyim istiyor konusmuyım istiyor konusyorum anlıyor gibi oluyo görüşünce gelince falan surat asıyor ve ben hep arada kalıyorum. Napacagımı bilmiyorum annemde çooook zor bir kadın eşimde çok zooooor bir adam ben arada kaldım ne yapmam gerekiyor. Görüştürme aynı ortama sokma demeyin öyle bir şansım yok evimiz çok yakın birde zaten ben uzak kalamıyorum annemle aramdaki bağ çok farklı bende bazen anneme kızıyorum bazen de haklı görüyorum yanı arada derede kaldım ne mutluyum ne de umutluyum ne yapıcam bilmiyorum Allah aşkına bir fikir verin nasıl yapım nasıl edim annemle görüşmeme gibi bir durumum olamaz bunu kabul edemem annem o benim ama böyle oldukça eşim surat astıkça da hem annemle aram kötü oluyor hem eşimle aslında ikisine de çok kızıyorum resmen arada aptal ettiler beni herseyi zorlaştırıyolar benim için kafayı yemezsem iyidir. Bi akıl verin Allah aşkına. Çok uzattım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Annem ile eşim arasında kaldım napıcam ben?