Çok iyi bir insan onunlayken mutluyum kaybetmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. sanırım maddi destek oluyor, eğer arkadaşsanız büyük ihtimal onun senden beklentisi farklı , illa konuyu yatağa çevirecek, kısacası seni metresi yapacak. ha zaten aranızda bir ilişki varsa canı sıkılıncaya kadar devam edecek, karısı ilişkinizi anlarsa onu kaybetmemek icin aranızdaki iliskiyi bitirecek. cogu erkek için aldatmak kolay olur, ama evdeki eşlerinden düzeninden vazgecmezler.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok yanlış, yani evli diye. Amacınız sadece seks ve eğlenmekse ilişkinin akışına kaptırın kendinizi, sevişin bir süre geçip gider. Ama bu birliktelikten başka bir sonuç bekliyorsanız avucunuzu yalayacaksınız uyarayım.
00 Yorumla
+1 yılSonunuza dair bir çok öngörü olabilir. Şu an bir rüyadasınız ve çok geç olmadan uyanın derim. Yoksa o rüya size kabus olur. Hayatın böyle durumlarda nasıl bir rol alacağını bilemeyiz çünkü tehlikeli bir durum.
00 Yorumla
ne konuda yardımcı oluyor , seni cinsel olarak kullanır haberin olsun , dikkat et. yaptığının yanlış olduğunu bilmen iyi ama yetmez bence ayrılmaya bak pişman olruusn
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadının yerinde sen de olabilirdin. Neden empati yapamıyorsunuz? Bu konuda. Adam seni kullanır kullanır atar. Bunun sonu yok, kendinizi kandırmayın. Hele ki beni seviyor diye hiç düsünmeyin. Yanındakini sevmeyen kişi, sizi hiç sevmez. 18 yaşındasın bir de ya. Gidip baban ile olsa idin ya. Baban yaşındaki bir adama nasıl bakıyorsunuz ya? Bunun yanlış olduğunu biliyorsun madem ayrıl. Sen de yürek varsa, azda vicdan varsa ayrılırsın. Yaşın ilerleyince bin pişman olursun. Onun gözünde daha çocuksun bile. Valla sen gibilere acıyorum ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 yaşında birisiyle 1 buçuk yıllık ilişkim var. Okumak için ayrı şehre çıktım ve okuduğum yerde ev bile tuttu. Haftanın 5 günü burada. Cinsellik yok şu an ama mutluyuz.
Etik kuralları herkese göre değişir. Ben asla evli olduğu kadının durumundan kendimi sorumlu tutmuyorum çünkü o kadını ben tanımıyorum benim arkadaşım değil, dostum değil. Onun yakını olan evli olduğu adam o yüzden de bunu aldatan kişi düşünsün, sorumluluğunu o alsın. Elbette üzülüyorum ama asla kimse bir kadını aldatılan kadın için sorumlu tutamaz. İlişkileri başka kadına kaldıysa zaten o ilişki bitiktir. O kadından önce bitmiştir.18 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar, kaç yaşındasın? Senin ve sevgilinin burcu ne?
Cevap sahibi+1 yıl@alittlewomen 21 yaşındayım ve burcu başak
- +1 yıl
Senin burcun mu yoksa onun burcu mu başak? Bu arada çok şaşırdım, sana çok değer veriyor ki 1,5 yıllık ilişkiniz olmasına rağmen hâlâ cinsel birliktelik yaşamamış olmanız ilişkinizin çok kaliteli olduğunu gösteriyor. Açıkçası şaşırdım. Ve bu aşamaya gelmemesine rağmen sana destek oluyor. Bunlar değer kıymet verilen kişilere yapılır.
Cevap sahibi+1 yıl@alittlewomen onun burcu başak benimki aslan. Aslında cinsel birlikteliğimiz oldu ama son 2 aydır yapmıyoruz çünkü benim nedenini bilmediğim şekilde cinsel isteksizliğim oldu ve son 2 aydır böyleyim. O da bana asla ısrar etmiyor. Farklı şehirlerdeyiz ev tuttu benim olduğum yerde. Burada 5 gün kalıp cinsel ilişki yaşamadan gidiyor. Ve çok eğleniyoruz. Yemek yapıyor sabah kahvaltısı yapıyor, benim sevdiğim şeyler alıyor, beni hep mutlu etti beni en sevdiğim yerlere götürüyor. Ama karşılıksız. Bunu zaten cinsel isteksizliğimden dolayı benden asla uzaklaşmadığı için anlayabiliyorum. Yani ilişkimiz cinselliğe bağlı değil. Yoksa elbette yaşadık ileri derecede olmasada. Ama 2 aydır yapmıyoruz.
- +1 yıl
Cok guzel bence ıyı yapıosun
Cevap sahibi+1 yıl@Ogulmurat13 neden
- +1 yıl
Bence guzeldır onun acısı zevk verir Sana
- +1 yıl
Demı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutlu oldugundan eminsen
demek istedigim sadece ondan gorduklerin seni mutlu etmeye yetiyorsa
bence kendini kandiriyorsun dogru anladiysam 23 yas farki var birde cocugu olup olmadini belirtmemissin Cocuk yoksa bir nebze anlarim ama cocuk varsa ve onunla sevgili hayati yasayip bir gun cocugun aile duzenini bozarsan emin ol sende rahat yuzu goremezsin yok zaten hayirsiz bir baba isede sanada o babadan bir hayir gelmez
Dusuncem kendini gelistir onune bak baglanma ayaklarinin ustunde dur emin ol 15 yil sonraki 57 yasindaki arkadastan senin ihtiyaclarini karsilamasini bekliyemezsin00 YorumlaMaalesef sonunuz olamaz canım seviyorsun belli ama daha fazla kaptırma kendini üzülürsün bırak o senin uğraşsın başka şeylerle ilgilen aklından çıkar bi süre hem evli erkekler maalesef çok iki yüzlü oluyorlar evde mutlu olmadıklarını sevmediklerini çocuklar için dayandıklarını söylüyorlar ama gerçek şu ki öyle bişey yok ve günün sonunda eşiyle beraber olurlar. Kaybetmekten korkma 42 yaşında ki bir adam bırak seni kaybetmekten korksun sen niye korkuyorsun ki ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama İnan ki bi seni de sever bi başkasını aynı şeyleri bende yaşıyorum şu an aramızda 18 yaş fark var mesela ama oda günün sonunda evinde oluyor çok seviyorsan kaybetmekte istemiyorsan peşine düşme fazla zaten seni gerçekten seviyorsa senin için illaki bişeyler yapacaktır kendine bağla kaçan kovalanır unutma ❤️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni ne şekilde etkileyeceğini, nerden vuracağını biliyor. Öncelikle şunu bil o bir sapık ve bunu kafana sok! Hemen görüşmeyi kesmelisin onunla, yazık bak , ailene acı bari ya. Ya sen nasıl bi bolsukta kaldın böyle bir o. ccc. heriflesjn ya sinirim bozuldu bak 🤦♀️ onunla mutlu olduğun falan yok ! O böyle düşünmeni sağlıyor. Gerekirse psikiyatri yardımı al. Ulan öylelerini elime verecekler varya 🤦♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBak la yine karakterini boynuna asmış biri. Neyse şimdi düşün bir adamla 10 senelik evlisin 2 de çocuğunuz var adama gençliğini güzelliğini vermişsin birde çocuk yıllardır yuvan için uğraşıyorsun sonra eşin gitsin seni aldatsın ne hissrdersin? Birde böyle düşün ya da o çocuklardan biri olsan baban anneni aldatsa ona göre karar ver seni yargılamıyorum.
10 Yorumla Zamanında başkasına senin gibi bakmış evlenmiş eşini sever veya sevmez sonu yok bence ama sonunun olmayacağı senin mutsuz olacağın anlamına gelmiyor evli biri ile ilişki yaşamayı doğru bulmuyorum aklıma Twitter da gezen ifşa sayfaları geliyor umarım sonunun mutlu olacağı bir yol olur
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu bence onu sorma çünkü ona eğer bu soruyu sorarsan o rahatsız olabilir şu an sizin iyi giden bir ilişkiniz var ikinizde birbirinizin özel hayatına saygı duyarak ilişkiyi devam ettirebilirsiniz ama onun aile yapısına zarar verecek bir şey söylersen veya hissettirirsen senden uzaklaşabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 31 yaşında evliyim ve 39 yaşında boşanmış bir hanımla görüşüyorum. Epeydir birlikteyiz oda bende bunun yanlış olduğunu ve bir sonumuzun olmadığını biliyoruz fakat gönül ferman dinlemiyor birbirimize iyi geliyoruz yani hemen hemen aynı durumdayız gittiği yere kadar gidecek napalım
00 Yorumla
+1 yılNe anlamda görüşüyorsunuz bilmiyorum ama bırak. Destek arıyorsan başkasını bul. Para konusunda destek oluyorsa daha uygun biri bulunur. Ve ya ilgi şefkat konusunda ise yine biri bulunur. Ama evli ve çok büyük.
10 YorumlaNiye kaybedeceksin ki? O senden faydalanıyor. Sen ondan. Sonu ne mi olucak. O hep ailesine dönücek. Senin yaşında geldiğinde evlenecek insan bulamıcaksın. Takılmaya devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyin yanlış olduğunu biliyorum deyip yapıyorsan, aslında o şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorsun demektir çünkü eğer düşünseydin her ne olursa olsun uzak dururdun. Allah senin ve o adam gibilerinden uzak tutsun herkesi.
20 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun ki sana maddi destek oluyor seninle ihtiyacını görüyor keyfine bakıyor sende ondan. otesini bekleme boşansa evlerseniz ne.. olacak 7 8 sene sonra sen onu aldatacaksın
00 Yorumla
+1 yılDestekten kastın bayramda en çok o harçlık veriyor galiba :)
Başka bir ihtimal gelmiyor da aklıma bu yaş farkı ile...
Sonunuzu sormuşsun da bir son göremiyorum00 Yorumla
+1 yılOnu kaybetmezsen kendine olan saygını kaybedeceksin. Karısına ihanet eden, sadakatsiz bir adamdan sana fayda gelmez
10 YorumlaBüyük ihtimalle maddi anlamda destek oluyor. Sen maddi o seks konusunda mutlu. Alan mutlu veren mutlu. ama sonu yok bu işin. Kötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorsa olabilir ama o yaşta genelde cinsellik düşkünü oluyorlar sende ona göre çıtırsın çok da güzelsin canım
00 YorumlaYani yeni trend bu bende senin gibi bir sevgili bulsam bende destek çıkar karşılıklı menfaate dayalı bi ilişki içinde olurdum
00 Yorumla
+1 yılAynısını sana da yapar da bir başkası da aynı soruyu sorarsa belki neden yapmaman gerektiğini anlarsın diyorum.
00 Yorumla
+1 yılZengin olmalı her konuda mutlu ediyor sa senin yaş kac
06 Yorumla- +1 yıl
18
- +1 yıl
Adam 42 sen 18 baya baya Zengin demek ki adam emin ol onunda işine geliyor dur neler yapıyor senin için bilmek isterim
- +1 yıl
Günlük 1000,2000 harçlık alışveriş yemekler gezmeler lüks aracı var ehliyet aldı bana
- +1 yıl
Eşi kac yaşında tanıyor musun peki eşini evli dedin ya
- +1 yıl
Kızı var evli arıyor arada eşi yanımda
- +1 yıl
TKP yapar mısın lütfen bir şey soracağım senin için de sorun deilse
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonumuz ne olur diyor bi de utanmadan. Umarım çok kötüye girer mutlu olmasın
10 Yorumla
+1 yılSana sugardaddylik yapıyor herhalde, sende sağlam biri değilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar iyi ki karısı hariç senle görüşüyor baya iyi adammış ksdmklmsdf
10 Yorumla
+1 yılSansli adammis... keske benimde olsa senin gibi bi arkadaşım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaybetmek istemiyorum derken adamın yaşından dolayı Azrail’e mi seslenmiş oluyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşında bende de vardı bu duygular ama annemle görüştüm akıl nasihat verdi. Her yüzüne güleni iyi sanma
20 Yorumla
+1 yılSenden alacağını alır sonra kendi hayatına devam eder. Seninde hayatın mahvolur tabiki
00 YorumlaSonunu düşünen mutlu olamaz yaşadığın anın tadını çıkar
00 YorumlaGönlünü yatakta eğlendirir sonrası bilindik hikayeler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla yanlis yapiyorsun bence kendine yazik edersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCennette havuz manzaralı triplex villayı kazanırsınız. 😃😃
00 Yorumla
+1 yılbir son son olmaz da ilişki böyle sürüklenir gider.
00 YorumlaMutlu olursun tabi parayı tadınca :D Sübyancı denen adamı bulduk arkadaşlar bununkiymiş :D :D
00 Yorumla
+1 yılKesin karıyı boşayıp seninle evlenir çok daha mutlu olursun..
00 Yorumla
+1 yılnasıl yardımlar bilemiyorum ama durum iyiye gitmiyor sanırım dikkat et
00 Yorumla
+1 yılMaddi gücü el verdikçe, eşi gözünü açanadek mutluluğunuz devam eder.
00 YorumlaMutluyum demişsin ne diyelim. Sonu olmayan bi şey gibi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYokkkkkk canım ne yanlışı en doğrusunu yapıyorsun aferin
00 Yorumla muhtemelen kullanacaktır seni zamanla başından def eder:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonunuz hüsranla sonuçlanır hanımefendi ayrılın gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen38, evliyim. Mutsuzum. Eşimle evleri ayırdık. 29 yaşında sevgilim var. Herkes mutlu. Dert etme. Mutluluğu bulmuşken, bulduğun yerde sorgulamadan yaşa.
00 Yorumla
+1 yıl18 yadindaki bir kizi dusurmus heralde destek cikar para da bol olunca ;)
00 Yorumla
+1 yıl42 yaşında adamın 18 yaşındaki kızla ne işi var yuhhhhh. Kimse de dememiş bunu evli olmasını bile geçtim neredeyse çocuğu olucak yaştasın. Hayatını yakma ve yaşıtın olan erkeklere dön
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak çok mu zormuş? Yaptığı çok büyük saygısızlık, ve sen de buna ortak oluyorsun. Evli olduğu kadına yazık.
25 Yorumla- +1 yıl
Keşke empati yapsaydın.
- +1 yıl
Kızı var daha küçük ondan ayrılmıyor
- +1 yıl
Hem eşi hem de kızı için kötü bir durum, bunu yapmadan önce düşünmeliydi. Kendi aldattığı için velayeti annede kalıyor. Sonuçlarını düşünseymiş ikisinede bunu yapmaya hakkı yok.
- +1 yıl
boş ver ailesini ben mutluyum
- +1 yıl
Bencilsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. İnşallah senin başına da gelir de öyle anlarsın. Bir insan kemdi hemcinsine bunu nasıl yapabilir aklım almıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalkmisin sen 18 yaşındasın dedenle neden görüsuyorsun
10 YorumlaYazık kafana biz de destek isteyene destek olduk tek neden bu ise beraberlik için
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılsonunuz ne olur?
senin yararına bir son olmayacağı kesin.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde böyle ilişkim vardı ve cinsellik temel amaçtı sevgi aşk hikaye karşılıklı çıkarlar ön plandadır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Sonunuz yatakta biter
43 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel müjde verdin kıza 😂
- +1 yıl
Vahiy gibi yazmış awk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 27 yaşındayım iki partnerim var evliyim sonun sadece takılma olacak bunu bil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaş var aranızda bu işin sonu ayrılık sen mutsuz o mutlu ayrılır demedi deme 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO sana destek oluyor tamam sen ona nasıl destek oluyorsun 😀😃🙂🙃
00 Yorumla Yaşça büyük ilişkilerin sonuçları iyi bittmiyor ya hem adam evli bırak ne diye uğraşıyorsun kendi yaşıtlarınla birlikte ol
00 Yorumla
+1 yılKızım şaka mısın hiç adamın karısının yerine koydun mu kendini. Onu geçtim de baban yaşındaki adamı nasıl miden kaldırıyor
00 Yorumla
+1 yılDestek olacak kii esas kısma gelindiğinde işi kolaylaşsın😁
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan diycek bişey mutluysan devam et ama ileriyide düşün
00 Yorumlakendini ailesindeki insanların yerine koy cevabı bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak görüşüyorsan bence sorun yok ama bı hoşlantı varsa görüşmeyi kes
00 Yorumla
+1 yılSugarDaddy bulmuşsun.. Sonunuz ne mi olur. Korunursan bir şey olmaz. Hepsi bu
02 Yorumla- +1 yıl
@xwüqam Yani 40 yaş ve üstü evli erkek parası da varsa Ne istediği belli... Ben 18 yaşındaki kızları anlamıyorum... O da normal bir arzu galiba. Çok duyuyoruz çünkü
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görüştüğüm adam 42 yaşında, evli. Onunla görüşmem yanlış biliyorum fakat bana her konuda destek oluyor. Sonumuz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım