Haftasonları buluşuyoruz film diyor ama %80i bel altı sahneler açıyor. Malum bende yükseliyorum ve o da beni kontrol altına alıyor. Ne yapabilirim? Açıkçası bir yandan da ayrılmak istiyorum, sıkıldım bu ilişkiden. Acaba bahane olarak mı kullansam🥸
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkide bel altindan nefret ederim dostlar bu yüzden bana keyfine bak falan demeyin lütfen çocukta başta böyle degildi anlamadım ki
Sevgilim hep bel altı filmler açıyor, onu nasıl uyarabilirim?
@alevsumm yani rahatsızlığını belli et. arzuluyor olabilir birlikte olmak istiyordur.. sen bu durumdan rahatsız isen dediğim gibi önce rahatsız olduğunu söyle artık dışarda buluşalım de. yok vs derse ayrıl amaç seks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sjsjsj saçma geldi bana kanka o yüzden film izleme beraber yürüyüş yapın gezin dolaşın derim
grup teklifinde bulun 1 zenci erkek, ben ve sen diye. O senden ayrılır büyük ihitmal. Çünkü sülalesine sövsen bu kadar zoruna gitmez skskksksks
Hahahahahahhaha haklısın teşekkürler hak ediyor zaten böyle bir ayrılmayı
dengesiz manyağın tekiyse sen yine de derken dikkat et. Yalnız olma. Belli olmaz bu tiplerin tepkisi.
@alevsumm amaç seks odaklı buluşma. bundan rahatsız olduğunu dile getir dışarda buluşalım başka şeyler yapalım de
Başta böyle değildi anlamadim ki ne oldu, bundan sonra dışarda buluşacağım zaten
@alevsumm yani rahatsızlığını belli et. arzuluyor olabilir birlikte olmak istiyordur.. sen bu durumdan rahatsız isen dediğim gibi önce rahatsız olduğunu söyle artık dışarda buluşalım de. yok vs derse ayrıl amaç seks
Bahane kullanmana gerek yok zaten cocugun amaci cinsellik ayrilmak istiyorum diceksin biticek sebebi ne derse soğudum
Haklısın böyle yapacağım teşekkürle
Bir şeyler yaşamak istiyor anlaşılan net bir şekilde konuş yine devam ederse ayrıl
Nefret ederim diyorsun sonra da yükseliyorum diyorsun bi karar ver :d
Hormonsal bir şey yükselmem
İstemezsen yükselmezsin otokontrol sayesinde
adam azmış sana imada bulunuyor s ikişelim diye sende seks yap işte
Bence yol ver sıkıldıysan
Zükmeden bırakıyorsa dert etme
Rahatsız oluyorsan ayrıl
Sen sevmıyosan dırek uyar
Bel altı filimler açma aşkooooo
Pp gerçekse normal bnce açması sfısgjkf
Bu adam seni bel fıtığı eder.
Uyarma normal.