4 yıllık bi karmaşık ilişkim vardı ve ara sıra ufak tefek tartışmalar oluyordu ama yinede güzel gidiyorduk yani buluşucaktık, ve bana soğuk yaptı baya sinirlendim tartıştık ve artık beni sildi sevmediğini söyledi, ben istemiyorum dedi sizce bu konuşmadan sonra ne yapayım? Geri dönerse konuşayım mı Konuşma bu
Kaçan kovalanır yapıyor kanka soğuk davranıyor basit trip ve hareketler. Sal bir şeyler hiç arama yazma üzerine düşersen boğarsan daha çok olumsuz bakar sana. Böyle davranmazsan mutlaka merak eder bu benim üzerime neden düşmedi diye. Bu sefer de sende hemen oltaya gelme yelkenleri suya indirme :D artık kabul eder misin öldürmez süründürürmüsün bilemem :D
kanki gel gitli ilişkiden hayır gelmez ya aynısını bende çektim narsistti benim ki bide 6 sene yaşadım bu duyguyu en son yeter dedim yanii :D kısasa kısas
kanka önce iletişimi kesmen lazım. Sürekli ben isteyince konuşucak ben isteyince olacak diyen bir tiple ömür geçmez yani bunu düşünceksin hep. Aramalarına ve mesajlarına cevap vermiceksin hemen tak diye ha olaki verdin diyelim hemen yelkenleri suya indirmiycen barışmak istese bile barışmak istemiyorum diye belirtcen önce bir kaç haftan bunlarla geçer. Sonra biraz içini sıkıntı kaplar ama emin ol bunlar geçen duygular sadece kendine daha fazla zaman ayırcan arkadaşlarınla olacaksın bol bol sonra harcadığın emekleri ve vakitleri düşündüğünde aklına geldikce böyle bir gel gitli ilişkiye değmezmiş lan diyeceksin. Unutma önce sen her zaman :D
Rica ederim kanki bırak seni kaybeden üzülsün. Dünyada bir sürü kız var birisini elbet seversin sevdiğin kadar seveni bulursun elbet :D sen sadece alışmışsın ona alışkanlığın geçer geçer
Kesinlikle konuşma derim afedersin popo gibi ilişkiyi bitirmeye çalışmış sevmiyor olabilirsin ama bunu uygun bir dille ifade etmek var geri dönerse yüz verme derim peşinden de koşma bence madem gitmek istiyo buyursun gitsin
Bakma sevdiğine inanıyorsan bak ama ben inanmadım şahsen seni eskisi gibi sevmiyor yeni birini bulunca büyük ihtimal senden ayrılır bu amaçla sana geri yazıyor bence
Hmmm olabilir eğer yeni birini bulduysa bu dmeek oluyor ki onla arası bozulunca sana gelmiş düzeldi bunları yazdı bozuldu sana geldi ya da en kötüsü iki kişiyi aynı anda yürütebilen biridir belki bilemiyorum
Yol ver derim kuzum bak sana bir öyle bir böyle neyi neden yaptığı bile belli değil üstelik kaba bir insan da üzer bu seni ilişkisine de sahip çıkmıyor olmaz bundan şu an son bir şans versen bile 2 gün sonra aynı şeyi yapmayacagi ne malum sama yazık olur sonuçta senin de duyguların var yani