Bu soruyu yılbaşı programlarından birinde duydum :D ilginç geldi. Şimdi size soruyorum bir kaç gün önce ayrıldığınız sevgilinize/eşinize ikramiye çıksa, ne yapardınız?
Bir kaç gün önce ayrıldığınız sevgilinize/eşinize ikramiye çıksa, ne yapardınız?
Merhaba Sosyal medyada dolaşırken bazı kadınlar hoşuma gidiyor ama onlarla sosyal medya üzerinden tanışmak istemiyorum aynı şekilde realde de bazı kızlar hoşuma gidiyor görünüşleri hareketleri gibi ufak şeyler ve tanışmak istiyorum illaki sevgililik için değil realde tanışmak daha iyi geliyor Sizden istediğim açılış konuşması nasıl olmalı (Yani sapık değilim sadece insan oldugumuz için 😂) açılış yapıcagım kızla bakışıyoruz ve hafif gülümsedikten sonra tepkisine bakıyorum olumlu ise bu benim için bir adım atma olasılığı doğuruyor açılış cümlesinden sonrası kolay oluyor muhabbette sıkıntı yok bir şekilde konular açılır konuşulur ve kısa tutuyorum sonuçta o kişi bugün benimle alakalı dışarı çıkmamış olur sadece kısa bir etkileşim sonrasın da benim için buluşma olduğunda zaten gün boyu güzel güzel sohbet ederiz Sizleri nasıl etkileye bilir sadece bakışlar ve bir karşılıklı gülümseme yeterlimi ya da siz nasıl bi karşılaşmada tanışmaya açık olabilirsiniz
Sevinirdim galiba ya çünkü parayı çok seven bir kişilikten bahsediyoruz ben ondan daha çok sevinirdim zengin oldu diye😂 arardım tebrik ederdim mutluluğunu onunla paylaşırdım ama parayı istediğim için değil çünkü benim zaten ihtiyacım yok.😂
Böyle bir şans vermiştim kaçırdı hayatımda iki kere yılbaşı bileti çektim bir tanesinde 12.000 TL para çıkmıştı bir tanesinde de 7000 TL ya da 8000 TL civarı olması lazım bir para çıkmıştı yine rüyamda gördüm bir şekilde ona ilettim djjdjd Çocukça buldu acaba ne kadar kaçırdı çok merak ediyorum😂 böyle boş boş şeylerden yana hep işim yürür şu anda bile çeksem yine bir sürü para çıkar eminim😂🤣
Hayatı için güzel fikirler sunarım. Ortak çocuklar varsa onlara da vermeli. Onun haricinde ilgimi çekmeyen bir durum olur. Bitmiş bir şey para için neden devam etsin ki
Beni salacak paraciklariyla uğraşacak artık diye sevinçten ucardim sanırım. Şaka bir yana büyük ikramiye talihlilerinin aslında ne kadar talihsiz olduğuna dair çok kapsamlı arastirmalar mevcut. Bu duruma binaen geçmiş olsun dileklerim için siyah bir çelenk gönderirdim. Para kimi mutlu etmiş ki zaten.
O değilde hesabı 2010 yılında mı açtın 😃 SheqhiLL 😃Soruya gelirsek paradan ve parasal konulardan nefret ederim. Para çıktığında engellememişsem o an onu engellerim.
hiçbir şey iyi günlerde kullan yine benden uzak dur arama sorma derim. Tüm parayı bana verse umurumda değil. Herkesin bir fiyatı yok bazılarının olabilir.
Hiç bir şey yapmam. Ayrılmamış olsam bile beni ilgilendirmez. Ben üç kuruş borç istemeye çekiniyorum. İkramiye ona çıksa bana bir faydası olmaz. Ama zararı olurdu.
Maddı durumum yeterınce ıyı ama es kaza olmasaydıda banane.. ne ısterse yapsın umrumda olmaz.. ölümlü dünya sonuçta ıstedıgı gibi yaşasın.. benden çıkmış gıtmısse defteri kapanmıstır onun..
Hiç bişey yapmazdım Para her şey demek değil İnsana saglık huzur mutluluk daha çok lazım Para her zaman herseyi saglamaz Huzurunu bozmuş sinir sistemini yıpratmış bir insana milyonlar çıkmış olsa bile geri dönmezdim
Eski eşimse ve çocuğumuz varsa, çocuğumun payını ondan isterim. 18inden sonra bir kısmının ona geçmesini talep ederim. Gerçi devlet zaten yapar da. Yoksa ilgilendirmez, ne yapıyorsa yapsın.