Selam KS ahalisi! Sıla'nın Yan Benimle klibini ne zaman izlesem çok farklı alemlere dalıyorum ve sanırım fazlasıyla duygusal moda giriyorum. Klipte kaybettiği sevgilisini gördüğünü sanan bir kadın, onun peşinden gidiyor ama sonunda eline geçen koca bir hiç oluyor. O an sevgilisini bir daha göremeyeceğini anlayan kadının duygularını ruhumda hissediyorum sanki. Sahi sizin Yan Benimle demek istediğiniz birileri var mı?Sıla -- Yan Benimle...
Bu şarkı çok güzel değil mi ya ilk çıktığı zamanlarda ne kadar dinledim gerçekten hatırlamıyorum bile çok güzel bir şarkıdır hala açar dinlerim arada ama ben dinlemeye pek cesaret edemediğim bir şarkı çünkü niyeyse hani bu kadın şarkıları yazarken genelde bir şeyleri yaşıyor diyorum ki yani demekki bunu yaşayan tek ben değilmişim aslında motivasyon gibi sorunun cevabına gelirsem Ben desem de gelmeyeceği için hayır yan benimle demek istediğim kimse yok
Bir zaman geliyor hesap kitap dediğin prensiplerinmiş kriterlerinmiş hepsi yalan olu veriyor en cılginı o an o ambiyansı yakalıyorsun ne yasak ne namahrem istiyorsun yanmak kullenmek istiuorsun kollarında ve işte yansın benimle diyorsun hesapsız kitapsız sonra bir uyanıyorsun düşüyorsun dünyaya ve bir yerde tıkanıyo bitiyor hayallerimöldü yine diyorsun...🥂
Arkadaşlar ben denedim tünelin ucu b. mb. k bir yere çıkıyor. Yanmayın kimseyi de yakmayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer hanımefendiler benimle değil kaslı uzun boylu ve varlıklı erkeklerle yanmak istiyorlar o nedenle ben herkese idealideki eşle mutlu mesut yaşamayı kendime de huzurlu yalnızlığı diliyorum. 😊