Diyelim ki kızın size ilgisi yok size hoş davranmıyor. Egolu birisi. Tüm ilginizi bir anda keserseniz. Kız ilgi duymaya başlar mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer çok ilgi gösterdiysen yazmayı kestiğin an aklına düşebilirsin niye yazmadı bu diye
Kızın, bana pek ilgisi yok gibi. Geçen kantinde gördüm yanında başka biri vardı ve bana baktığını sezdim. O da benim ona baktığımı sezdi. Bir erkekle yanyana samimiydiler. O erkekle kalktılar gittiler ve kız giderken kahkaha atarcasına güldü. O gün ortak dersimiz vardı ona da girmedi bebeyle gitti. Anlamadım. Bana diyor yaptıklarım seninle alakalı değil diyor. İlgilenmiyorum seninle diyor. Senden hoslanmadm diyor. Bu tavırları ne diye anlamadım.
Kız yazdığım mesajlara bile cevap vermiyor egolu birisi
Egoluysa zaten yazıp peşinden koşuyor gibi görünmen hoşuna gitmiştir. En son ne zaman mesaj attın?
8 gün önce
Kızın bana tuhaf hareketleri var amfide geçtim oturdum sınıfa döndü beni gördü sanki ben iğrençmişim gibi yüzünü buruşturup önüne döndü
Son olarak bir mesaj at sadece kusura bakma sana karşı bir şeyler hissettiğimi sanıyordum ama hissetmiyorum yanlış anlamanı hiç istemem gibi bi şey yaz, daha da üstüne düşme. Böylelerine hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin, verirsen sonuç bu olur. Bundan sonra da kendisine kalmış döner mi dönmez mi
Bu egoyla hemen dönmez ama öyle bi beklentiye kapılma. Zamana bırak onu unutulmuş gibi hissettirir görmezden gelir hayatına devam edersen aklına düşersin
İlgi duyduğumu biliyor kendisine.
Mesajları cekip gönderebilecegim bir yer olsa gönderirdim sana
Başka bir bebeyle samimi olması onunla gülüp eglenmesi onu istediği anlamına gelmiyor mu
Sen de niye o kadar belli ettin ki. Gelebilir ama bunu seni uzaklaştırmak için de yapıyor olabilir. Şu an zaten egosundan geçilmiyordur onun. Bu kadar düşme üstüne aynı ortamdayken görmezden gel
Ben tanımak istediğimi dile getirdim. Arkadaş a tanısıyoruz zaten dedi. Bende ilerisi olmaz mı dedim. Bana sen benim ortamıma ayak uyduramazsın vesaire dedi. Beni rehberine bile eklemedi nasıl dönüş yapacak ki aynı bölümde değiliz 1 gün çay içtik begendim haftaya tanımak istiyorum dedim. Aynı bölümde olsak bu kadar acele etmezdim ama tel dönemlik ortak bir dersti. Benimle ilgilenmediğini söylüyor. Başa bebeyle samimi ve bana nispet yapar gibi kahkaha atıyor o bebenin yanında mutlu oldugunu hissettiriyor. Dediğin gibi ben başkasıyla mutluyum bak sen beni ilgilendirmiyorsun diyor gibi geldi
Kız bana çok soğuk davranıyor kısaca.
Onda senin numaran ya da sosyal medya hesapların varsa bulup yazar zaten merak etme. Sen de aynı şekilde davran bundan sonra, bir taraflarını çok kaldırmışsın kendisinin
Sence kıskandırmaya mı oynuyor veya nispet peşinde mi?
Ah keske mesajlari atma sansım olsa ss alıp atarim
Nispet yapıyor olabilir. Çevrende başka kızlar varsa onlara yönel, onu tamamen kafanda bitirmiş gibi davran
Ya da dakge geçiyor olabilir veya senin dediğin gibi bana bak başkası var hayatımda beni unut diyor olabilir
Aynen, bu yüzden fazla üstüne düşme artık. Ne zaman peşinden koşmayı bırakırsan o zaman seni düşünmeye başlar. Herkes için geçerli olmasa da genelde böyledir. Uzun zaman alır ama genelde dönerler
Sence beni unut ben başkasıylayım bak imajımı veriyor. Yaptıklarına bakılırsa bana davranışlarına bakılırsa
Şu an senin için böyle düşünüyor olabilir ama eğer durumu değiştirirsen düşüncesi de değişecektir
Beni görünce yolunu değiştiriyor yani. Ben merdivenden iniyorsam, o en uctaki merdivene gidiyor
Tamam işte biri sana açılınca birden soğuma/kaçma gibi bi durum oluyor normal bu
Durum değişikliği nedir yani ilgilenmemi diyorsun
Aynen ilgilenme
Birbirimizi tanımıyoruz ama tanımak istedim bu şekilde davrandı normal mi
Birde bana begenseydim biseyler hissetseydim söylerdim ilk konustugumuzda dedi. Arkadasca tanısıyoruz dedi. İlerisi olmaz mı dedim yok dercesine kafa salladı.
Hoşlanmamıştır zamana bırak, etrafında ol ama başka insanlarla onu görmezden gel. Değişirse de değişir zaten zamanla
Birde o bebeyle tanışmak istiyor o bebeyi istiyor diyorlar
Olabilir
Birde bana benimle tanımadan önce agzımı aradın mı sevgilim var mı yok mu seklinde birsey soyledi. Buradan da anlaşıyor ki o bebeyi tanımak o bebeyle istiyor demek gibi geldi. Ama bebeyle aynı sınıfta şimdiye kadar olsaydi olmazmıydı
Belki de flörttür sadece. Belli ki ondan hoşlanıyor
Yoksa neden desin ki agzımı aradın mı sevgilim var mı yok mu diye.
Birde o bebeyle o gün cıkıp gitti derse girmedi. Yanlarında başka bir bebe daha vardı
Yani, başka biri var demeye çalışmış işte
Bende dedim olmadığını düşünüyorum dedim. Diyelim ki var demeye gelirti varsayalım dedi.
Ben açıkçası ondan hoşlandığını düşünüyorum ama neden bana bakıyor. Orası meçhul
Birde şu var. İlk kez tanıştığımızda benimle yarım saat sohbet ettik beraber sonra çay alalım mı dedim çay aldık
Çay içti yani
Belki de henüz o çocukla ilişkisi yoktur bilmiyorum ama senin ilginin farkında ve bu da içten içe hoşuna gidiyor olabilir
Henüz dediğine göre o çocukla bir ilişkisinin başlayacağını düşünüyorsun yani kardeşim
Yani kızın isteği o yönde gibi ama bilmiyorum
Nispet içinde öyle görünüyor olabilir ama neden dersi varken o bebeyle gitsin ki ilgisi yok ise
Demek ki ilgisi var çocuğa karşı
ya da dediğim gibi iyice gicik olsun diye çekip gitti onunla. O bebeye ilgisi olsa tek takılmazmıydı bebeyle başka bir erkek daha vardı
Ya da ilgisi varmış gibi gösteriyor bana kiskançlık, nispet vesaire için
Bilmiyorum hepsi olabilir tabi
Kardeşim birde şu var o bebeye karşı bir şey hissetse benimle ilk tanıştığı gün neden çay almaya çay içmeye gelsin
Valla durum karışık. Zamana bırak en iyisi
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık kardeşim. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Bana neden bakıyor onu da anlamadım
Sana baktığı zaman “bir şey mi var” diyebilirsin
Diyelim sen birine ilgi duyuyorsun bir başkası da sana duyuyor ama onu istemiyorsun. İlgi duyduğun kişiyle oturmussun samimi bir ortam. Seninle ilgilenen çocuk sana bakıyor sem bakar mısın başkasına ilgi duyarken
Bakmam rahatsız olurum. Bakıyorsa da kafası karışıktır
Dedim ya iste baktığımı sezdi ona göre şekilden şekle girdi. Ama derse girmemesi çok tuhaf
O bebeyle gitmesi çok tuhaf
Nispet yapıyordur büyük ihtimalle
İyi de amacı ne ki hem ilgilenmediğini söylüyor bana hem istemiyor beni hem de nispet yapıyor.
Kızlar bazen böyledir. Dediğim gibi biraz uzak durmaya çalış
Dediğim gibi ders 1 dönemlik 2. Dönem pek onu görebileceğimi sanmıyorum maalesef :(
O zaman yol yakınken vazgeç bu sevdadan belki seninki de geçici bir şeydir unutursun
Ya zaten biraz istekli olsa bana karşı mesajlarıma cevap verirdi.
O kadar mesaj attım Bi hatam oldu ona karşı o yüzden özür diledim ona rağmen bana cevap vermedi. Ben kızın kolundan tuttmuştum o da sinirlenmiş. Defalarca özür diledim. Nafile. Cevap vermedi
Bu kadar düşünme ya biraz ara vermelisin ki onu unuttuğunu düşünsün
Dönem bitiyor zaten şunun şurasında 2 hafta kaldı
Kardeşim bu uygulamanın özel mesaj kısmı yokmu sana ss alıp göndereyim bana neler dedi. Nelere cevap vermedi
Fotoğraf yollanmıyor sanırım buradan
Anladım
İnstagramdan göndereyim desem sana ayıp olur büyük kabalık etmiş olurum ki böyle bir karakterim yok
Geri takip et yardımcı olayım sana
En son ne zaman yazdın demiştin ya kardeşim aralıgın 7-8 inde ve Aralıgın 23 ünde mesajlaşmışım 23 ündeki mesajlaşma bu sana son yazısım özür dileyerek yazıyorum kusura bakma rahatsız ediyorum diyerekten başlamış konusmam ondan sonra konusma bittikten sonra yazmamışım
Çok üstüne düşmüşsün
Öylemi sence olmaz demi bundan sonra
Biraz karışık zor gibi
Ya diyorum ya ayın 23 ünde olan konusmamiz şey konusmasıydı. Bana neden bu şekilde tavır sergiliyor sun ve kolundan tuttuğum için özür maksatlıydı ondan beri hiç yazmadım 5 6 mesaj attım cevap gelmeyince üstelemedim
İyi ki üstlememişsin ya 5-6 mesaj az olmuş🤣
Anladım ben seni çok üzerine düşmüşsün ve Bi tarafı kalkmış diyorsun haklısın. Kardeşim.
Beklentiye kapılma dedin ya bu iş ulumsuzmuş gibi mi davranalım. Demisin ya egolu birinin yazması uzun sürer ama öyle bir beklentiye kapılma diye
Gönderme şansım olsa mesajları anlarsın beni de şansım yok işte
msahin0600 instagramım kardeşim dilersen yaz göndereyim bak, mesajlara bence o kadar üsteleme yok
igden atabilirsin