Sevdigim adama dogum gunu?

Arkadaslar sevdigim adamla 3-4 aydir beraberiz ve Ilk defa bu kadar huzurlu ve sakin hissediyorum bana fazlasiyla deger ve saygi gösteriyor. Ciddiyizde ciddiyetini göstermeye calisiyor anneler ile yeni tanistik acele ettigmiz icin degil ama yinede. 3 hafta sonra 32 yasina giriyor ve markali bi kol saati siparis etyim. Ayni dogum gununde bi uerde yemek rez etmek istiyorum evine gidinvede arabamla gidiyorum genelde bi yas pastayla beraber önce yemege gidip sonrada evde pasta diye dusundum nasil Sizce? Birde nezamandir spa falan demistik onuda 3 gun öncesi haftasonu ayarlasam. Bunkar cok mu fazla?
bonkör bi kadinim ve bu yuzden hep uzuldum daha önce... bu Sevgilim iki ay öncr markali bi sapka hediye etti onun disinda bi hediye almadi.. yemek yemege gittigmizde bazen o bazen ben ödedik. Iste ilerisi icin bizim icin para biriktirmeye calisiyorum diyo yeni ev aldim gecen sene Oyuzden yeni yeni basladim tekrar para biriktirmeye herseyimiz iyi olsun dugun falan diue biraz kisiyo kendisini... Oyuzden bilemedim Sonra uzulmek istemiyorum. Bende isterdim hediyeler cicekler vs yoksa tok gönullu olsam bile. annem diyo eski hatalarini tekrarlama adam nasil sana diyo para biriktirmem gerek felan diye sende dikkat et Nisan kina olsa Oda kiz tarafina diye
Sevdigim adama dogum gunu?