Sevgilimle buluşmada takım elbise giysem ne düşünür?
Not : İlk kez buluşuyoruz, uzun mesafe ilişkisi.
Not : İlk kez buluşuyoruz, uzun mesafe ilişkisi.
bisoruyumgiderim_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Nerede buluşacaksınız da bu kadar kasıyorsun rahat ol. Kızı alıp şık bir restoranda akşam yemeğine götürmeyeceksen gündüz kahve içio kalkacağınız kafeye takım çekip gitme kız kendini uyumsuz hisseder bu kez.
Hayır abla şöyle bir durum var o da elbiseyle gelecek. Şık elbise. Ama restoranta gitmiycez tabi de o da şık şeyler seviyor
Tamam ama nereye gideceğiniz önemli dediğim gibi. Basit bir cafeye o elbise sen takım düğüne gider gitmeyin çok sırıtır bence.
Anladım biz öyle parka banka falan gidip buluscaz
Niye bu havada böyle bir şey yapıyorsunuz ya? Gidip adam gibi bir yerde otursanıza. İlk buluşma üstelik bankta oturup ne yapacaksınız kuru kuru. Bir de takım giyeyim diyosun be kardeşim onu düşüneceğine al kızı bir yere götür sıcak bir şeyler için.
giyme işin çok resmi falan değilse.
Tamam o zaman
kiza da soyle bari gelinlik giysin
O elbise giyecek ondan diyorum
haa aksam yemege mi gideceksiniz yoksa gunduz mu bulusacaksiniz
Gündüz buluşcaz yemeğe gitmeyecez ama şık şeyler seviyo o da
o zaman siyah bi pantolonun ustune gomlek giy takim elbise abarti olur o da gunluk bir elbise giyecektir eminim
Günlük elbiseler de var demi ben de o elbiseyle gelirse yanında fazla günlük kalırım diyordum evet günlük elbiseyle gelebilir
yanii dugune gider gibi gelmez yanina ondan rahat ol
Giyilmez
Neden
Giyilmez kanka komik olur. Günlük elbisedir o hem kızlar hep şık giyinir. Güzel bir ceket veya mont giy yeterli
En fazla gömlek ama ona da gerek yok bence
Saçmalama istersen
Sebep
Ypk artık istersen direkt nikaha gidin
Dalga geçme! O da elbise giyecek ondan diyorum
Uff bu kadar abartmayın ya
Otur adam gibi konuşusun işte bu ne özen ya uff sal gitsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?