Temiz kalpli , ağır başlı , sessiz sakin , utangaç , çekingen , akıllı bir kızım. Fiziğim de güzel herkes tarafından beğenilirim ama sorun şu ki şu ana kadar hiç sevilmedim. Sevgilim olmadı hiç. Bi 4. Sınıfta 2 çıkma 🤣🤣 teklifi aynı anda almıştım bir de ortaokulda biri etmişti kocaya şikayet etmiştim ne akıla hizmetse. 1 hafta önce de yolda beni gören birinin arkadaşı arkadaşım hesabını istiyor dedi ama hayır dedim çünkü başka birini seviyordum. Gittim açıldım yazın ona da arkadaşça dedi belki aşık olur ilerde dedim bekledim yine arkadaşça dedi bir hafta sonra duydum ki sevgili yapmış. Niye hep böyle oluyor. Hatam nerede gerçekten ya? Bende artık herkes gibi sevilmek istiyorum aşk istiyorum bıktım saplıktan. Ne yapmam lazım. Yardım lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizde doğrudan bir hata yok yani insanlar çok kendisine dönük, bencilleşmiş kişiler haline geldi bence. Bir 10 yıl öncesine kadar sanki her şey daha güzeldi bu bakımdan ama zaman geçtikçe sanki ilişkiler daha da koptu ve her şey endüstrileşti gibi geliyor bana. O yüzden bu işin herkesle olmayacağını unutmamak ve sabırla beklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin şeyler tek başına kalıyor, yerine göre öyle olmalısın ama aynı zamanda mizah ile mizacın da çok iyi olmalı. Ayrıca tarzın da olmalı ki, bunlar birleşince geriye diğer özelliklerin düşünülsün.
07 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası mizahtan falan çok anlamam hatta hiç desem yeridir belki kxjsjw
- +1 yıl
O çok büyük eksiklik, çünkü tamam tip tarz önemli evet ama insan şakalasabildigi eglenebildigi insanla daha iyi anlaşır her zaman
Soran+1 yılBana sevgi gösteren insanlarla eğlenmesini bende biliyorum ama iki muhabbetimiz olmadan kime neyin şakasını yapabilirim ki. Mesela en yakın arkadaşım kardeşim gibi ve dediğim şey ister çok komik olsun ister hiç olmasın yine de güler bu da beni mutlu eder. Bilemiyorum. Ve çok da çekingen bir insanım ama konuşanla konuşur kaynaşırım
- +1 yıl
Bilemiyorum, kimsin nesin nasıl birisin ama bu büyük eksiklik. Tanışan değişir ama ilk izlenimde başlar her şey
Soran+1 yılPeki bunun böyle olmaması için ne yapmalıyım sence?
- +1 yıl
Mizah ile mizaç yönünü ilerletmelisin, kişisel gelişim kitapları okumalısın, hayatı eğlence olarak görmelisin ve yabancı olur Türk olur, komedi dizileri ile filmleri izlemelisin bence.
Soran+1 yılÖnerilerin için çok teşekkür ederim 😇
+1 yılBen de aynı durumdayım senden 5 yaş da büyüğüm üstelik. Nedenini ben de hala bulamadım. Hayat dalga geçer gibi hep aynı şeyi yaşatıyor. Birilerini sev, hoşlan ama hep başkaları ile olsunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya demi. Ne zmn gerçekten sevilecem çok merak ediyorum. Cidden o hissi tatmak bilmek istiyorum artık
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHa sen ha ben be knk kelin ilacı olsa önce başına sürerdi
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 haklısın be
Cevap sahibi+1 yılAh ah ah ah
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim 🤒
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. İşte herkes eğlenceli insan ister sıkıcı insan istemez
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eğlenceli biri olabilirim ki 😕
Soran+1 yılEn büyük sorun da bu işte 😂😂 bunu yenemiyorum ya da nasıl olacağını bilemiyorum
Soran+1 yılO zmn söyle hadi 😃😃😃
Soran+1 yılHaa ıı olmaz
Soran+1 yılEyw
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yakışıklı bir erkeğim ve iyi bir sevgilimin olmasını istiyorum. Kızlarla sohbetimde iyidir.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstersen mesj at tanışalım.
Soran+1 yılBuradan kimseyle özelden konuşmuyorum mesaj atmıyorum istek vs vs
Cevap sahibi+1 yılBu kafada olursan bulamazsın tabi. Bende yakışıklı ve yalnız bir erkektim. Fırsatı değerlendiremedin.
+1 yılAllah inşallah kalbine göre versin umarım ama kendin bekleyerek bulamazsın gelmez ayağına ailenle konuş sana destek olsunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çekingen bir insanım kimsenin yanına gidip de tanışalım vs diyemem ki. Ayrıca aileme de diyemem ki öyle evlilik çağında falan değilim yani
- +1 yıl
sen bilirsin sadece görüşümü bildirdim
Soran+1 yılOlsun çok teşekkür ederim 😇
+1 yılGüzelim diyenler nedense hiç profil fotosu koymuyor
09 Yorumla
Soran+1 yılKapalı olduğum için olabilir mi?
- +1 yıl
Olamaz
Soran+1 yılBal gibi olur. Namahrem çünkü ☺
- +1 yıl
Güzel olan kızlar her türlü kndini gösterir bu hiç şaşmaz
Soran+1 yılAyyy neye istiyorsan ona inan ve şunu bil kızlar çirkin olduklarını düşününce hep dile getirir
- +1 yıl
Işte bende diyorum ki çirkin olanlar kndisini göstermez foto koymaz
Soran+1 yılBen beni kimse bulmasın diye koymam
- +1 yıl
Millet dedektif zaten seni arıyor dort bir yanda
Soran+1 yılO da doğru bwjwjwj.
Derde bak ya
132 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendine göre ayrı sıkıntısı olabilir. Bu durum da beni üzüyor. Normal bence
Soran+1 yılİlaç iç
Soran+1 yılNe güzel. Geçmiş olsun
Soran+1 yılBen anlamam masajdan jdwjjw
Soran+1 yılOlmas
Soran+1 yılOlmas işte
Soran+1 yıl😕🤷🏻♀️
Soran+1 yılIı o da olmaz. Çünkü kimseyi takip etmiyorum mesaj da atmıyorum kendim için de olsa
Soran+1 yılNereye?
Soran+1 yıl👀 Ne diyeyim ki şimdi. Sağol yine de
Soran+1 yılHıhı 😶
Soran+1 yılHemen de gıcık ettin ya aaa olmadı böyle bak kalbim kırıldı 💔
Soran+1 yılAma sana özel değil ki
Soran+1 yılEğer buradan yazma konusunu soruyorsan evet
Soran+1 yılTanımıyosam evet
Soran+1 yılBayy 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven biri çıkarsa seversin
16 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor işte 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBende bulamadım mk :D
Soran+1 yılAllah hayırlısını nasip etsin ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılamin
Soran+1 yılCevabın için de teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBizim gibi insanlar hep kaybeder.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hep öyle oluyor nerde seviyesiz var onları buluyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Neden hata olarsk görüyorsun ki bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki bir hatam var ki kimse sevmiyor ya da bir kusurum bi eksiğim 😔. İnsan hiç mi sevilmez ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel işte Allah seni koruyor
071 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında bu da var. O beni seviyor olsaydı aldatacakmış. Şu an ki sevgilisini aldatıyor. O olsun diye şart koşmuyorum ama beni de umursamayan biri olsa fena olmazdı be 😔
Cevap sahibi+1 yılUmursamayan mi yanlış yazdın galiba orayı boş ver öyle karaktersizleri ya ne işin olur onlarla
Soran+1 yılBöyle olduğunu bilsem Allah belamı versin sevmezdim ki
Cevap sahibi+1 yılEee yani öğrendin şimdi de nefret etmen lazim hala seviyorum demiyeceksin heralde demi
Soran+1 yılNefret az kalır. Hasta olunca kankası gelip ilaç isterdi benden bende verirdim çünkü onu rahatsız görmeye katlanamazdım şimdi ise yok der iterim git sevgilin sarılsın geçer. Tokat atmak istiyorum yaşadığım tüm her şeyin iki mislisini yaşasın istiyorum 👿
Cevap sahibi+1 yılİşte bu ya çok güzel bazilari var celladina aşık olanlar gibi erkek belli sağlam inadına gidiyorlar arkasindnan
Soran+1 yılBende inatla gidiyordum peşinden çok aptalca geliyor şimdi 😒. Gelse dese ki bir gün benimle çıkar mısın ben sana aşığım elimin tersiyle isterim gerçekten. Biraz kalpsiz biri oldum gibi ama hepsi zamanında canımı yaktığı için
Cevap sahibi+1 yılboş ver sen onu unut şimdi artık eski minnosluguna donebilirsin bir zamanlar oldu bitti ☺️
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yılOnun için ne yapiyoruzzzz tahmin et baken 😂😂
Soran+1 yılNapıyoruz
Soran+1 yıl🤔
Cevap sahibi+1 yılTanışıp arkadaş oluyoruz ☺️
Soran+1 yılNo no no ☝🏻
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılDiğer yorumlarda da diyen oldu kabul etmedim yine 💁🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSırf bu yüzden mi ya ben herkese yazmıyorum böyle sırf dediklerin şey için bunu dedim
Soran+1 yılHâlâ anlamamış olmam 🤔
Cevap sahibi+1 yılBu hani soru da yazdığın özellikler var ya ondan dolayı dedim tanisam diye
Soran+1 yılHaaa anladım evet buradan kolay kolay kimseye güvenemem ben. Sende güvenme. 3 5 tane iyi çıkar gerisi boş
Cevap sahibi+1 yılSana güvenmek istiyorum tabi dediklerin doğruysa yanlışsa zaten engeller geçerim ya nolacak
Soran+1 yılTanımadığım insanlara neden yalan söyleyeyim ki. Anla beni ya 😕 lütfen
Cevap sahibi+1 yılYa sende beni anla lütfen burada sağlam insan yok zaten ortam bozuk bir tane bulmuşum oda bir şüphe yüzünden kaçmasın sen bana güven ben sana guveneyoon bı sıkıntı görürsen engellersin yani
Soran+1 yıl😕 arkadaşça dememiş miydin? Sjsjsjaj
Cevap sahibi+1 yılArkadaşça zaten sıkıntı etme ya burdakiler gibi değilim güven bana
Soran+1 yılAma olmaz diyorum niye ısrar ediyorsun ki şimdi 🙁
Soran+1 yılHem ben de üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden üzülüyorsun ki
Soran+1 yılYani ısrar ediyorsun ya reddettiğim için bende kötü hissediyorum işte 😔
Cevap sahibi+1 yılYani ama kötü bişey için israr etmiyorum ki onun için bak sende kabul edicen ama için öyle diyor dilin kabul etmiyor galiba
Soran+1 yılDaha önce yazışmış mıyızdır acaba? Bu sözler pek tanıdık geldi. Başka bir sorunun altında ki yorumlarda
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki hesabını göremiyorum burada ben gizli üye olunca gözükmüyor yani
Soran+1 yılKullanıcı adın ne 🧐
Cevap sahibi+1 yılSessizvegizemli
Soran+1 yılHaa yok değilmiş
Cevap sahibi+1 yılSenin kullanıcı adın ne 😂
Soran+1 yılJsjsjs çok karışık saçma bir şey. Bi hesabım vardı ztn ama kaybolunca değişik şeyler yazdım boş ver
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya kopyala yapıştır özelliği yok mu sende aaaa bı kopyala bı yapıştır bitiyor 😂
Soran+1 yılNe işine yarayacak ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa sen bı ver güzel bir supriz yapicam sana 😂😂
Soran+1 yılNe sürpriziymiş o. Yazcan mi hesabı mı çalcan 😶😳
Cevap sahibi+1 yılHeheheh sen bı ver kötü bişey değil ya merak etme 😇
Soran+1 yılYazmamaya ikna ettim sanırım sıra hesabıma geldi 🥴🥱
Cevap sahibi+1 yılYa nolacak amaninn sende hem sürprizler söylenir mi hı 😇
Soran+1 yılYaw ne yazıyorsan burdan yaz lütfen uyku bastırdı duramıyorum 😴
Cevap sahibi+1 yılYaaa lütfen ver rahat bırakayım işte uyu sende
Soran+1 yılIı ikna edemezsin beni imkansız ötesi 😊
Cevap sahibi+1 yılİnatcisin he vay beee ugrastirican he 😂
Soran+1 yılİnatçı az kalır valla. Valla yok diyorum dinlemiyorsun napim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHeheheh bende inatciyimdir ondan kaynaklı heralde 😂😛
Soran+1 yılYorma kendini 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok yok yorulmuyorum zati ama beni de sen yoruyon 😂
Soran+1 yılAma napim zorla mı 😕
Cevap sahibi+1 yılZorla değil ya ama ne bileyim kacirmskta istemiyorum
Soran+1 yılAma başka arkadaş da bulabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılAma nasibimde sen varsan nolacak ☺️
Soran+1 yılBu cümleler bana pek de arkadaşça gelmiyor ama? Hem nerden biliyorsun 😏. Olmadığına adım gibi eminim
Cevap sahibi+1 yılNe gibi geliyor yani sen beni yanlış anladın galiba ya Neyin olmadığına adın gibi eminsin
Soran+1 yılPek arkadaşça gelmiyor açıkçası. Hani diyorsun ua eminim nasibimsin diye bende olmadığına adım gibi eminim
Cevap sahibi+1 yılYa nasibimsin derken ya arkadaş olmak nasıl olacaksa anlamında dedim hani inat ediyordun ya kesinlikle olmaz gibi biseyler dedin onun için dedim
Soran+1 yılHa anladım
Cevap sahibi+1 yılSen baya değişik bir yere çekmişsin 😂
Soran+1 yılAma dediklerinden anca onu çıkarabilirim napim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAh ah o cikmiyormus amaa günahımı da aldın hı 😂
Soran+1 yılEvet ya kb 🤧
Cevap sahibi+1 yılÖyle özür mü olur aaaa başka şeyler olması lazım bence özür için 😂
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılNicki verme zamanı gelmedi mi 😐
Soran+1 yılGelmedi , gelmeyecek de maalesef
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman ya sen bilirsin zorla olmasını istemiyorum
Soran+1 yılHuh sonunda. Anlayışın için çok teşekkür ederim 😃😊😇
+1 yılBende aynıyım güzel kızlar hep yalnızdır
111 Yorumla
Soran+1 yılYa knk mesele güzellik de değil ki şimdi. Her şey bunla çözülmüyor işte. Çözülmemeli elbette ama noksan bir şeyim de yok yani anlamadım gitti. İnanır mısın bir flörtüm bile olmadı hiç ksjsjq
- +1 yıl
Mizacım sert mi biraz donuk mu duruyorsun dışardan
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyor çoğu insan 😕
- +1 yıl
Ondan işte bende oyleyiim sebebi sert durman kanka korkuyorlar az yumuşa 😃
Soran+1 yılDuruşum keşke değiştirilebilsem anca tanıyanlar biliyor beni huyumu suyumu yani
- +1 yıl
İşte tanımayanlarda yaklaşamıyor az güler yüzlü olursan bişey olmaz
Soran+1 yılPeki şu an da kankamdan sanki hoşlanmaya başlıyor olmam normal mi 😕
- +1 yıl
Karşı cinse hoşlantı duyman gayet normal
Soran+1 yılPeki kankam olarak bunları hissetmem doğru mu sence?
- +1 yıl
Dogru sonucta senin öz kardeşin değil
Soran+1 yılYani evet öyle tabi 😄.
Benimle tanismamişsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAa yok sağol 😊
+1 yılYaşın kaç öncelikle?
09 Yorumla
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Daha çok gençsin fazla acele ediyorsun hele bir okulunu oku meslek sahibi ol önüne milyon insan çıkacak bir sürü kişiler ile tanışacaksın. Acele etme
Soran+1 yılBu yaşıma kadar bu kadar olması normal mi?
- +1 yıl
Benimde olmadı. Gayet de normal. Bu demek oluyor ki ailelerimiz bizi iyi yetiştirmiş. Tipsiz bir erkek değilim ama efendi ve sessizdim ve çok da sinirli. Sinirim problem olmuyordu. Benimde hiç sevgilim olmadı hiç kimseye de teklif göndermedim. Sonuna kadar normal. Zaten böyleleri doğru düzgün kişiler buluyor merak etme
Soran+1 yılHihihi bu mükemmel ötesi bir şey o zaman 😏
- +1 yıl
Tabi ki kendinle ovunmelisin senin gibi birisini yanımda cok isterdim
Soran+1 yılNasip 🦋
- +1 yıl
Evet herseyin hayirlisi.
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Senin yüzünden :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldertleşmek ıstermısın
05 Yorumla
Soran+1 yılAhh boş ver aga
Cevap sahibi+1 yılsen bılırsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılDert dinlemek isteyip kabul etmeyince anlayışla karşıladığın için 😂😂
+1 yılVer hata olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAl işte. Bu devirde hep öyle ztn. Valla ben dinime düşkün bi insanım saçma sapan işlere giremem
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih