Beni aşırı derecede kıskanıyordu. Hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor, giyimime, fotoğrafıma, eve giriş çıkış zamanına kısacası her şeye karışıyordu. Sahipleniyor ve korumaya çalışıyor gibiydi. Hep de beni sevdiğini söylüyordu. Her şeyimle ilgiliydi.
Bu sizce beni sevdiği için mi? Ama kendisi beni neden aldattı o zaman? Bunu anlayamıyorum.
Bu sizce beni sevdiği için mi? Ama kendisi beni neden aldattı o zaman? Bunu anlayamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiği için değil, kendine güveni olmadığı için. Başka bir erkekle konuştuğunda direkt aklının kayacağını düşündüğü için çünkü kendisinin kayacaktı, kaymış.
Evet hep benden korkuyordu. Onu aldatirim diye ama kendisi ilk konuştuğu kızla aldatti. Neden böyle oluyor ki
Bir şeyle ilgili fazlaca sesi çıkan kişi, o şeyi kendisinin yapacağından korkuyordur. Psikolojik bir gerçek bu. Mahallenin kadınları da amma yollu, kocalarımıza bakıyor diyen kadın asıl diğerlerinin kocalarına bakandır. O yüzden bu kadar kıskanan birinin seveceğini düşünmek senin hatan olmuş.
Evet ben hep beni sevdiğini için kıskanıyor sandım. Cidden hayatimda ilk defa biri beni bu kadar kıskandı. Ama korktuğu şeyi neden kendisi yapıyor ki? Hem de o kızla tanışıp hemen sevgili oldu? Bu kadar kolay mı yani ilk konustugu kızdan hoslanabiliyor.. bu kadar mı zayıf
Korktuğu bi şeyi kendisi yapmıyor, kendisinin yapacağını bildiği için ekstra sesi çıkıyor ki sen anlama. Tabii ki bu kadar kolay, seni sevmeyen adam ne yapacaktı yas mı tutacaktı
Evet teşekkürler. Çok şey sordum ama. Evet sevmiyormuş ama sevmiyorsa işte neden bu kadar uğraştı, sevgili oldu ki. Acaba bir çıkarı mi vardı :/ çünkü sevse aldatmazdi. Ama insan sevmediği biriyle neden çıkar ki
Boşta kalmıştır, aklı çabuk kayanlardandır
seninle beraberken mi aldattı yoksa sen ona karşılık vermediğinde o arada mı oldu
Benle sevgiliyken baska kızla konuştu ve onla sevgili oldu. Sonra da benden ayrıldı. Ama beni bu kadar çok kıskanan bir erkek 3 günde nasıl başkasını sevdi ki
demek ki senden o kadar aynı karşılığı almadı desem senden ayrılıp başkasıyla konuşsa yine olurdu ama emin miyiz seninleyken başkasıyla sevgili olduğuna
Hayır hatta 3 aylık sevgiliydik aramız da iyiydi. Arkadaş cevresinden bir kizla konuştu zaten bı kaç gün sonra da hemen sevgili oldular. Benle de onla çıktıktan sonra ayrıldı
demek ki o kadar sevmiyomuş.. olsun zarardan döndün işte
Hani önceden böyle gerçekten aşık gibiydi benim için farklı şehirden buraya geliyordu. Sürekli mesaj atıyordu hep ilgiliydi ben şaşkınım hala
hatice değil netice kanks
Seven erkek kıskanır da, kıskanan erkek sever mi bilemem
Birisi kodlanıyorsa sevdiği anlamına gelmez bazıları kontrol manyağı sadece
Kendisi dışarıya nasıl bakıyorsa kızlara falan diğer erkeklerde aynı bakıyor diye düşünüyor çoğu kıskanan erkek diye biliyorum
Evet cidden bana fotoğraf bile koydurmuyordu sırf güzel çıkmışım diye. Kıyafete karışıyor falab
Oyuncak gibi kontrol edilmek hoş değil bence
Hayır. başlığı okudum sadece.
cevap hayır
Açıklamayı da okusan
okumaya gerek yok. soru başlıkta. aşağıdaki kızın yorumları okudum
onun dediği gibi işte
Seven kıskanır