Ama bakir olan kız o değil.. eski sevgilisi kırmıs... neyse sizce erkekler karşılıyor mu 6 i başka kadınla.. düşünün tecrübesi olmayanı aldı yargılamaya başlarsa pes ya
Doğal Mavi gözlü, sadakatli, güvenilir, bağlılık aidiyet, efendi hanım hanımcık bakire her anlamda tek bir öpüşmesi dâhi olmamış bir kız olmalı #Hükümdar
0
41 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle ise? Hiç öpüşmedi bakire ilk sevgilisi sensin evknemek istermiydin
İnternette gördüğün her bilgi doğru attığın sayfa da bir kaynakça bile yok gerçek tarih bile değil kurgu tarih bu büyük ihtimalle sen de kanunu v. b sultanın tarihini televizyondan öğrenen Cenahtansım yazık
Ayındaki leri görmek istemeyen biri için zor tabi kaynaklar var eziklopedi birisi yazdı ama kaynaklarada... var sen çok terbiyesiz sin eğer Türklük buysa yok sağol Allah'ım olmayım dahab iyi
Kaynakça Düzenle ^ Aşk Olsun. Efor Yayınları. 2016. s. 222. ISBN 9786058212206. ^ a b "Mehmed Niyazi'nin Romanlarında Tarih Algısı" (PDF). ^ a b c "Diyanet Dergi Diyanet - Aylık Dergi - Aile - Çocuk - İlmi Dergi - Bülten". dergi. diyanet. gov. tr. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Zenci Musa". Rusen. Org Ankara Türkiye. 29 Temmuz 2017. 23 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "[ Yeni Safak Online - Gündem - Haber : Tarihin unuttuğu savaş - 22.4.2002 ]". www.yenisafak.com Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Sudanlı bir Osmanlı kahramanı: Zenci Musa". Dünya Bülteni. 6 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. ^ "ZENCİ MUSA Afro Türkler Dayanışma Derneği". 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Sudanlı Zenci Musa Hartum'da Anıldı". Hartum. 3 Aralık 2018. 9 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Sudanlı Musa - Tvnet Belgesel Kitaplığı". www.tvnet.com.tr 28 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Request Rejected". www.tbmm.gov.tr Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ Cemal Kutay. Lavrens'e karşı Kuşçubaşı. Harington ve Zenci Musa. The University of California. ss. 242-243. ISBN 9789759888466. ^ "Mehmet Niyazi Özdemir İle Adâlet ve Medeniyet Sohbeti". Kırmızılar Resmi Web Sayfası. 15 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ a b Haber7. "Zenci Musa'nın tek kişilik destanı". Haber7. 9 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Hayatı". Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "MEHMED ÂKİF ERSOY - TDV İslâm Ansiklopedisi". TDV İslam Ansiklopedisi. 12 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021. ^ "Dijital Safahat". safahat. diyanet. gov. tr. 31 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
Senin gibilere konuşmam. yok. orası büyük Muş yok artık Türk değilsin iz onla evlenirsek daha iyi erkek misiniz bebekleri tecavüz ediyor lar lan hergün bir kadın ölüyor yokolsun böyle bir ulke
Cahil sensim daha Wikipedia nasıl çalıştığını bilmez tarihinin bilmez.. kaynakları okumaz.. hata ileri gider millete türklükten çıktı der sen kendine bak lan.. özleden nah yazarsın bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Özgüven sahibi, biraz dik başlı ve olgun olması benim için yeterli.
Sevgili olarak bir sıkıntı yok ama başka birinin altına yatmış bir kadınla evlenmek istemem
Evet anlıyorum ama ya erkek gençliğinde yaptığısa başka iki üç kadınla
Onlar da kırdığsa onu...
Erkek için pek problem yok bence
Ama bakir olan kız o değil.. eski sevgilisi kırmıs... neyse sizce erkekler karşılıyor mu 6 i başka kadınla.. düşünün tecrübesi olmayanı aldı yargılamaya başlarsa pes ya
Yazdığın şeyden hiçbir şey anlamadım. Kırmak derken neyden bahsediyon sen
Yok bişi abi görüşün için sağol gı
Doğal Mavi gözlü, sadakatli, güvenilir, bağlılık aidiyet, efendi hanım hanımcık bakire her anlamda tek bir öpüşmesi dâhi olmamış bir kız olmalı
#Hükümdar
Öyle ise? Hiç öpüşmedi bakire ilk sevgilisi sensin evknemek istermiydin
Bittabi isterdim söz nişan nikah kına ve evlilik
Anlıyorum :) siz ama ilk öpücüğü veren kişi olarak dayanabilir misiniz 😂 korumak istermiydiniz onu
Yani karışıklıklı istek var ise beklemeye gerek kalmazdı sonuçta bu bir süreklilik beraber geçireceğimiz bir hayatımız olacak sonuçta
^^ anlıyorum evlenin demi. Oki sağol görüşünüz için
Sen böyle birimisin ve rica etsem bir konuda yardımcı olurmusun
🙈ya benim mavi gözüm yoksa kardeşimin var abimin.. fakat niye okdara dikkat çekiyorum anladım...
Öpmesem öpmem.. satılmasam. tokalasmasam... yatmasam aaaaa konuşmayı bile sevmiyorum şımarık lar benim yaşındaki ler
Bilmem bana bir konuda yardımcı olurmusun peki
Hangi konuda abi ben pek küçüğüm ama 😅eh sor bakim aklım ererse öğüt veririm
EVET?
Yazsana bana orada yazayım
Peki... Allah'ım ya gene ne bela acaba
Ama ismin fukboi
Endişelenmeyimi
Bela değil merak etme
Benim ismim mi
Benim birisi var eğer onu sokucaksan... niye dikkat çekiyor okadar
Soruydu 😅😅😅😅
Benim ismim mi Nick name o evet
Bulamadım seni direkt yazsana bana
Göreceğimi gördüm porfilinde
Kızdım len
Ne gördün hiçbir şey anlamadım
Türuklükten çıkıyor Muş Muş sun da zenci ile evlenirsek oha
www.rahle.net/.../
O daha insan türk çıktı saygılı
İnternette gördüğün her bilgi doğru attığın sayfa da bir kaynakça bile yok gerçek tarih bile değil kurgu tarih bu büyük ihtimalle sen de kanunu v. b sultanın tarihini televizyondan öğrenen Cenahtansım yazık
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Zenci_Musa al sana kaynak ırkçı
Wikipedia nasıl işliyor bilmiyorsun değil mi
Ayındaki leri görmek istemeyen biri için zor tabi kaynaklar var eziklopedi birisi yazdı ama kaynaklarada... var sen çok terbiyesiz sin eğer Türklük buysa yok sağol Allah'ım olmayım dahab iyi
Kaynakça Düzenle
^ Aşk Olsun. Efor Yayınları. 2016. s. 222. ISBN 9786058212206.
^ a b "Mehmed Niyazi'nin Romanlarında Tarih Algısı" (PDF).
^ a b c "Diyanet Dergi Diyanet - Aylık Dergi - Aile - Çocuk - İlmi Dergi - Bülten". dergi. diyanet. gov. tr. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Zenci Musa". Rusen. Org Ankara Türkiye. 29 Temmuz 2017. 23 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "[ Yeni Safak Online - Gündem - Haber : Tarihin unuttuğu savaş - 22.4.2002 ]". www.yenisafak.com Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı bir Osmanlı kahramanı: Zenci Musa". Dünya Bülteni. 6 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi.
^ "ZENCİ MUSA Afro Türkler Dayanışma Derneği". 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı Zenci Musa Hartum'da Anıldı". Hartum. 3 Aralık 2018. 9 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Sudanlı Musa - Tvnet Belgesel Kitaplığı". www.tvnet.com.tr 28 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Request Rejected". www.tbmm.gov.tr Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ Cemal Kutay. Lavrens'e karşı Kuşçubaşı. Harington ve Zenci Musa. The University of California. ss. 242-243. ISBN 9789759888466.
^ "Mehmet Niyazi Özdemir İle Adâlet ve Medeniyet Sohbeti". Kırmızılar Resmi Web Sayfası. 15 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ a b Haber7. "Zenci Musa'nın tek kişilik destanı". Haber7. 9 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Hayatı". Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "MEHMED ÂKİF ERSOY - TDV İslâm Ansiklopedisi". TDV İslam Ansiklopedisi. 12 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
^ "Dijital Safahat". safahat. diyanet. gov. tr. 31 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2021.
Cahil
Senin gibilere konuşmam. yok. orası büyük Muş yok artık Türk değilsin iz onla evlenirsek daha iyi erkek misiniz bebekleri tecavüz ediyor lar lan hergün bir kadın ölüyor yokolsun böyle bir ulke
Başınız bir şey yaptığını yok para cebine indirmek ten başka yiyim birbirinizi
GERÇEKLERİİİ görmek istemeyen biri için zor tabi kaynaklar YOK DEMESİ var eziklopedi birisi yazdı ama kaynaklarada... i BAYYYY
Senin gibi bir kara cahil ile isim olmaz ne demiş Mevlana cahil ile girme münakaşaya ya siniri zıplatır tavana ya da yazık olur adabına
Cahil sensim daha Wikipedia nasıl çalıştığını bilmez tarihinin bilmez.. kaynakları okumaz.. hata ileri gider millete türklükten çıktı der sen kendine bak lan.. özleden nah yazarsın bana
Allah ıslah etsin
İsmi fuc. k boy olana ne deyim
Sen al onu bundan daha iyi olduğu kesin
Neden el dokunmamış o önemli. İstediyse ama dokunan bulmadıysa bir anlamı olmaz ki onun.
Senin sevgilin bakire öpmemis hic erkek sarılmamıs uzak durmuş.. evlenmek hayaleri kurarmiydin.. korumak onu çünkü ilkisni
Dediğim gibi bunu niye yaptığı önemli. İsteyip yapamayan da var olanağı olduğu halde yapmayan da.
İlgili, gözü benden başkasını görmeyecek, ailesiyle tanıştıracak
Severimmmmmmm dediğin gibi el değmemiş😋
😅peki...
Pozitif bir bakış açısı olsun yeter
Ben hariç herkese mesafeli olsun yeterr
Karaktersiz olsun. Ayrılması kolay olur
Ne.
Tabikide